من که چیزی نمیبینمنقل قول:
Printable View
من که چیزی نمیبینمنقل قول:
فرشاد عزیز لطفا به مدیر این انجمن بگید دسترسی حذف پست ها را واسمون فعال کنه شما کاربر فعالشون هستید ولی امکان حذف پست های ارسالی رو ندارید حالا چه برسه به ما بهشون بگید این کار رو انجام بدن مرسی
فرشاد میتونی از s-o-f-t-98 دانلود کنی؟
الان یه جا دیگه اپلود میکنمنقل قول:
حذف کردن پست ها فکر کنم فقط مدیران و ناظران انجمن میتونن انجام بدن چون شما وقتی پستی رو ویرایش میکنی و مینویسی حذف شود مخبر بعد از چند روز پیغام میده که پست شما حذف شدنقل قول:
حداقل الان که ipها قفل شدن ibs رو خاموش نمیکنن که یکم وضع بهتر بشه همش یا ارور accounting not started میده یا mac duplicate یا maximum number of concorrent logins reached
منم ریست کردم ایپیم قفل شده روی 2.185.20 تا 2.185.30
دیگه 37 نمیاد:n21: تنها امیدم به این ایپی 37 بود خیلی کیفیتش خوب بود
ibs رو اگه خاموش کنن مشکلات حل میشننقل قول:
اره درسته ، دان استریم باید بالاتر باشه تا سرعته بیشتر بگیرینقل قول:
فکر کنم الانم دارن کار میکنن رو شبکه
چون یکهو نت پوکید و پینگ رفت بالا
فرشاد اینو ببین در مورد براسه میتونی ببینی چی به چیه ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دوباره شده مثل اونوقت که رو 2.189.160 تا 2.189.170بودیم و پینگ 800بود ممکنه 1ماه هم رو این وضعیت بمونهنقل قول:
اره منم میخواستم الان همینو بگمنقل قول:
وضعیت واقعا اسف باره
به نظر من که خبری از 10 مگ با شبانه هم نمیشه چون واسه مخابرات نمیصرفه
تموم بشه تخلیه کنم بره خلاص شم
حداقلش میتونن ibs رو از کار بندازن و پهنای باندو باز بزارن که اینقدر گندش درنیاد و مردم شکایت کنن ولی مثل اینکه براشون مهم نیستنقل قول:
پهنای باند سرور دسترسی از راه دور[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرور پهنای باند از راه دور دسترسی (BRAS، B-RAS و یا BBRAS) ترافیک مسیرهای به و از دستگاه های دسترسی از راه دور باند پهن مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (DSLAM) در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ISP) شبکه است. BRAS نیز می تواند به عنوان یک شبکه پهن باند دروازه (BNG) مراجعه شود.BRAS نشسته در هسته شبکه ISP، و جمع و جلسات کاربر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . این در BRAS که ISP می تواند سیاست های مدیریت و IP تزریق است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (QOS). وظایف خاص عبارتند از:
- بالغ مدار از یک یا لینک های دسترسی چند دستگاه مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- فراهم می کند لایه اتصال 2 از طریق یا پل زدن شفاف و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلسات بیش از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلسات
- اجرای با کیفیت خدمات (QoS) سیاست
- فراهم می کند لایه 3 اتصال و راه ترافیک IP را از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبکه ستون فقرات به اینترنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمع آوری ترافیک داده ها از مشترکین چندگانه را در یک نقطه متمرکز به طوری که می توان آن را به یک سوئیچ یا روتر بیش از یک قاب رله، دستگاه خودپرداز، و یا اتصال اترنت منتقل می شود. روتر ختم شبکه منطقی فراهم می کند. روش دسترسی لینک معمول عبارتند از حزب مردم بیش از اترنت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، حزب مردم بیش از ATM ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) جلسات و محصور شده، اترنت بیش از ATM پل و یا قاب رله ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، و یا فقط اترنت ساده. در مورد دستگاه خودپرداز و یا دسترسی مبتنی بر قاب رله، مشترکین فرد توسط شناسه مدار مجازی شناخته شده است. مشترکین متصل بیش از دستگاه های دسترسی از راه دور مبتنی بر اترنت معمولا توسط شناسه VLAN و یا برچسب MPLS شناخته شده است. با اقدام به عنوان نقطه ختم شبکه، BRAS مسئول تعیین پارامترهای شبکه مانند IP آدرس به مشتریان است. BRAS همچنین اولین هاپ IP از طرف مشتری به اینترنت می باشد. BRAS نیز رابط کاربری را تأیید هویت، اختیار و سیستم های حسابداری (نگاه کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).ترجمه توسط گوگل ترنسلیت
لینک منبع:
hazf shavad
بچه ها این ایپی کجا هست کجا رو باید چک کنم ؟نقل قول:
فکر کنم شبانه رو محدود کردن من امشب با 2مگ فقط300 گرفتم
هم تو خود کنسول مودم هست هم میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنینقل قول:
برای من 50% سایتها رو بدون ..لتر ش.ن باز نمی کنه
چرا snr انقدر افتضاح شده؟؟
اومده رو 6 که نمیشه هیچ کاری کرد
تایم اوت ها هم خیلی زیاد شدن
نصف سایت ها هم که باز نمیشن
خیلی از ایپی ها هم کلا تایم اوت میدن و وصل نمیشن
سرعتم که دیگه تعریف نمیخواد (ریده)
کسی هم که پاسخگو نیست...
