سرعتا داغون هستش
خسیسا طرح هم نزاشتن برای دهه فجر
Printable View
سرعتا داغون هستش
خسیسا طرح هم نزاشتن برای دهه فجر
چرا اینقدر سرعت مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست با سرور خارجی
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
دوستان اگر طرحی چیزی گذاشتن به ما هم خبر بدید اقدام کنیم
فعلا که خبری نیست
سلام
مشکل داره آقا مشکل داره حرف هم بزنیم حتما میگن چون نامحدوده و بعضی ها بقول خودشون 24 ساعته گذاشتن برای دانلود اینطوره!
این در حالی هستش که اینطور نیست الان دانلود با 4G ایرانسل حتی برای من که رو اینترنت موبایل حداکثر ساعتی یه گیگ میگیرم بسیار بصرفه تره(با توجه به استهلاک سیستم،پول برق و...)
آخه کی اینطوری میتونه دانلود کنه!:
این سایت با سرویس شما باز میشه؟ برای من از دیروز بستست.
تايم رايگان
تا اخر خطش بازه از خارج رو 18 نهايت سرعت داره داخل ٢١ مگ
پينگم از داخل زير 15 ميلي و از خارج از 4.2.2.2 صد ميلي ثانيس راضيم من
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان دقيقا از كجا بايد بفهمم چقدر حجممون باقي مونده؟
اگه پس پرداختی نمیشهنقل قول:
بله پس پرداختهنقل قول:
خب ميخوام بدونم حجمم كه تموم ميشه،به چه صورت حساب ميشه بعدش؟!!!!!!
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی و چه سرویسی داری؟؟نقل قول:
حق شناس سمت دهکده المپیکنقل قول:
خونه پسردایم سرویس رو نمیدونم چیه ولی upto 24 هست خطش تا اخر بازه تو پنلش نرفتم
نقل قول:
تمام که شد هر گیگ 1500 میاد رو قبض
ممنوننقل قول:
نميشه قبل از تموم شدن ،حجم اضافه گرفت؟؟
خیر............................نقل قول:
بله دوست عزیز حجم هم میتوانید بخرید. از طریق پنل خرید ترافیک. هیچ مشکلی هم نیستنقل قول:
بله دوست عزیز حجم هم میتوانید بخرید. از طریق پنل خرید ترافیک. هیچ مشکلی هم نیستنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
هر گیگ 1500 تومان نیست. به صورت پلکانی محاسبه میشه. جدول محاسبه قیمتش هم توی سایت مخابرات موجوده.
دوستان قبلا یادمه می خواستم حجم اضافه بخریم ، بسته 100 گیگ رو 100 هزار تومن میدادیدم
ولی الان که می خوام بگیرمیش تو پنل نیست
کسی خبری از این موضوع داره ؟
عزیز 100 گیگ رو فقط 2 ماه اول قراردادت وقت داری بخری بعد دیگه نمی تونی کاری کنی و باید با حجم موندت بهینه مصرف کنی تا اخر سالنقل قول:
دوستان قبلا یادمه می خواستم حجم اضافه بخریم ، بسته 100 گیگ رو 100 هزار تومن میدادیدم
ولی الان که می خوام بگیرمیش تو پنل نیست
کسی خبری از این موضوع داره ؟
سرویس پس پرداخت بیش تر از 30 گیگ مصرف کنی گیگی 1500 میاد حساب میشه میاد رو قبض تلغن
من شانسم نویز داره خطم سرعت دانلودم رو 1 مگ هست یعنی سرعت 8 مگ ، اگه میکشید تا 16 مگ الان سرعت دانلودم 2 مگ بود و دانلود شبانه بجای 10-12 گیگ می تونستم 20 تا 24 گیگ بگیرم
Snr من رو اپلود 6 و دانلود 12 هست ، کاش بالای 15 بود که خطم گیر نمی کرد ، اخه بغضی موقع ها تو طول روز پینگ قطع و وصل میشه
ولی باز راضیم در کل
دوست عزیز بسته 100 گیگ رو مطمئنید تو 2 ماه اول فقط میشه گرفت بعد سوخت میشهنقل قول:
البته سرویس من پیش پرداخت هست
براي پيش پرداخت همچين چيزي نيست مگر اينكه راي پس پرداخت اينطوري باشه
الان من ٢٠٠ گيگ حجم خريدم منو خريد براي ١٠٠ گيگ ٩٨٥٠٠ هست
دوستان من توي گزارش مصرفيم حجم مصرفي كه توي يه بازه زماني مشخص ميكنم بهم نشون نميده
سرويس پس پرداخت هم هستم
حالا جالبه چند بار زنگ زدم پشتيباني مخابرات،اونا هم نميتونن بگن و واسشون تعجب برانگيزه!!!
