منم همین سوال رو دارم و پرسیدم اما کسی جواب ندادنقل قول:
Printable View
منم همین سوال رو دارم و پرسیدم اما کسی جواب ندادنقل قول:
نقل قول:اینا رو که شما میگی بعضی از دوستان فکر میکنن تو سربازی آدمو دار میزنن ...نقل قول:
نه بابا این خبرا نیست من خودم با دیپلم رفتم سربازی و تو بدترین جای آموزشی سپاه هم افتادم .
به قول دوستمون Snow Patrol اگر اونجا کاری کنی که برخلاف قوانین باشه همچنین درسی بهت میدن که تا عمر داری یادت نره { خاطره میشه } و این تنبیها میتونه بیل زدن باشه یا غیره ولی بدترینشون اینه که یکی از دوستان من به خاطر یه سوتی 8 ساعت بالا برجک سیخ واستاد .:n04: اونا هم تنبیهی نمیکنن که سایرین فکر کنن یارو دیوانس یا مرض داره . تنبیهشون در حد کاری هست که کردی.
در کل اگر سوتی ندی هیچ مشکلی پیش نمیاد و هیچ کسی هم کاری بهتون نداره هیچ کدوم از کادریها هم یزید نیستن ...
:n01:
از دوستان کسی آدرس دفتر قرارگاه خاتم تو قم رو داره؟
انشا الله همین طوره که دوستان میگن...
سلام دوستان:n16::n11:، من اعزام 92/10/1 هستم و آموزشی افتادم مرکز آموزش سپاه ولیعصر اردکان:n13:. نیروی به کار گیرنده هم زده نیروی هوافضای سپاه. اهل تهرانم، مدرکم فوق لیسانسه و متاهل هستن. چند تا سوال دارم که از دوستان خواهش می کنم بهم جواب بدن که الان تو دوران گیجی و استرس و ... هستم:n03: اول می خواستم ببینم وضعیت آموزشیم چجوریاست؟ خوب جائیه؟:n29: و سوال مهمتر اینکه بعدش کجا میوفتم؟:n26: و سوال اساسیه دیگه اینکه وضعیت مرخصی چجوریه؟ من که متاهلم چقدر می تونم مرخصی بگیرم؟:n27: و سوال آخر حقوق من چقدر خواهد بود؟:n19: پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم:n16:
دوستان من یه سوال دارم.
هر سال چند نفر امریه استخدام میشه؟ کسی آماری داره؟
فرضا من که الان دانشجوی سال آخر رشته ی کامپیوتر هستم، با معدل 16 از دانشگاه روزانه دولتی، شانس قبول شدنم تو امریه چجوریه؟
حقیقتش حوصله ی ارشد رو ندارم، از طرفی نمیدونم اگر درخواست امریه بدم، مشمول میشم حتما؟
میشه قبل از فارغ التحصیلی درخواست داد؟ یعنی مطمئن باشم من تا تیر سال دیگه فارغ التحصیلم، بعدش درخواست بفرستم طوری که تاریخ اعزامم زودتر دربیاد...
در کل رفتن به امریه رو به ادامه ی تحصیل ترجیح میدین؟
1.دوستان این بسیج عادی یا فعال چه فرقی دارن یعنی هر کدوم چه مزایایی داره |؟
بسیج مهندسین چیه دیگه با فعال از چه نظر فرق دارن ممنونم میشم کامل جواب بدین عزیزان
2.از نظر تحصیلی کاردانی با کارشناسی تو خدمت از نظر عزیت کردن پست دادن ارشد شدن تقسیم شدن و........ که خودتون بهتر میدونیدواقعا باهم فرق دارن کلا تا چه اندازه و تو چه چیزای با هم فرق دارن
3.کسی که دفترچه میفرسته بره سربازی چطوری میشه فهمید چه مقطی داره تو برگه سبز یا سفید یا باید برید از یگان و..... پرسید مثلا من بخوام بدونم دوستم با کاردانی رفته یا لیسانس مشخصاتشم داشته باشم
ممنونم
سلامنقل قول:
بنده آموزشی اردکان بودم جای خوبیه اصلا استرس نداشته باش
وضعیت مرخصی برای متاهل ها پنجشنبه بعد از ظهر تا شنبه صبح (اگر تغییری نکرده باشه)
بعد از آموزشی شهر خودت خدمت میکنی.