(ولی مطمئن باشید از تو حلقشون میکشم بیرون حالا چه تو این دنیا چه اون دنیا )
شعار کیفیت مخابرات: هر روز بدتر از دیروز
هر سایتی که از هاست دی ال، هاست گرفته مخابرات بازشون نمیکنه
به اینجا برید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه روی سایت های نظرات مشتریا برید میبینید که هیچکدومشون باز نمیشن مثل : دانلود ها ،فیسنما،رزبلاگ،اندروید ها،وطن دانلود و بقیه سایت هایی که از اینجا هاست گرفتن
فک کنم مخابرات باهاش مشکل پیدا کرده
همینطورهنقل قول:
من خودم سه تا سایت روی سرورهای هاست دی ال دارم یه هفتس فقط با فیلتر شکن بهشون دسترسی دارم!
حذف شود ...
اینترنت نصفه نیمه بود باز هم نصفه نیمه تر شد.
حتی سرورهای داخلی رو هم نمی تونیم درست ببینیم.
آقا پینگ و سرعت نخواستیم . با اینترنت 2 مگ فقط میخوام صفحات رو ببینم:n35:
برای منم سایت هایی مثل upload7 یا 8pics و...... باز نمیشن
فاحعه است قطع و وصلی پینگ نابود سرعت دانلود که بیخیال دیگه دیتا ایرانسل موبایل از این نت بهتره
کلا انگار خوزستان چند وقته مشکل زیر ساختی داره خصوصا از اون زمانی که گفتن مسیر جدید زدن تو خوزستان . منم وایمکس ایرانسل دارم تو اندیمشک . همین عصر تا الان داغون تر از قبل شده . البته تو ده روز گذشته داغون بودنقل قول:
ایرانسل همیشه خراب بوده کسی ازش انتظار زیادی ندارهنقل قول:
کلا انگار خوزستان چند وقته مشکل زیر ساختی داره خصوصا از اون زمانی که گفتن مسیر جدید زدن تو خوزستان . منم وایمکس ایرانسل دارم تو اندیمشک . همین عصر تا الان داغون تر از قبل شده . البته تو ده روز گذشته داغون بود
ولی مخابرات از همون روزی که نامحدود ها رو برداشتن رفت به فاک اعظم
لعنت بر این نسل جدید اینترنت های موبایل که زده از ریشهADSL ها رو نابود کرده یکی نیست بهشون بگه زیر ساختشو ندارین مگه مجبورین؟
rodfile باز نمیشه
دانلودها باز نمیشه
سافت 98 باز نمیشه
!!
فاجعه نیست پس چیه؟
یکی نیست بهشون بگه مسیر جدید برا چی؟مگه ما مشکل سرعت داشتیم؟دیگه بهتر از این که 10مگ سرعت دانلود تک کانکشنش 1.2مگابایت بود؟مگه میخوان سرعت بالاتر از 10مگ بدن که پهنای باندو میخوان بالا ببرن الکی زدن نتمونو داغون کردن نمیتونن بشینن یه جا هی دوست دارن یه برنامه ای دربیارن
جای این کارا و خرجای اضافی شبانه 10مگو اضافه میکردن همه هم راضی بودن
الانم حداقل ibs رو خاموش نمیکنن که ما این مشکلاتو نداشته باشیم
دیشب سایت تمام مخابرات استان ها رو رفتم ! فقط توی کل کشور 2 تا استان هنوز نامحدود دارن ! تهران که فقط تا 512 میده و اردبیل که اونم قیمت ها 2 برابر تهرانه ! تمام استان ها دیگه تعرفه هاشون شده مثل سایت آشنای اول ! لعنت بر وزیری که وقتی شرایط مهیا نیست میاد نسل 3 و 4 رو راه میندازه و پهنای باند DSL ر ومیده به اپراتور های موبایل ! زیرساخت به دستور وزارت ارتباطلات نامحدود ها رو از مخابرات گرفته با کم کردن پهنای باند ! لعنت بر وزیر بی کفایت ... :n21::weird::weird:
دوستان شما snr تون تغییری نکرده؟؟
من همیشه 20 به بالا بوده ولی حالا 6 شده
حالا هم دارم از حالت g.lite استفاده میکنم
snr ربطی به مخابرات ندارهنقل قول:
مشکل از نویز خطه احتمالا سیما اتصال کردن
فرشاد چه کنیم به نظرت ؟ این وضعیت فکر نکنم حالا حالاها درست بشهنقل قول:
من شانس اوردم قسمت اخر واکینگ دد رو وقتی روی ایپی 37 بودم دانلود کردم , الان یه عده هستن از ایپی 37 هم ناراضی هستن به نظرم اینا فکر میکنن توی امریکای شمالی زندگی میکنن :n19: الان 37 بهترین ایپی مخابراته
دیشب دانلود قسمت 8 د واکینگ دد رو با سرعت 40کیلوبایت به اتمام رسوندم:n20:نقل قول:
به نظرت میخوان چیکار کنن پهنای باندو دارن بالا میبرن که چی بشه؟یعنی میخوان سرعتا رو ببرن بالاتر مثلا 2سرویس مگ سرعت دانلودش بشه 1مگابایت؟چون با همون پهنای باند با سرعت 1.3مگابایت مشکلی نداشتیم
فرشاد مگه بچه شدی؟نقل قول:
پهنای باند کم نشه مطمئن باش زیاد نمیشه , اینا الان سرعتو کم کردن بعد از یه مدت دوباره همون سرعت قبلی رو بهمون میدن و میگن پهنای باند اضاف کردیم :n10: همه هم خوشحال و راضی میشن که چه خوب شد پهنای باند اضاف شد سرعتا بهتر شد:n19::n09:
نه پهنای باندو دارن بالا میبرن مطمئن باش ولی اینکه سرعت 2مگ بالاتر از 250کیلوبایت میشه یا نه نمیدونم البته ربطی به پهنای باند نداره با همون پهنای باند قبلی هم میتونستن 2مگو رو 600کیلوبایت ست کنن تو ibs پهنای باند مخابرات خوزستان هم که عالیه 600کیلوبایت اصلا حالیش نیست برو تو 1.5مگابایت به بالا شاید کم بیارهنقل قول:
شایان اگر بدونی مخابرات خوزستان یه پهنای باندی داره که هیچ شرکتی به پاش نمیرسه
نه مطمئن باش مخابرات هیچوقت 2 مگش بالاتر از 250 نمیدهنقل قول:
این مشکلات هم فکر نکنم ربطی به پهنای باند داشته باشه الان 2 ماهه ما مشکل داریم یعنی 2 ماهه دارن پهنای باند اضاف میکنن؟!
اصل کاری که مخابرات کرد و از IBs همه رو منتقل کرد روی پرتاک به چند دلیل بوده:
1. IBs به شدت به DownStream وابسته بود، یعنی شما اگه اکانت 1 مگ داشتین، DSتون روی 10 مگ تنظیم میشد، راحت میتونستین 10 مگ استفاده کنین...
2. IBs دقیق تر بود ولی پرتاک اینطور نیست، پرتاک الان حتی از ساعت 2 شروع نمیشه از 2:05 فک کنم دانلود شروع میشه تا 5:55 دقیقه
3. IBs یوزر عادی میتونست لاگ خودش رو با تمامی مشخصات ببینه و این برای مخابرات سم بود، ولی پرتاک الان یه گزارش ساده و پیش پا افتاده بهتون میده
4. عدم سواد کافی گردانندگان اینترنت استان ( نماینده ها و کارکنان ) چون IBs آپشن های بسیار زیادی داره و فوق العاده قدرتمنده و نمیتونستن باهاش کارکنن در نتیجه یه جایگزین براش معرفی کردن.
5. شرکت پارس پویش با توجه به آوازه اش توی ایران هزینه پشتیبانی بسیار گزافی از مخابرات میگرفت ولی پرتاک رو خریدن و تمام ( البته برای پشتیبانی هزینه میکنن ولی خیلی کم ) پرتاک تمام زیر و بمش دست خودشونه
6. ( این مورد رو مطمئن نیستم ) IBs از زمانی که یوزر ساخته میشه ( زمانی که شما اینترنت میخرین ) تایمر نمیندازه، بلکه از اولین اتصالتون تایمر میندازه و این ضرره برای مخابرات، چون طرف پولش رو میده 40 روز دیگه کانکت میشه یا رزرو میکنه، ولی پرتاک به محظ خریدن اینترنت، تایمر راه میفته و چه استفاده کنی، چه نکنی همه چی پاته.
7. توی IBs نمیتونستن سیستم فروش آنلاین راه بندازن، اومدن پرتاک رو پیاده کردن تا یوزر بتونه خودش آنلاین خرید داشته باشه ولی این دفعه مالیات بر ارزش افزوده رو کردن تو پاچه ملت.
موارد بعدی با شما
این اطلاعاتو بالکل از ذهنت پاک کن هر کی اینا رو بهت گفته اشتباه گفته ibs هم قابلیت محدود کردن سرعت داره هم تمدید و ساعات شبانه هم که ادمین میتونه تعریف کنه که از ساعت چند شروع بشه و ساعت چند تموم و اصلا ربطی به سامانه نداره و مهم تر از همه اینکه الان اکانتینگ مخابرات همون ibs هست پارتاک سامانه ایه که روی ibs نصب کردن پس تمام تنظیمات تو ibs تنظیم میشننقل قول: