یکی از آشناها میگفت مخابرات و همارا جدا شده ان
Printable View
یکی از آشناها میگفت مخابرات و همارا جدا شده ان
اگه هدف فقط برداشتن لینکها هستش میتونید از منوی tasks گزینه export رو بزنید و بقیه قضایانقل قول:
ولی اگه میخواید دانلودهای نیمه کاره رو هم بردارید باید :
1 . از این مسیر کپی بردارید :
2 . این کدها رو تو نت پد کپی کنید و با پسوند .reg ذخیره و اجرا کنیدکد:C:\Users\username\AppData\Roaming\IDM\DwnlData
یه فایل با اسم IDMBackup.reg تو مسیر فکر کنم system32 ایجاد میشه که این فایل رو هم باید تو یه جای امن کپی کنیدکد:
@echo off
regedit /e IDMBackup.reg HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager
بعد پارتیشن بندی و نصب ویندوز جدید میتونید دوباره اینا رو برگدونید سرجاشون
البته باید به چن تا نکته توجه کنید :
1 . ویندوز جدید هم باید همنام ویندوز قبلی باشه باشه . در غیر اینصورت فایل reg ریستور نخواهد شد
2 . قبل برگرداندن فایلهای بکاپ و فایل رجیستری باید یه دانلود رو با دانلودمنیجر شروع کنید تا اون مسیری که بالا ذکر شد ایجاد شه
پینگ من اومده پایین :n02:
تست از سرور هلند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من يكي از آشناهام سرويس انتقالي از همارا داره كه 12 فروردين وقتش تموم شده و تمديد نكرده الان سرويسش در ليست جمع آوري هست اگه الان بخوان تمديد كنن بازم جمع آوري ميشه يا نه؟ و اينكه نظرتون چيه كه اين جمع آوري بشه و برن از همارا بگيرن كدومش بهتره؟چه مدت طول ميكشه تا سرويس جمع آوري بشه؟
با سلام
به نظر شما بهترین ارائه دهنده ADSL در تبریز کدام شرکت هستش؟!
مرکز مخابراتی من ارم هستش.
این دوتا رو میدونم که 100 درصد اینترنت تو ارم میدن:
1)Maxnet
2) اسیاتک
اگه مطمئن هستید شرکتهای دیگه هم تو این منطقه اینترنت میدن لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلامنقل قول:
برید تو سایت شرکتها و پیش شماره تونو بزنید ، اونجا مشخص میشه شرکته به مرکز مخابراتیتون سرویس میده یا نه
مگه از جونتون سیر شدین که میخواید از همارا سرویس بگیرید ؟ :n01:نقل قول:
هرکسی که من میشناسم و از همارا سرویس داره ، همه دارن عوض میکنند و یا عوض کرده اند
یکیش هم خودم
نقل قول:
C:\Users\Golden>ping 95.211.99.73
Pinging 95.211.99.73 with 32 bytes of data:
Reply from 95.211.99.73: bytes=32 time=262ms TTL=46
Reply from 95.211.99.73: bytes=32 time=264ms TTL=46
Reply from 95.211.99.73: bytes=32 time=256ms TTL=46
Reply from 95.211.99.73: bytes=32 time=269ms TTL=46
Ping statistics for 95.211.99.73:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 256ms, Maximum = 269ms, Average = 262ms
امشب باز سرعت مخابرات اومده پائین
مخابرات داغووونه امشب !!!
یک ربع طول کشید تا همین صفحه باز بشه :n03:
دیشب هم مخابرات پینگش زیاد بود و هم رایتل که پینگش از 200 رفته بود رو 600:n27:نقل قول:
دوستان طبق آخرین اخبار مخابرات جمعه ها دانلود رایگانش مثل باقی روزهاست یعنی 1 تا 7 نه 1 تا 9
لطفا" اطلاع رسانی شود :n04::n04::n04::n04::n04:
اطلاع رسانی مخابرات در حد زیر صفره
باز دم دوستان گرم که اطلاع رسانی میکنن
اینجا کسی از همارا باقی مونده؟ 512؟
لطفا سرعت دان روزانه و شبانه رو بفرمایید شاید برگشتم همارا
آقا من الان میخوام از همارا برم ماکس نت. همارا که نامحدود انگار فقط ۱۲۸ میده! ۲۵۶ نامحدود طلایی ماکس نت سرعتش در چه حدودیه؟ شبا سرعتش کم میشه؟
قيمتش يه کم زياده، خودش هم فقط يک ماهه هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من الان خرجم با اینترنت محدود همین چهل تومن در ماهه، واسه همین اونش زیاد مهم نیستنقل قول:
فقط میترسم سرعتش کم باشه. الان من به سرعت ۱۵۰-۲۰۰ عادت کردم و سرعت کم سخت میشه برام
256 طایی سرعتش 60-70 هستشنقل قول:
سرعتش خوبه پس. ممنوننقل قول:
شبا هم همینطوره یا کمتر میشه؟
من یک خطم از مخابرات هست و خط دیگه از همارا...مخابرات نامحدود دارم و از همارا سرویس توربو.. توربو شب ها با 106 دانلود میکنه و خدود 2.1 گیگ میشه گرفت...واسه من کافیهنقل قول:
مطمئنی ؟ سرعت 384 طلایی چند میشه اون وقت ؟ چون من بهشون زنگ زده بودم گفتن تقسیم بر 8 کنیدنقل قول:
1 مگ نقره ای بگیرم سرعت بیشتری میده یا 256 طلایی ؟ چون قیمتهاش در یه سطحه درضمن من الان 1 مگ نقره ای دارم که سرعت دانلود 49 میده ( قبل از اینکه مکس نت سرعت های نامحدود رو بیاره پایین 80 میداد )
ممنون میشم راهنمایی کنید
نمیدونم !! ولی شما میتونی بالای 50 حساب باز کنی!!! البته قبلا ها سرعت بیشتر بود ولی چند وقتی هست که سرعتش رو کم کردننقل قول:
قبلا تا 90 هم سرعت بالا بود
قبلا دوستم 384 داشت سرعتش فکر کنم 1 مگ بود !! ولی بعد از کم کردن سرعت ها نمیدونم چقدر شدهنقل قول:
نامحدود های طلایی گرون تر هستن و باید سرعتشون به نسبت بقیه خوب باشه
با سلام
دوستان احساس میکنم قیمت های همارا نسبت به سری قبل افزایش داشته.
من حدود 3 ماه قبل کلاسیک پلاس با 12 گیگ رو گرفتم 51 هزار الان کلاسیک با 12 حجم میشه حدود 65 هزار.
حجم اضافی پارس آنلاین و شاتل و... 3700 ولی همارا 4860!
مخابرات هم به همارا نزدیکه.
به نظر من سرویس دهنده های دیگه با صرفه تر هستن.
حالا بحث اینه که تو مرکز رجایی کدوم سرویس دهنده بهتره؟ اگه مخابرات به خاطر رقابت با همارا قیمت ها رو کمی پایین بیاره بهتر میشه.
البته این رو بگم توی 9 سال که حدود 5 شرکت عوض کردم، همارا از همه با ثبات تر بوده (البته تو این سه سال با مخابرات همکاری میکرد.
حسین جان برای بدست ئاوردن بهترین پینگ اعداد و تنظیمات توی این عکس رو چطوری تغییر بدم
با یکم تغییرات به این نتایج رسیدم فکر کنم تا این حد خوب باشه و نشه بهتر از این بدست اورد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من پینگ داخلیم رو تا 19 هم پایین اورده بودمنقل قول:
بهتر از این هم میشه(البته اگر خط تلفنت نویز نداشته باشه خیلی عالی میشه)
حسین برای من بهتر از این دیگه نمیشه ! و البته پینگ 30 برام راضی کننده است چون انلاین باز نیستم !نقل قول:
حسین یه تست با سرور اخر تهران ( همینی که من گرفتم بگیر ببینیم برای تو چند میده
از یکی از دوستان دیگه هم که پرسیدم متوجه شدم که فقط برا من هست که اینطوری داره حجم روزانه رو میخوره!!
یعد یه حساب کتاب ساده و میزان حجمهای مصرفی که داشتم متوجه شدم هر چی مصرف میکنم داره برام دوبل کنتور میندازه!!
همین الان زنگ زدم پشتیبانی در کمال ناباوری:n04::n04::n02: بدون منتظر شدن وصل شدم به پشتیبانی که اونم پاس داد به واحد فروش:n02: که برام یه فرم پر کرد گفت رسیدگی میکنیم
هیچی دیگه ببینیم چی میشه فعلا یه 7 گیگی طلبکارم:n01:
اون رتبه بندی ها هی عوض میشن باید اسم سرور رو بگی!!!نقل قول:
از این بهتر هم میشه ولی 26 هم خوبه :دینقل قول:
پینگت با تابناک چقدره و hamara.ir
کسی تعرفه جدید مخابرات رو نداره؟
من الان داشتم از سایت مخابران قیمت ها رو کنترل میکردم.نقل قول:
قیمت ها مشابه همارا هست ولی حجم اضافه 3880 تومنه، همارا احتمالا ما رو خر گیر آورده!
فکر کنم زمون این رسیده که (به حول قوه الهی :n23:) پنجمین شرکتم رو هم عوض کنم برم سراغ ششمین شرکت که احتمالا مخابرات باشه.
مسیر جدید انگلستان به جای مسیر گرجستان
مسیر گرجستان پینگ زیر 90-130 میداد به علت تعداد کم یوزر ها ولی مسیر انگلستان به علت کثرت یوزر ها پینگ بالای 250
من از همه شرکتهای تبریز حداقل 1 بار و حداکثر 4 بار سرویس داشتم !!! بهترین شرکت و بهترین سرویس همین 128 نامحدود مخابرات هستنقل قول:
الکی از این شرکت به اون شرکت خودتون رو آواره نکنید
ایا 128 نامحدود مخابرات تو بازه شبانه سرعتو کم نمی کنه؟؟نقل قول:
نه کم نمیشهنقل قول:
امشب باز سرعت مخابرات پائین اومده!!!
مخابرات جمعه ها شبانه اش تا 7 ـه ؟
آره تا 7 هست ، من گذاشتم برای دانلود 2 گیگ از حجمم رفت !!نقل قول:
اینکه نشد :grrr:نقل قول:
حالا خوبه تست کردم و گرنه باز 2-3 گیگ میفتاد داخلم:n02:
دوستان
128 نامحدود مخابرات تو تبریز سرعت دانلود چنده،واقعا نامحدوده آیا؟
سرویس 1 مگ با 4 گیگ 1 ماهه هم گفتن 16500، سرعت دانلود این چنده؟
من صبانت دارم، راضی ام،نوسان نداره.....میخام ببینم اگه مخابرات سرویساش خوبه و سرعتش بیشتره کوچ کنم
یه چن نفری نظر بدین دیگه، دمتون گرم ;):n12:
دوستان تو قسمت تمدید سایت مخابرات آخرین سرعت برای اولترا 2 مگ هست !!! یعنی سرعت 4 دیگه نمیدن ؟؟