امیر جان اباده شیراز 18 دی سرباز میگیره من خودم دیروز ترخیص شدم ازشون که پرسیدیم گفتن یه ماه بعد نیرو جدید میگیرن.نقل قول:
بستگی داره ولی در حال حاضر 70 درصد سهم امریه ها رو کم کردن .من خودم IT خوندم و تونستم واسه 1/10 جهاد سازندگی امریه بگیرم.ولی کلی دوندگی کردم و تخصص هم دارمنقل قول:
شما باید واسه امریه 4ماه قبل اعزامت اقدام کنی که کارای پذیرشت انجام بشه
کمر همت رو ببند و یکی یکی اداره هارو برو بپرس .به پارتی و ... هم اصلا تکیه نکن .من خودم هیچی پارتی نداشتم ولی تونستم امریه بگیرم .در عوض کسایی بودن که با هم درخواست دادیم و پارتی داشتن اما یه جا کارش گیر کرده و امرش رد شده
امیدوارم موفق باشی
برگ سفیدمو گرفتم مرکز آموزشیم:
نیروی انتظامی مالک اشتر اراک:n04: خدا بهم رحم کنهه:n28:
کسی اونجا بوده؟؟:n28:
تقسیماش چجوریه؟(میگن مرزهههه اونم سیساتان بلوچستااااااااان...:n28:)
فقط لیسانس میگیره؟
از روز اوله یا مثل بعضی جاها میفرستنمون خونه؟
سلام.
امروز رفتم پلیس +۱۰ برگه معرفی نامه شمولان رو گرفتم. توش زده بود مرکز آموزشی سید عبدلحمید انشائی نزاجا شهرستان رباط کریم. میخواستم ببینم کسی بوده اونجا خدمت کرده باشه؟
کسی میدونه بعد از اون ممکنه چه شهری بیفتم. من اهل تهران هستم آیا ممکنه بیفتم شهر تهران. مدرک تحصیلیم فوق لیسانسه.
با تشکر
انشاالله به سلامتی انگار دیروز بود داشتی مشاوره میگرفتی . چشم بهم زدنی تموم شد.نقل قول:
حالا کجا افتادی ؟
اگه تونستی یه کم توضیح بده که اونجا چطوری شده برا دوستم که اگه افتاد اونجا آمار جدید داشته باشم.
با سلام.
کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد نیروی دریایی سپاه داره؟خدمت توی نیروی دریایی سپاه سخته آسونه چطوره؟
آموزشی 04 بیرجند چطوریه؟
روز اول اعزامم 1/10/92 هستش
چجوریه روز اول ؟:ohno:مرخصی میدن واسه انداره کردن لباس؟
دوره آموزشی واسه متاهل ها(البته تو شهر خودمم آموزشی هستم) شرایط خاصی داره؟(مثلا مرخصی یا ...):sq_19:
میگن نباید چاقو میوه خوری هم با خودمون ببریم حتی ناخن گیرهم نباید چاقو داشته باشه و گیر میدن،درسته؟:sq_6:
اگه لیسانس داری خوبه! احتمالا منم نیروی دریایی سپاه برم برای خدمتنقل قول:
اره یادش بخیر دو ماه پیش :دینقل قول:
همین تهران افتادم شکر خدا راضیم.....والا از نظر ادب و نگه داشتن احترام و ..... واقعا سنگ تموم گذاشتن جوری که اگه کسی بهت فحش یا ناسزا بگه زدن که دیگه جای خود داره میتونی بری پیگیر بشی
طرف مقابل هم صد در صد از کارش پشیمون میکنن.