يكيشون كه ميگفت آقا استفاده كن هرچي ميخواي :|
حالا دادن واحد انفورماتيكشون بررسي كنه و حل كنه مشكل رو
كسي مشكل مشابه داشته؟ميترسم قبضم اين ماه بخاطر عدم كنترل خودم،خيلي زياد بياد و اين مخابرات با اين وضع بكنه ازم!
آقا من رفتم مخابرات كمى گيج شدم كدوم بسته رو بگيرم سرعت دانلودش خوب باشه شما راهنمايي كنيد...
مثلن طرح دو مگ رو بگيرم ماهى ٧ گيگ ( پَس پرداخت ) با يه بسته ١٠٠ گيگ سرعت دانلودم چطوريه؟؟
عكس طرحها رو ميذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در این سرویس های غیرحجمی اگر میزان دانلود از حجم تعیین شده بیشتر بشه سرعت اینترنت چقدر کاهش پیدا می کنه؟
مثلا تو سرویس 2 مگ با محدودیت 25 گیگ بعد از مصرف 25 گیگ سرعت چند میشه؟ پلکانی کم میشه یا یهو کم میشه و همونقدر می مونه تا اخر ماه؟
من حدودا ماهی 70-80 گیگ دانلود می کنم اگر مثلا این سرویس فوق الذکر رو بگیرم سرعتم در انتهای ماه چقدر خواهد شد؟
ممنون
سلام دوستان
من می خوام اینرتنت مخابرات بگیرم.
تو سایتش این اطلاعات و تعرفه ها هست:
اینا درست نیست؟ چون الان پست دوستان رو می خونم فرق داره...
برای سرعت محدودیت داریم؟ ینی فرضا من مشترک می تونم الان 16 مگ درخواست بدم یا 8 مگ؟ یا نه باید مدرکی چیزی ارایه بدم که مجوز سرعت بالا صادر شه؟ مثل قبله؟
آنلاین میشه درخواست داد و اینترنت وصل بشه؟ من یه مودم ADSL از قبل دارم که قبلا هم به مخابرات کانکت میشدم. تنظیمات رو از کجا می تونم ببینم؟
ممنون
مثل دیگر شرکتها نیست. اسمش نامحدود ولی نیست.تمام بشه هر گیگ 3000 تومان بعد میاد رو قبضت خبری از کم شدن سرعت نیستنقل قول:
نقل قول:درودنقل قول:
من این سرویسو داشتم! بعد پایان ترافیک سرعت کم نمیشه و گیگ مصرفی اضافه 1500 تومن حساب میشه نه 3000 تومن ...
دوستان يه راهنمايي بكنيد كدوم بسته رو بگيرمنقل قول:
اینترنت من از حدود یک ساعت پیش قطعه
الآنم با ایرانسل وارد شدم
کسی مشکل منو داره؟
مشكل سراسري هست. چون ٢٠٢٠ هم كلا مشغوله و جوابگو نيستند [emoji52]
سلام.میخواستم بپرسم ایا مخابرات تهران شبانه رایگان رو برداشته؟ من خوزستانم کافوی نوری شبانش از امروز قطع شده.
سلامنقل قول:
نه شبانه رايگان هستش
آره قطع شده بودنقل قول:
البته بستگی داره کدوم طرح باشه. بعضی طرح ها ندارن و بعضیا هم مثل یاقوت، 3 گیگ شبانه داره فقط.نقل قول:
دوستان يه راهنمايي بكنيدنقل قول:
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: قیمت اینترنت در بودجه 1396، 5 برابر خواهد شد.
به گزارش ایسنا، نادر قاضیپور در جلسه امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات لایحه بودجه 96 گفت: تاکنون 216 میلیارد دلار مجوز تامین مالی خارجی صادر شده که 16 میلیارد دلار آن استفاده شده با این کار دولت و رئیس جمهور آینده بدهکار خارجی ها میشوند.
نماینده مردم ارومیه در مجلس خطاب به دولت متذکر شد: اگر پول دارید خرج کنید و اگر ندارید خرج نکنید خرج نکردن راحتتر از خرج کردن است
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لایحه بودجه 96 هیچ ارتباطی با قانون برنامه ششم توسعه ندارد، گفت: در بودجه 96 برنامه تحصیلی رایگان، پرداخت معوقات بازنشستگان، مسکن کارگران و مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی و وضعیت اقتصادی صنایع کوچک پیش بینی نشده است. همچنین بودجه آموزش و پرورش و مطالبات هزاران معلم و فرهنگی از دولت در این لایحه پیش بینی نشده است.
قاضی پور ادامه داد: آیا انتشار 45 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت کافی نبود که باز در فکر انتشار اوراق مشارکت جدید در سال آینده هستید؟ بودجه کشور از حیث منابع و مصارف متوازن نیست. اقتصاد کشور با رکود یخ بسته است و مالیات ها به شکل وحشتناکی افزایش یافته این مساله به مفهوم تعطیل شدن بیشتر واحدهای صنفی، افزایش نرخ اشتغال و گسترش فقر و فحشاست. همچنین وابستگی به درآمدهای نفتی در این بودجه به طرق مختلف افزایش یافته است.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نرخ ارز از 2 هزار و 700 تومان به 3 هزار و 300 تومان افزایش یافته است که به احتمال زیاد این عدد در نیمه دوم سال آینده به 3 هزار و 600 تومان افزایش یابد.
قاضی پور با اشاره به درآمدهای ناشی از هدفمند سازای یارانه ها مدعی شد: درآمد یارانه ها در سال آینده 97 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است ولی مشخص نیست 48 هزار میلیارد تومان این مبلغ کجا هزینه خواهد شد آیا در انتخابات اینده صرف می شود؟ ما باید بدانیم پول مردم کجاست؟
اخبار تیتر وار نزنید این ها بیشتر شبیه شایعه میمونه تو متن خبر هیچ اشاره ای به موضوع نشده فقط در حد تیتر هست/.نقل قول:
نقل قول:
مثلا داری به خودت دلداری میدی که آره نیست اینا همه ش حرفه مگه کم از این چیزا از اینا دیدی که حالا شک داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
نقل قول:خوب اینجوری باشه هر دفعه 200-300 قبض تلفنمون میشه! ماهی حداقل 70-80 گیگ دانلود دارمنقل قول:
فعلا 512 نامحدود دارم دو ماه یه بار قبضش میاد 55 تومن
مشترک قدیمی هستم
معلوم نیست این نامحدود قدیمیا رو میخوان جمعش کنن یا نه؟
عزیزم به کسی قرار نیست دلداری بدم به عنوان کسی که 10 ساله دارم اخبار رو آنلاین می خونم و هر تیتری رو که می بینیم خط به خط متنش رو می خونم و تخلیل میکنم به شما گفتم به چیزی هم شک نداشتم که شما لینک منبع میگذاری تو همون لینک هم تو متنش صحبتی از جزئیات نیست این حرف ها رو نماینده ارومیه از باد معده زده اگر قرار بود مجلس خانه ملت باشه و به نفع مردم باشه که الان وضع من و شما این نبود در انتها شک نکن انقدر هزینه اینترنت توی ایران گرونه که هیچ وقت گرون نمیشه هزینه پهنای باند همیشه در حال سقوط هست الان هر گیگ برای شرکتها کمتر از 200 تومان میافته به من و شما چند می فروشند ؟!!!نقل قول:
همین الانش هم اینترنت حداقل 13 برابر اون چیزی که زیرساخت داره میخره با واسطه این شرکتها فروخته میشه به کاربر نهایی.