داداش اگه اینجوره که نباید بزاره یک سیم کارت بیشتر از یه بسته بخره .... ولی وقتی پولشو می گیره و فعالش می کنه بیجا می کنه نمی ذاره طرف استفاده کنه :n18:نقل قول:
Printable View
داداش اگه اینجوره که نباید بزاره یک سیم کارت بیشتر از یه بسته بخره .... ولی وقتی پولشو می گیره و فعالش می کنه بیجا می کنه نمی ذاره طرف استفاده کنه :n18:نقل قول:
ببین ربطی نداره ولی واقعا بعضی از نظرات همینجوری از هوا میاد بر میگردن میگن ایرانسل دزده ایرانسل فلان بدون اینکه دلیلی درستی بیارن فقط از سر یه مشکلشون کل یه شرکت میبرن زیر سوال .نقل قول:
دلیل این مشکل بنده اون اوایلم گفتم . یکی به خاطره فعال کردن دو بسته پشت سرهمه وقتی دو تا بسته پشت هم بخوایین استفاده کنین این مشکل پیش میاد خیلی مواقع نمیگم همیشه . یکی از دلایلش جا به جایی انتن یعنی چی ؟ یعنی شما روی یک انتنی هستین بسته رو فعال میکنین ولی همون لحظه گوشی یا مودمش شما جا به جا میشه بین دو انتن این مشکل پیش میاد . بسته 30 دقیقه رو تو حرکت استفاده نکنید . و انتن رو هم روی manual تنظیم کنید . کلی داره حال میده به همه با این اوضاع نا به سامان اینترنت کشور فقط همه میگن کلاهبردار دزده تا حالا با بسته های های وب مقایسه کردین از نظر هزینه ؟
سلام
در سیمکارت ایرانسل وقتی پیام میدی بلافاصله ایرانسل مینویسه:هزینه ی فلان قدر از شما بابت پیام کسر شد
همچین پیامی میاد..
اعصاب خورد کنه !
چطور میشه غیر فعالش کرد؟
من در حال حرکت نبودم، دو تا بسته هم نداشتم بسته بلند مدت هم زاپاس داشتم و آنتن هم جابه جا نشده، فیلم رو ببینید همون زمانی که سیگنال کلا رفته بود مودم دیگه سیگنال فول داشت. و زمانی که سیم بسته نیم ساعتی رو انداختم روش اون هم شد نو سرویس، این دقیقا بار دوم برای من بوده. شما اسم این رو چی می گذاری؟ مشتری مداری؟ اون پونصدش مهم نیست مهم این هست که شما نمی تونی روش حساب کنی و اعتمادتم از بین میره؟ به نطر شما مهم تر از اعتماد چی هست؟نقل قول:
اگر مشکل سر اعتماد .منطقی . چرا با حرف دزدی زدن دری بری گفتن میخواییم مشکل حل کنیم ؟ سروریس اوایلش شرکتهای adsl هنوز هنوز همشون دزدی دارن بعد میان میگی ایرانسل که تازه چند وقته این بستها رو گذاشته دزده ؟ اقاجون با فحش دادن دادو بیداد مشکل حل میشه ؟ جایی مشکل داره بررسی کنیم چک کنیم ببینیم مشکل کجاست بیایم بگیم مشکل فلان جا نه اینکه هر کسی تا به یه مشکلی میخوره آقا دزده چون من مشکل دارم . مدرک جور کنیم مطمعا توی ساعت های مختلف چک کنیم دو سه بسته رو اگر مشکل برقرار اون موقع بیایم بگیم دلیل این مشکل کسی میدونه یا نه ؟ نه اینکه یه بلندگو بگیریم دستمون بگیم وای چرا ؟ اعتراضات جواب نداد ؟ راه آخرم اینه اگر کسی نمیتونه اعتماد کنه شرکت دیگه ایو استفاده کنه منو خیلیهای دیگه میتونیم اعتماد کنیم .
مشکل ما خودمونیم طرف میاد تو مغازم میگم از شرکت فلان adsl بگیر میگه بدرد نمیخوره میگم چرا تست کردی میگه نه میگن دزدی داره ؟ اوردمش نشوندمش پشت سیستم گفتم من چهار تا شرکت عوض کردم ببین مشکلش کجاست اگر مشکل داشت من تو مغازه استفاده می کردم ؟ . یا برای یکی adsl گرفتم از آسیاتک گفتم آقا جون خطت نویز داره در خواست بده سرعتت تا 4 مگ میکشه نه بیشتر . طرف سر اینکه فقط چند نفر گفتن اشغال فکر کرد من دروغ میگم رفت از شاتل گرفت باز همون مشکل داشت قطعیو بعد میگه شاتلم بدرد نمیخوره برم پارس انلابگیرم همه میگن شاتل بده تو این منطقه ؟ بدون اینکه بخواد دلیل اصلیشو قبول کنه یه درخواست کوچیک بده به شرکت حرف دیگران قبول میکنه . 80 درصد مشکلات کاربرها چه تو ایرانسل چه تو ADSL خود کاربران بدون دلیل بدون منطقی بدون اینکه بخوان بدونن مشکل کجاست یه شرکت با خاک میخوان یکسان کنن چون مشکل دارن و خیلیها اون مشکل ندارن این وسطم یه سری کاربرها که اطلاعاتشون کم فکر میکنن بقیه راست میگن میگن آره بریم جا به جا کنیم مثلا مثل این افت سرعت سرور خارجی طرف بدون اینکه بذون این افت سرعت سرور خارجی در یک زمان تو بیشتر ISP ها هست یهو تصمیم میگیره میره شرکت دیگه تو سروریس وصل بشه یک هفته اینا میره اون مشکل سرور خارجیم برطرف شده ولی فکر میکنه شرکتو عوض کرد برطرف شده دو باره بعد از چند وقت همین حلقه رو تکرار میکنه .
برای فعال سازی این سرویس کافیست یک پیامک بدون متن به شماره ۳۹۴۰ بفرستید تا پس از آن، تمامی اطلاعات مربوط به هزینه های شما بعد از پایان هر تماس برایتان ارسال شود.نقل قول:
همچنین در صورت عدم تمایل به استفاده از این سرویس، با ارسال یک پیامک بدون متن به ۳۹۴۱می توانید آن را غیر فعال کنید.
برای فعال سازی و غیر فعال سازی سرویس اطلاع از هزینه تماس خود، علاوه بر ارسال پیامک می توانید از طریق کدهای دستوری زیر اقدام نمایید:
نحوه فعال سازی و یا غیر فعال سازی سرویس اطلاع از هزینه تماس:
فعال سازی: #1*6*4*555*
غیرفعال سازی: #2*6*4*555*
كسي مشكل فعال نشدن بسته نداره؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
مشهد . شب قبل . طرح 3 ساعت نامحدود 2 تا 8 صبح . اتصال با 3G گوشی و Hotspot . دانلود 17.5 گیگابایت . :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی ایرانسل فقط اعصاب داغون میکنه!!ی بسته یک ساعته نامحدود گرفتم ساعت 2و20 دقیقه فعال کردم یک ربع اول خوب دانلود کرد بعد از اون هی قطع میشد داشتم فیلم نگاه میکردم هر 2دقیقه باید فیلمو میبستم لینکهارو چک میکردم 2دقیقه دانلود میکرد بعد سرعتش میشد 0 دوباره میزدی یکم میگرفت دوباره میشد 0 خاموش روشن کردم هیچ فرقی نکرد بعد به جایی که ساعت 3 و 20 دقیقه تموم شه ساعت 3 و 5 دقیقه تموم شد!هر چی ام برنامه ایرانسل من رو میخواستم اجرا کنم میگفت در دسترس نیست کلا 1.5GB دانلود کرد بعد تو برنامه ایرانس من زده 20GB!!!!!
نقل قول:
دیشب مشغول اپدیت شبکه بودن ... بسته 3 ساعته و نیم ساعته رو طی چند روز آینده بر می دارن اینجور که پیداس
سلام دوستان ایرانسل بسته 20 گیگ شبانه رو برداشته آیا؟ تو سایتش که نتوانستم پیدا کنم
سلامنقل قول:
ببخشید سوالی پیش آمد!
این چند در میادش؟
طرح یک ماهش چه طور؟
مرسی :n16:
دوستان یه سوال ... اگر حجم بسته های بلند مدت مثلا 3 ماهه یا 6 ماهه زودتر از زمان مورد نظر تمام بشه میشه دوباره یه بسته بلند مدت فعال کرد؟ یا باید صبر کنیم مثلا 3 ماه زمانش تموم بشه؟؟؟
دوستان سرعت بسته های شبانه محدودیتی نداره ؟!
(چون تو طول روز سرعت 1 تا 1.5 مگابایت هست اگه شب هم همینقدر باشه در طول 3 ساعت میشه 10 تا 15 گیگ دانلود کرد )
سلامنقل قول:
از من می شنوی نگیر چون خودم یه طرح نامحدود یه ساعته گرفتم نیم ساعت دانلود کرد بعد از اون آنتن میپرید هر کاری ام کردم نشد اگه دانلود می زدم آنتن می پرید اگر وبگردی می کردم آنتن مشکلی نداشت.
صفحه های قبل رو هم اگه یه نگاهی بندازی می بینی بقیه دوستانم همین اتفاق براشون افتاده و ایرانسل باری دیگر دله دزدی را شروع کرده:n10:
سلام.دوستان سرعت فورجی چطوره نسبت به تری جی؟ D:
تازگیا با بسته 5 گیگی روزانه آشنا شده بودم که یه چندباری باهاش دانلود کردم که دیگه برش داشتن،حالا میخوام بسته نامحدود بگیرم ببینم چطوره و گفتم اگه سرعت فورجی تفاوت خاصی با تری جی داشته باشه یه سیمکارت فورجی بگیرم برا دانلود D:
این بسته نامحدودا هم که برنمیدارن یه سیمکارت فورجی بگیرم؟
من صبح که با تری جی دانلود میکردم سرعت حدودا 1 تا 2.5 مگ بود و از ساعت 9 به بعد دیگه میومد زیر 1 مگ تقریبا.
چرا این زمان شروع و پایان بسته ها رو درست اعلام نمیکنن؟!زمان استفاده 6 تا 12 ظهر زده بود که نیم ساعت زودتر زمانش تموم شد؛شارژو خورد (:
دیشب ساعت 3 شب داشتم استریم آنلاین full hd بازی های آنلاین رو نگاه میکردم گفتم از حجمم نره یه بسته یک ساعته فعال کنم 10 میلیاردبار درخواست رو فرستادم همش گفت شما تو صف هستید الان دیدم ساعت 2:32 بعد از ظهر برام اومده بسته یک ساعته نامحدود 2 تا 8 صبح شما فعال شد:n34:
یعنی ایرانسل خیلی دزده !!!!
به اندازه سر سوزنی شک نکنید
حالم بهم خورد از سرویس های بی خودش
نیم ساعت که می خری 20 دقیقه شد خودش قطع می شه حالا بماند همیشه اینطوری نیست باید بعد 1 ربع چک کنی شاید قبل اون هم از شارژت کم می کنه
یکی دو بار نه بلکه خیلی پیش اومده این وضعیت واسه من !!!!
تو برنامه ایرانسل من : توقسمت تنظیماتش یه جای داره که اگه بسته ات داره تموم میشه هشداره بده ( تو قسمت تنظیماتش باید بری فعال کنی که نمی شه )
جالب اینجاست روحالت off هست وقتی فعال میکنی on خودش بر میگیرده و خطا میده
واقعا چه دزدی هستند اینا !!!!!!!!!!!!!:n38::n38::n38:
نقل قول:
کسی جواب مارو نمیده؟
از هرجا که بتونن کلاه میزارن سر ملت D:نقل قول:
من وایمکس دارم که شبانه رو میگن از 2 تا 8 رایگانه ولی بیشتر شبا از 2 و نیم به بعد رایگان میشه!کسی ندونه از 2 بزنه دانلود نیم ساعت از ترافیک مصرف میشه!
این بسته های سیمکارت هم سر زمانش تموم نمیشه مهلت استفاده و زودتر از زمان اعلام شده مهلت استفاده تموم میشه،یک گیگ از بسته مونده بود برام و هنوز نیم ساعت تا زمان اعلام شده فرصت بود که دیگه مهلت استفاده تموم شد و اون یک گیگ رو ول کرد رفت از شارژ مصرف کرد!کلا هر جوری بتونن میچاپن D:
سرعت یکمی افت کرده
جوابشو کسی می دونه؟؟؟نقل قول:
کلا بسته ای از نظر حجم زودتر از زمانش تموم بشه میشه بسته بعدیو فعال کرد .نقل قول:
چقدر این ایرانسل دزده بسته نیم ساعتی فعال میکنم موقع استفاده انتن میپره به 700 زنگ زدم میگه مشکل از مودم شماست مگه میشه انتن بپره:n38:خودشون رو زدن به نفهمی:n24:
امروز 3 بسته فعال کردم فقط تونستم از یکیش استفاده کنم
من بسته نیم ساعته فعال کردم،مشکل پرش آنتن نداشتم،اما توی خونه جواب نداد و فقط یک خط فورجی آنتن داشت که هی قطع میشد و میرفت روی نسل دو،اینترنتی که توی خونه آنتن نده چه به درد میخوره؟نمیشه که رفت وسط میدون چون آنتن بهتره
از صبحه بسته فعال نمیشه... میگه در حال بروز رسانی هستیم.. شارژمم چند تا اس اومد از ایرانسل خوردش.. الان تازه بسته فعال میشه!رفتم رایتل یه بسته 200 مگی زدم.. واقعا لذت بخشه... حیف بسته هاش گرونه وگرنه رایتل خیلی خوبه
هیچ ارزونی بی حکمت نیست،منم بسته سه ماهه رایتلم امروز تموم،گفتم ببینم اگه ایرانسل خوب شده،بسته هاش ارزونتره بزنم،اما دیدم نه، وقتی رایتل پوشش و ثبات بهتری داره،چرا بیام ایرانسل ؟ ایرانسل که همش قطع و وصل بشهنقل قول:
ایرانسل دیگه شورشو در اورده.. پینگش اصلا خوب نیس. همین قیمت کمش ادمو گول میزنه.. :n09: اگه رایتل بسته های متنوعی میداشت خیلی بیشتر از اینا پیشرفت میکرد و کاربر جذب میکردنقل قول:
متاسفانه رایتل تنوع نداره،من در یک مکان ثابت چند شب حدود ساعت ۳ نیمه شب،هم با ایرانسل و هم با رایتل تست گرفتم ،رایتل شب ها پینگ و سرعتش خیلی خوب و ثابت میشه اما ایرانسل پینگ بالا و سرعت کم، رایتل سیم کارت دیتاش تنوع خوبی داره.نقل قول:
من 3 بار بسته نیم ساعته نامحدود خریدم .
هر سه بار رو از اعتبارم کم کرد
اما فعال نشد
این دیـــ ــوثــــــ ـا اگه از هر کسی 100 تومن بدزدند و احتساب تعداد میلیونی سیم کارت ها در آمدش فقط تو یک روز به میلیارد میرسه
- - - Updated - - -
من 3 بار بسته نیم ساعته نامحدود خریدم .
هر سه بار رو از اعتبارم کم کرد
اما فعال نشد
این دیـــ ــوثــــــ ـا اگه از هر کسی 100 تومن بدزدند و با احتساب تعداد میلیونی سیم کارت ها در آمدش فقط تو یک روز به میلیارد میرسه
دوستان الان من يه بسته ٣ ساعته يه ٢ ساعته دارم يعني جمعا ميشه ٥ ساعت يا ن ايرانسل همرو از ساعت ٢ حساب ميكنه؟
نقل قول:این طرح هفتگی ، ماهانه ، سالانه نداره ! شما در طی شبانه روز یکبار می تونی این طرح رو فعال کنی که زمان استفاده اون بازه زمانی 2 تا 8 صبح هستش .نقل قول:
آیا روتری جدیدتر از 3020 تی پی لینک موجود هست ؟ ممنون میشم معرفی کنید
با تشکر
دیشب بسته 3 ساعته نامحدود 2000 تومان. 42 گیگ دانلود شد.
گاهی برای من مشکل داشت، ولی این چند روزه نسبت به اینترنت وایرلسم خیلی خیلی بهتر بود، حیف که جنبه ی تبلیغی داره و به زودی همه ی حجم نامحدودها رو متأسفانه برمی دارند. دوشب پیش هم که برام مشکلی پیش نیومد چون قبل از فعال کردن اخطار دادند که در حال بروز رسانی هستند و من هم گزینه ی خیر رو زدم. البته به نظر من گرونه، روزی دو بسته ی 3 تومنی میشه ماهی 120 تومن ها!!!!!!!!!!!!!!
بدبختیش اینه که چند بار تا 2 شب بیدار موندم، ولی همون اولش موس به دست خوابم برد.
----------------------------------------------------------
یعنی میشه ما هم روزی اینترنت نامحدود یکی دو گیگ در ثانیه با قیمت مثلآ ده بیست هزار تومن داشته باشیم؟ مثل الان که به زمان کارت اینترنت و تلفن و دو ساعت باز شدن صفحه چند سال پیش می خندیم، زمانی میرسه که الانمون رو مسخره کنیم؟
WR842NDنقل قول:
روتر قدرتمندیه نسبت به قیمتش، برای دانگل نیاز به کاستوم فیرم ور openwrt داره و دریافت پکیج های مربوطه، پس به کاربر های مبتدی توصیه نمیشه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
TP-LINK MR3420نقل قول:
7cEram
یادمه دوستان یه روتر شبیه همین 3020 معرفی کرده بودند از همین تیپی لینک که الان اسمش یادم نیست....نقل قول:
سلام به دوستان ایا بسته های شبانه 10 گیگ و5 گیگ ایرانسل غیر فعال شده هرکاری میکنم کد دستوریش وصل نمیشه