از نظر غذا هم زیاده ... غذا اضاف هم میومد همیشه .... ولی از نظر کیفی همیشه تو یه سطح نیست بعضی مواقع خیلی عالی بعضی مواقع هم اصلا دوست داری فقط بندازی تو سطل اشغال :دی
اب خوردنش هم خیلی عالیه مشکلی نداره...اب شتسشو هم همیشه گرمه چه حمام چه سرویس بهداشتی...حمامش واقعا عالیه با فشار زیاد و داغ داغ .
این بگم که اردوش خیلی سخته مخصوصا اگه ماه دیگه اعزامی اونجا بره مطمئنا از سرما چند نفر کارشون بیخ پیدا میکنه ما چند روز پیش بودیم اب قمقمه یخ میزد سرما وحشتناک بود وای به حال اعزامی های
ماه دیگه :دی اینو گفتم که اگه اونجا اعزام شد با خودش حسابی لباس گرم ببره.
هر سوالی بود در خدمتم امیر جان.
بله لیسانس دارم.شما از جایی شنیدید که خوبه؟از چه نظر خوبه؟نقل قول:
برگ سفید منم اومد .
مرکز آموزش : آموزشگاه شهید خاتمی یزد (امریه دار) .
نیروی بکار گیرنده :سپاه
تاریخ نوشته 1/10/92 .ساعت مراجعه 7 صبح.
حالا اگه ساعت 7 بشه 8 گیر میدن یا نه؟؟چون اتوبوسه و ممکنه خراب بشه یا هر چیز دیگه ای و دیر برسم
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
تو برگ اعزامم مرکز آموزشیم رو مالک اشتر اراک معرفی کرده
اما نوشته ساعت 7 صبح روز 1 دی اهواز باشید!(مرکز استانمون)
آخرش بریم کجا؟
پادگان شهید مدرس چطوره؟
دوتا از دوستانم دارن نیرو دریایی سپاه خدمت میکنن! مشکلی که ندارن ، هردو دارن کارهای دفتری انجام میدننقل قول:
نقل قول:
دوستان لطفا اگه میدونید یه راهنمایی کنید این سوالارو بازم ممنونم
1.بسیج عادی که کسری نداره برادر برای کسری باید فعال باشیدنقل قول:
2.بله تو ناجا در بعضی جاها فوق دیپلم ها راحت تر از افسر ها هستند چون افسر ها معمولا مسئولیتشون بیشتره اما در اکثر موارد تفاوتی نیست
تو ارتش اما لیسانس راحت تر از کاردانی هستند معمولا
3.تو برگ سبز مدرک تحصیلی نوشته میشه تو یگان از درجه هم میشه فهمید
سلام
من اعزامی برج ده هستم. قبلا سه ماه تو نیروی دریایی ارتش خدمت کردم. می خواستم بپرسم کسی از نیروی دریایی اینجا هست بگه الان اوضاع خدمت چطور هست؟
نقل قول:
ممنونم تو سپاه چی لیسنس و کاردانی فرقی دارن
امریه به کاردانی هم تعلوووووق میگره یا ربطی نداره
ممکنه فرق کنه یا نکنه اما معمولا فرق میکنه هرچند که سپاه در حالت عادی لیسانس کم میگیرهنقل قول:
بله اما بسیار سخت
نیروی دریایی تو تهران یه دفتر داره که من چندبار رفته بودم که خیلی حال کردم هم از نظر قانون مندی هم اینکه هر سرباز یه وظیفه معین داشت و سرش تو کا خودش بود ( رسته داشتن)نقل قول:
ای بابا هرچی که گفتی بر خلاف اون چیزی بود که به ما گذشت .تازه من خیلی هاشو نگفته بودم بهت و به نسبت خودم وقتی با آگاهی از اونجا رفتی فکر میکنم خیلی بهتر بود برات چون من همینجوری مثل چی پاشودم رفتم اونجا.نقل قول:
سوال که اگه دقیق مشخص شد مزاحم میشم.
اگه مدرس کرج منظورت هست که میگن آخر هرچی آموزشیه برو حالشو ببر (برا افسرا هم هست )نقل قول:
مال کسه دیگه ای ایتجوری ننوشته؟نقل قول:
یعنی اینجا کسی اونجا نبوده؟نقل قول:
در مورد سوال یکتون دوست من فرقی نمیکنه شما میتونید مستقیما به مرکز اموزشی برید یا تشریف ببرید مرکز استانتون تا خودشون اعزامتون کنندنقل قول:
در مورد مالک اشتر هم مطلب تو تاپیک زیاد سرچ کنید
اینم مطالب مرتبط با مالک اشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بطور خلاصه پادگان خوبیه داخل شهر هست و زیاذ سخت گیر نیستن اما تقسیمات جالبی نداره متاسفانه
دوستان من آموزشی افتاد سید عبدالحمید انشائی در شهر رباط کریم. ۰۲ نزاجا
میخواستم ببینم کسی از نحوه تقسیمات اونجا خبر داره؟ من اهل تهران هستم آیا ممکنه بعد از آموزشی داخل تهران بیفتم؟
کار خاصی هست که لازم باشه انجام بدم؟
بعد از آموزشی تقسیم سربازها دست خودشونه یا خودمون میتونیم انتخاب کنیم کجا بیفتیم؟
سلام دوستان
عاجزانه تقاضا دارم اگر میتونید منو راهنمایی کنید
پدر من زمان جنگ ،کرمانشاه خدمت میکرده و مجروح شده(قرار گاه نجف اشرف -لشکر چهار بعثت)
من متولد 67 هستم و الان اموزشیم مالک اشتر اراک هست. هفت ماه کسری خدمت بخاطر جانبازی پدرم رو از بنیاد جانبازن گرفتم.حالا برای گرفتن کسری جبهه ای نمیدونم کجا باید مراجعه کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:n16:
با سلام.نقل قول:
تا اونجا که میدونم برای گرفتن کسری جبهه پدر ، پدر شما باید برن محل خدمتشون و از اونجا اقدام کنن.
به سایت سازمان وظیقه عمومی ناجا هم سری بزنید.
نقل قول:
منم مالک اشترم و 7 ماه هم کسری گرفتم،باید کاغذ کسری رو ببری پلیس +10 ثبت کنن تو سیستم
یعنی شهید شدیم رفت؟:n27:نقل قول:
منم 10 روز دیگه اعزامم ، با فوق دیپلم
پدافند هوایی قرارگاه خاتم الانبیا سپاه سمنان : )
کسی رفته تا حالا ، چه جوریه ؟!
داداش من خودم هتل مالک بودم ،بدترین تقسیمات ممکن شامل حالم شدنقل قول:
افتادم مرزبانی و الان صحیح و سالم پیش خانوادم هستم و هیچ اتفاقی نیفتاد برام
شما هم مطمئن باش هیچ اتفاقی برات نمیفته مگه اینکه خودت یه بلایی سرخودت بیاری !!!
پس نه نگران باش نه به دید منفی به این قضیه نگاه کن
موفق باشی / :n16:
داداش سوالی میپرسی ها اگه تقسیم دست خودمون بود که هتل بود .نقل قول:
ولی تو یگان گاهی اوقات موقع تقسیم میپرسن که مثلا دلت میخواد جارو بزنی یا آشغالارو جمع کنی ( فقط برا مثال یعنی جفتشون یکی هست)
گاهی اوقات ممکنه استثنائاتی هم وجود داشته باشه.مثلا اگر فلان مرکز آموزشی سربازهای کمی داشته باشه ممکنه این کار رو بکنه.نقل قول: