سلامنقل قول:
شما نگفتی رو درها میتونی کامپوننت نصب کنی یا نه؟
1-یه جفت کامپوننت m165 رو درهای جلو
2-ساب باکس m10vb
3-امپ ml 95.4
4-پک برق استریت وایرز
5-کابل اسپیکر 2*1.5
6-کابل ساب 2*4
این سیستم با نصب حدود 1900در میاد.
سلامنقل قول:
شما نگفتی رو درها میتونی کامپوننت نصب کنی یا نه؟
1-یه جفت کامپوننت m165 رو درهای جلو
2-ساب باکس m10vb
3-امپ ml 95.4
4-پک برق استریت وایرز
5-کابل اسپیکر 2*1.5
6-کابل ساب 2*4
این سیستم با نصب حدود 1900در میاد.
-اگه منظورت ساخت کیک پنله، باعث ناراحتی جاپای سرنشین جلو نمیشه؟ اگر بی نیاز به کیک پنل و برش باشه، چرا اما برشکاری رو دری رو بی ریخت نمیکنه؟
-پخش چی باشه؟
(با پخش هزینه بالاتر از 900-1800 نره)
سلام دوستان
من یه پارس سال داشبورد جدید تحویل گرفتم
یه جفت باند 718 عقب ماشین نصب کرد ولی صداش نسبت به ماشین قبلیم خیلی کمتره .
به خاطر داشبورد هم نمیتونم ضبط دیگه ای نصب کنم
کسی پیشنهادی داره ؟
شنیدم همین شبط های کارخونه ای رو با یکم تغییراتخروجی آمپ می ذارن . کسی اطلاعاتی داره ؟
یک سری قاب اومده که کلید های پایین پخش رو داره و میتونی بالاش یک پخش 1دین خوب نصب کنی ، سرچ کن تو اینترنت ، بنظرم راه حل خوبیه .نقل قول:
- - - Updated - - -
یک سری قاب اومده که کلید های پایین پخش رو داره و میتونی بالاش یک پخش 1دین خوب نصب کنی ، سرچ کن تو اینترنت ، بنظرم راه حل خوبیه .نقل قول:
سلامنقل قول:
مدل قدیمیها رو که کیک پنل با MDF براش قابل ساخت و نصب بود. خیلی مشکل ایجاد نمیکرد به هر حال کمی به سمت داخل هست دیگه.مدل جدیدا رو نمیدونم اگر بشه باید با فایبر یا گچ و... اینا درست کنی که مکافات و هزینه بره.
من منظورم برش رو دری بود.این عکس کامپوننت گلیدن RS165 ماشین دوست خوبم استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پخش هم از کن وود یا پایونیر باید انتخاب کنید.میگن سونی هم خوبه من تست نکردم .
با سلام.نقل قول:
حمید جان چوبکاری میکنن.:n16:
دوست عزیز با یکم حوصله به راحتی قابل نصب هست و صدای خوبی بدون کیک میشه ازکامپ روی در پراید گرفت.
حمید جان در نظر دارم با استفاده از دمپینگ میت و فوم مخصوص صدای کامپ روبهتر کنم،خصوصا میدباس رو.
نتیجه و عکسها رو هم برای دوستان میذارم البته اگه اون دوتا وروجک تایم خالی برام بزارن:n31:
سلام
به نظرتون تا 300 هزارتومن یکم بیشتر یا کمتر چه پخشی بخرم که کیفیتو صدا و بیسش عالی باشه
در ضمن یک جفت باند 718 با یه آمپ kac ps847f کنوود 4 کاناله 800 وات با یه ساب jbl cs 1214t با سیم کشی و ... کامل دارم
به نظرتون آلپاین 140e بردارم یا از این مدل جدیدای کنوود رو ؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام
به نظرتون تا 300 هزارتومن یکم بیشتر یا کمتر چه پخشی بخرم که کیفیتو صدا و بیسش عالی باشه
در ضمن یک جفت باند 718 با یه آمپ kac ps847f کنوود 4 کاناله 800 وات با یه ساب jbl cs 1214t با سیم کشی و ... کامل دارم
به نظرتون آلپاین 140e بردارم یا از این مدل جدیدای کنوود رو ؟؟؟
درودنقل قول:
عزیز خوب هستین ؟
من هم قصد خرید کامپوننت گلیدن رو دارم ! حالا یا rs و یا sqx !
میخواستم بعنوان کسی که تجربه استفاده از کامپ گلیدن رو دارین چندتا سوال بپرسم ! ممنون میشم راهنماییم کنید !:n19:
فک کنم شما استیج عقب 1073 داشتین تا اونجایی که یادمه ! درسته ؟
شده تا حالا fade استیج عقب رو رو صفر بذارین فقط از rs جلویی آهنگ گوش کنین ؟
حجم صداش چطوره ؟ بعنوان تک استیج برا پراید کافی هست ؟
میدبیسش چطوره ؟
یه راهنمایی کلی راجع به rs میخواستم !
مرسی:n16:
یاعلیـ
بنظرم 140 آلپاین خیلی خوبه ولی رو ست شما بنظرم صدای تیزی بهتون بده .نقل قول:
اما x400 کنوود میتونه انتخاب خوبی باشه .
- - - Updated - - -
بنظرم 140 آلپاین خیلی خوبه ولی رو ست شما بنظرم صدای تیزی بهتون بده .نقل قول:
اما x400 کنوود میتونه انتخاب خوبی باشه .
بین x400 کنوود وKenwood KDC-563bt به نظرتون کدوم به درد سیستم میخوره و کیفیت صدا و بیسش بهتره؟
درودبر شما.نقل قول:
بله استیج عقب ۱۰۷۳ بود که راستش بیشتر از یه ربع نتونستم همراه آر اس ۱۶۵ گوش کنم چون صدای زیبای کامپ رو خراب میکرد و کلا از مدار خارج شد.
خلا بیس هم با ساب باکس P10E هلیکس جبران شد و نتیجه کار به تک استیجی منجر شد.
اولش حس خوبی نداره چون همش صدا رو از عقب داشتم اما بعد چند روز تازه میفهمی که اصل صدا باید از جلو باشه و حالا شنیدن صدا از عقب واقعا برام آزاردهنده هست.
ساب هم بعد از بریک شده کاملا گوش به فرمان هست و با تایم الایمنت به هیچ وجه تاخیری توی بیس وجود نداره.
حجم صدا برای کسی که دنبال کیفیت هست کاملا کفایت میکنه و میدباس هم خوبه با اچ پی اف 80 کاملا در جلو پراید رو تکون میده اما به خاطر نوع رودری های جدید مقداری هوا رد میشه و کاملا هنوز کیپ نیست که با دمپینگ قابل حله که نتیجه رو بعد از انجامش اعلام میکنم.
با سلام به دوستان عزیز
در محصولات کامپوننت گلیدن مدل rs با m و در کواکسیال مدل mcبا rc تفاوت تنها در وات خروجی هست یا کیفیت صدای خروجی نیز متفاوت هست؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
نقل قول:
حمید جون حالا خدایی خیلی تفاوت میون صدای گلیدن و هلیکس و ... با پایونیر و کنوود و اینفینیتی و ... هست؟ اگه هست میتونی
یه جوری تفاوتشو برام توصیف کنی؟
کیفیت صداشون فرق خاصی نداره .مدل X400 به خاطر 3جفت خروجی چهار ولت گزینه ی مناسب تری هست برای سیستم های حرفه ای. البته بلوتوث نداره.نقل قول:
- - - Updated - - -
کیفیت صداشون فرق خاصی نداره .مدل X400 به خاطر 3جفت خروجی چهار ولت گزینه ی مناسب تری هست برای سیستم های حرفه ای. البته بلوتوث نداره.نقل قول:
سلام.نقل قول:
حتما تو کیفبت و امکانات موثره. اگر اینگونه نباشه که کارخانه ها فقط یه مدل تولید می کنند.
مثل تو کمپانیه BMW چرا اینهمه مدل مختلف با موتور گیربکس امکانات رفاهی وووو طراحی و تولید میشه؟
بله کامپ RS-LINE حدود30% از M-LINEکیفیت صدای بهتری داره.از نظر امکانات و طراحی هم داری متریال بهتر و همچنین کراس اوور جدا گانه در مقابل کراس اوور خطیه M-LINE هست.
من در این زمینه فقط این و میگم که هرچقدر پول بدی آش میل میکنی.نقل قول:
شما یا باید خودتون صدای این کالاها و برندها رو بشنوید تو شرایط مختلف رو خودروهای مختلف و خودتون تجریه و تحلیل صدا کنید.یا به مشاوره های امثال بنده که حداقل یه تجربه کوچک تو این زمینه دارم اعتماد نمایید.
خدا رو شکر کمتر کسی بوده که ناراضی بوده از میزان هزینه ای که پرداخت کرده و صدای مثلا باب میلش رو نگرفته.
بودن دوستانی که گاها کمی ناراضی بودن مثلا یکی از دوستان بود که از صدای co609که من برای دوستشون خریده و ارسال کرده بودم شدیدا ناراضی بودن.میگفتن جی بی ال GTO608 خیلی صدای بهتری داره.ولی خود مصرف کننده رضایت داشتن.
این دیگه بر میگرده به سلیقه افراد کاری هم نمیشه کرد.
این برندهای آلمانی رو سیستم فروشای خیابون ستارخان دارن بریم بشنویم؟ یا جایی که این برندهارو کار کنن میشناسی نشونیشونو بدی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
گلیدن بیاد بهت آدرس میدم یا ان شاءالله بعد نصب سیستم خودم تشریف بیارید بشنوید.هلیکس هم بارش بیاد آدرس میدم تشریف ببرید نمایندگی.
ستارخان نه اونجا بیشتر پایونیر و کن وود و... میفروشن.حرفه ای کارنمیکنن.
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
گلیدن بیاد بهت آدرس میدم یا ان شاءالله بعد نصب سیستم خودم تشریف بیارید بشنوید.هلیکس هم بارش بیاد آدرس میدم تشریف ببرید نمایندگی.
ستارخان نه اونجا بیشتر پایونیر و کن وود و... میفروشن.حرفه ای کارنمیکنن.
حمید جون تو نمایندگی میشه صدا آزمود؟نقل قول:
رو ماشینهایی که بستن وگرنه رک صوتی ندارن.نقل قول:
درود بر بچه های گل انجمن پی سی ورلد
دوستان قصد جمع کردن این سیستم ، برای پژو پارس دارم
پخش: کنوود X400
باندهای عقب: E69X هلیکس
باندهای جلو: E6X هلیکس
آمپ: ؟؟؟
بدون ووفر :)
دو تا سوال ازتون دارم دوستان
اول اینکه چه آمپی برای این سیستم جمع و جور مناسبه؟ بچه ها میخوام آمپ طوری باشه که از صد در صد قابلیتهای این دو جفت باند استفاده کنه و اینکه نمیخوام طوری باشه که امکانات آمپ بالاتر از حد این سیستم باشه، خلاصه اینکه میخوام کاملا با هم سینک و مچ باشن (راستی برای این دو جفت باند، آمپ چند کانال لازمه؟)
سوال دوم هم اینکه اصلا به نظرتون این سیستم جمع و جور کیفیت مناسب به من میده؟ کیفیت و شفافیت صدا خیلی برام مهم تر است از بلندی صدا و همچنین یه بیس شیک و نرم ، و نه بیس غالب
دمتون گرم دوستان :n16:
برای هر عدد اسپیکر 1 کانال لازمه.یعنی یه جفت اسپیکر دو کانال لازم داره.سیستم شما چون دو جفت اسپیکر هست (4 عدد) یک آمپ 4 کانال نیاز داره.نقل قول:
آین آمپ خیلی مناسبه تو این رنج قیمت:
Kenwood KAC-PS847F
حدود 315
بعد اینکه سیستم انشالله ردیف شد تو بخش
لطف کن حتما review بنویس از سیستمت . متشکرم
سلام
من سیستم حرفه ای نمی خوام ببندم فقط یه ضبطو باند می خوام که کارمو را بندازه
به نظرتون تا ۲۵۰ یه باند خوب چی بگیرم؟ حالا یه ذره بیشترم شد ایرادی نداره
تو ضبطم به نظرتون
kenwood x400
بگیرم یا
pioneer 3750
کلا یه چیزی می خوام که بیسه خوبی داشته باشه ولی دیگه فقط بیس نباشه کیفیت صدا هم خوب باشه
سلام و درود.ماشینتون چیه؟نقل قول:
چون به خاطر حجم کوچکتر صندوق و اتاق مثلا پراید در برابر حجم و اتاق ماشینی مثل پژو پارس کواک ها رفتار متفاوتی دارند و صدای بیسی که کواک تو پراید میده خیلی بیشتره در شرایط عادی البته.
JVC7158 گزینه ی خوبیه تو این رنج.بعد ها هم اگر خواستید یه آمپ براش تهیه کنید تا لذت بیشتری از موزیک نصیبتون بشه.
برای پخش هم مدل x400 گزینه ی بهتری هست
ماشین 405slx هست عزیزنقل قول:
بعد تو باند.تعریف 6965v2 با 6975v2 هم زیاد شنیدم
این باندی که شما گفتین از اونا بهتره؟
سلام
بودجه چقدره ؟
این ست خوب میشه و کیفیت خوبی داره من نظرم اینه اگه امپ ارزون میخوای کنوود 8400 بگیری بهتره.
اما شما که دنبال کیفیت میگردی 2 جفت کامپوننت خوب بگیر لذتش بیشتره.
یا حداقل به جای خرید اسپیکر واسه درهای جلو یه دست کامپ بگیر.
بهترین حالت هم یه دست کامپ جلو و یک ساب تو صندوقه کل نیازتون رو برطرف میکنه.
بله بهتر هست.کواک های پایونیر صداشون یه نمه بمه که من خودم به شخصه حال نمیکنم.صدای چندین سری رو شندیم همین شکل بود.همین امروز هم یه 6902r خازنی (جزو سری های قدیم و البته جزو رده بالای پایونیر هست مثلا!:n02:) گوش میدادم رو پراید یکی از دوستان (براش اهنگ ریخته بودم:n02:).دقیقا به همین صورت که اینم صدای بمی داشت.با پخش 7150 پایونیر.حجم بیسش بدک نبود بدون آمپ.به هرحال من که صدای کواک های پایونیر به مذاقم خوش نیومد!چون صدای خیلی شفاف رو دوست دارم:n02:نقل قول:
این اسپیکر جی وی سی 5 way هست و صداش در ولوم های بالا یه خورده تیز میشه که با پخش x400 کنوود فکر کنم این نقیصه تا حدی بر طرف میشه و صدای خوبی میگیرید.
منتها برای اینکه صدای اصلی هر کواکسیالی رو بشنوید باید با امپلی فایر نصب کنید.نه فقط این کواک بلکه هر کواک دیگه.
ویرایش: amirhosein72 جان شرمنده پستت رو ندیدم.
ممنون سعید جاننقل قول:
من خودم حقیقتا صدای این دو جفت باند یعنی E69X و E6X نشنیدم
از دوستان کسی تجربه کار با این دو جفت باند داره؟ به نظرتون کیفیت مطلوب بهم میده یا اینکه برم سراغ باندهای دیگه؟
هر روز دارم بیشتر به 145 آلپاین علاقه مند میشم و هر روز هم دارم ازش دور تر میشم ... :(
مجبور به فروشش هستم :| و میدونم بفروشمم ممکنه دیگه گیر خودمم نیاد .
سلام ارادتمندمنقل قول:
من امپ خود شرکت آدیو فیشر رو پیشنهاد میکنم.Mach MA40FX دیروز تماسی داشتم با مدیر فروش هلیکس ایران گفتن ان شاءالله تا روز دوشنبه هفته آینده بار جدید هایکس پخش خواهید شد.
در حال حاضر فقط اسپیکر E69X موجوده و به قیمت 270 قابل تهیه هست.اسپیکر خوش صدا و با کیفیتی هست.تو اطاق خودروهای کوچک مثل پراید صندوقدار خیلی خوب پاسخ فرکانسی میده.اما اگر ماشین سدان بزرگتر دارید احتمال کمبود در بیس رو ممکنه احساس کنید.
کواکسیال E6X هم صدای خوبی داره تویترهای بسیار شفاف و خوش صدائی داره.
آمپ هم با توجه به کلاس D بودن و بسیار جمع و جور بودن صدای قابل قبولی داره.
اگر خواستین با من در تماس باشید به محض موجود شدن براتون تهیه کنم.
سلام دوست عزیز،نقل قول:
من به تازگی 206 صفر گرفتم که صدای سیستم صوتی بسیار پایین و حالت خفه داره. پخش هم از این مدل ایرانی بلوتوث داره (احتمالا کروز). اگر برای دربهای جلو e6 استفاده کنم، تاثیری در بهبود کیفیت داره؟ بر ای دربهای عقب چه مدلی میتونم استفاده کنم؟ یا بغیر از اینها مجبور به تعویض پخش هم هستم.
ممنون
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سلام.به نظر من صبر کن چند هفته بار گلیدن بیاد یه دفعه یه کامپ رده بالای گلیدن بگیر + یه ساب ووفر و آمپلی فایر گلیدن و از موزیک لذت ببرنقل قول:
بودجتون چقدر هست؟
این پست هم نگاه کن سیستم اقا پوریا pourya-pc هست و ماشین هم 206 و خیلی راضی هست از سیستمی که بسته
دوباره عرض سلام به همه اساتید
با راهنمایی دوستان تو همین تایپیک و با توجه به بودجه خودم یه ضبط پایونیر مدل DEH-X2750UI
یه جفت باند پایونیر برا عقب ماشین مدل
TS-A6965S
و یه جفت باند جلو مدل
TS-G1045R
برداشتم
اولا سپاس بابت راهنماییتون برای خرید
دوما دوتا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
اول اینکه باند جلو هارو گه گرفتم قبلش عرض کنم ماشینم پراید صبا هست. باندهای جلو رو که بستم توری فابریکی رو که میبندم دقیقا روی باند متصل میشه و باید با کمی فشار بست آیا توری خاصی باید بگیرم( منظورم از توری دریچه روی جای باندهای جلو هست)
سوال دوم اینکه بهترین تنظیم توازن صدا ( البته میدونم که این حرف مال سیستم های حرفه ای هست) و تنظمیاتی که باید انجام بدم تا بهترین کیفیتو صدارو داشته باشم چی هست مرسی
ایا برای بستن سیستم کیفیتی پاسخگو است
چه ساب و امپلی وکامپوننتی براش خوبه
از روشنایی صفحه نمایشش تو نور افتاب اصلا راضی نیستم.بفرمائید تعویض میشه ولی پیشنهاد هم برای جایگزین بدید
اگه کامل بسته میشه مشکلی نیست و موردی نداره.اگه میزنه بیرون خودت با ترفند باید یه جوری جا کنی یا بهتر اینکه ببری پیش نصاب ها برات اوکی کنند ولی طبق چیزی که فرمودی فکر نکنم مشکلی باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط aquamarinaquamarin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای صدا هم هر شخصی یه جور صدا رو میپسنده و سلایق متفاوت هست و برای بهترین تنظیم خودتون باید دست به کار بشید و با تنظیمات پخش کار کنید تا صدای دلخواهتون رو بتونید از دریافت کنید.:n06:
موفق باشید
سپاس گرامینقل قول:
بعله کامل بسته میشه ولی اون قطعه پنجره ای که باید روش بزارم دقیقا میچسبه به باند
در مورد سوال دوم بعله حق باشماست من بیشتر منظور تنظیماتی هست که باید روز ضبط انجام داد
بازم مرسی از توجهت
اگه با ووفر برخورد نکنه هیچ مشکلی نیست.میتونید چندتا عکس قرار بدید ازین حالتی که فرمودید؟نقل قول:
نوشته شده توسط aquamarinaquamarin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا با همین ووفر برخورد میکنه ( اسمشو نمیدونستم خدمتت بگم :n02: ) عکس که الان ماشین پیشم نیست. البته بازم شاید اشتباه فهمیده باشم اون قسمتی که دایره ای کوچک وسط باند هست برجسته هست و حالت آلومینیومی داره متصل میشه به طوری پنجره فکر کنم باید رو پنجره ار رو نزارمنقل قول:
سلامنقل قول:
بله کاملا کیفیت صداتون بهتر میشه. همونطر که سعید جان هم گفتن از برند گلیذن هم میتونید کواکسیال خوش صدا و با کیفیت انتخاب کنید. چقدر میخواهید هزینه نمائید؟
پخشتون رو هم در اینده تعویض کنید خیلی صداتون بهتر خواهد شد.
این عکس کواکسیال 6.5 اینچی گلیدن مدل RC165 هست که از E6X هلیکس هم صدای بهتری داره.برای درهای عقب هم میتونید سایز 5 اینچی که 13cm ی هست رو نصب کنید.
البته اگر بیشتر هزینه کنید و درهای جلو رو کامپوننت نصب کنید به مراتب کیفیت صداتون بیشتر و بهتر خواهد شد.منتها باید آمپلیفایر هم تهیه کنید.
بله سه جفت خروجیPre Out داره.البه نمیدونم چند ولت هستند. اگر 4 ولت باشن که خیلی خوبه ولی اگر زیر 4 ولت باشن چنگی به دل نمیزنه.نقل قول:
هر قطعه ای که شما بخواهید میتونید تهیه و به پخشتون وصل کنید. مهم میزان بودجه شما هست.
اون قسمت تویتره.اگر اون به گریل گیر میکنه همون قاب فابریک چون روش محافظ داره به Dome تویتر اسیب نمیزنه.ولی اگر خیلی تحت فشار هست هیچ چیز روش قرار نده.نقل قول:
مرسی حمید عزیز و همنطور جناب سعید عزیز فکر کنم باید همینکارو بکنم. خیلی زحمت کشیدید:n16::n16:نقل قول:
نظر بدین دمپینگ بخرم یا نه ؟
اگه بخوام بخرم و نصب کنم حدود 300 350 خرجم میشه .
چه کنیم ؟؟؟؟ :n27: