مشکل چیست ؟ من دی وی دی جدید رو میزارم این خطا رو میده آیا امکان داره در کنسول من این خطا رو بده و در x360 یکی دیگه اجرا شه..
unrecognized Disc
This disc is unredable.
مشکل چیست ؟ من دی وی دی جدید رو میزارم این خطا رو میده آیا امکان داره در کنسول من این خطا رو بده و در x360 یکی دیگه اجرا شه..
unrecognized Disc
This disc is unredable.
نه , این تاریخ اواخر Falcon ها بود که بهترین سریه Falcon هم بود(به خاطر یه سری ویرایش های کوچیک)نقل قول:
Jasper فکر میکنم دقیقا از 2009 به تولید رسیدن.
نگران نباش Source بازی مشکل داره. از یه جا دیگه بازی رو بخر.نقل قول:
آخه این رو ببین این جاسپره اما تاریخش 10/2008نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ایرادش چیه ؟نقل قول:
تمام 2009 ها جسپر هستند ، بخشی از 2008 ای ها هم جسپر هستند .
سلام ...
دوستان من Codec های ویدیو رو از کجای لایو میتونم پیدا کنم !؟
خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم .
یه آدرس حدودی هم بگید ممنون میشم !
ممنون .
----------------
هزارمین پست ! ****
شما روی فایلی که می خوای اجرا کنی کلیک کن خودش می پرسه که از لایو دانلود کنه Codec رو یا نهنقل قول:
آقا من امروز forzA رو گرفتم بعدی که روی هارد نصبش کردم خواستم بازی کنم
همون اولین ریس اولش بدجوری لگ زد چرا ؟
:31: زیاد جدی نگیرشنقل قول:
سامان جان بازیو از رو هارد پاک کن و از طریق دیسک اجرا کن ببین بازم مشکل داره یا نه.نقل قول:
بعد دوباره رو هارد نصب کن و امتحان کن.
چه قدر از کناره ها و بالای x360 باید خالی باشه تا مشکلی پیش نیاد؟؟
چند سانتی متر هم کافیه .نقل قول:
ممنون ولی فایلی که کدکش رو میخوام اصلا تشخیص نمیده !نقل قول:
پسوند MKV هستش .
MKV فرمت شرکت ماتروسکا هست و اوپن سورس هم هست و یکی از فرمت های خیلی رایجه ! و سونی هم با اپن سورس ها رابطه خوبی نداره :31:نقل قول:
سونی یا ماکروسافت ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فرمت MKV بزرگ ترین رقیب فرمت ماکروسافت(Avi) هستش
پس زیاد هم عجیب نیست ماکروسافت تو x360 نذاشتش
دشبورد جدید هنوز نسخه ی کاملش عرضه نشده ؛ لطفا اینقدر سوال نکنید و بی جهت شمارگان صفحات تاپیک رو بالا نبردید!
موفق باشید
سلام
راستش من یه داداش دارم که عاشق modern warfar هست.الان تمومش کرده .چه سی دی تک نفره ای شبیه این با گرافیک بالا هست که خوشش بیاد؟
singularityنقل قول:
wolfenstien
metro 2033
battlefield bad company 2
3 تای اولی یه نمه ترسناکن
ببخشین، از کِی Avi مالِ مایکروسافت بوده؟نقل قول:
تا جایی که میدونم WMV مالِ مایکروسافته که 360 هم از اولش پخشش میکرد. الان هم Avi رو با آپدیت پخش میکنه.
اون جریان MKV هم فکر مینم به خاطر ظرفیتهای بالای این فرمت هست که ساپورتش نمیکنن.
فکر نمیکنم بتونن کاملا تمام ظرفیتهاش رو تحت پوشش بدن که بخوان ساپورتش کنن (مثلا فول HD یا قرار دادن چند فایل Subtitle و صدا توی یک فایل و...)
سلام دوستان عزيز
دوستان عزيز دسته xbox360 به pc وصل ميشه كه با ان به شه بازي pes2010 را بازي كرد؟
سلامت وشاد باشيد
سوال من یه قسمت دومم داشت راجع یخ خرید دسته 360 برای PC و مدلهاش و قیمتاش شما ا جفتشو جواب میدادید یه با این ÷ستتون بی جهت شمارگان صفحات را بالا نمیبردید :thumbsdowنقل قول:
بله وصل میشهنقل قول:
ولی قطعه ای به اسم wireless receiver رو باید براش بخری
که سخت گیر میاد و یادمه یکی از دوستان میگفت 20 تومان قیمتش هست
معمولا تو یک پک با خود دسته برای pc فروش میره به این شکل :
یه بار دیدم از اینا حدود ۲۵ تا ۳۵ تومن بود. دقیق یادم نیستنقل قول:
بله وصل میشه
ولی قطعه ای به اسم wireless receiver رو باید براش بخری
نقل قول:فکر نکنم ارزششو داشته باشه...نقل قول:
یه دسته خوشدست USB بگیری بیتره! ارزونتر در میاد:8:
من ازاینا دیدم تکی 22 تومن
اره ۳۰ تا ۳۵ تومن هست دسته سیم دارنقل قول:
فکر نکنم ارزششو داشته باشه...
یه دسته خوشدست USB بگیری بیتره! ارزونتر در میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:این ----- تنها کجـــا گیـــر میـــاد!؟نقل قول:
هر چه مدت یکبار باید کنسول رو باز کرد و تمیزش کرد(منظورم برای خاک و اینا)؟ اصلا لازمه؟
هر دو :31:نقل قول:
سلام...
من آپدیت مربوط به USB Flash رو دارم یکی می گفت میشه بازی رو روی فلش ریخت و از روی فلش فایل ها خونده بشه تا از لنز و درایور کار کشیده نشه می خواستم ببینم فلش 8 گیگ جواب می ده؟ چون اون طرف به من گفت چون 8 گیگه فلشت نمی تونی نصب کنی فایل های بازی رو گفت 16 گیگ باید داشته باشی حالا من مگه مغز دراز گوش خوردم که برم فلش 16 گیگ بخرم یه دفع میرم هارد اکسترنالی یا از همین هارد های مخصوص خود ایکس باکس می خرم دیگه.
نمی دونم شاید من بلد نشدم اگه راهی برای ریختن یه بازی روی فلش مموری 8 گیگ هست یاد بدید من چون فعلا دارم پیور فوتبال رو بازی می کنم میخوام رو فلش کپی کنم اینقدر درایور غیژ غیژ صدا نده
تو ولیعصر من دیدم.نقل قول:
لازم که هست ولی بستگی به منطقه هم داره ! شما اگه خاک اونورا زیاد دارین حتما 4 ماه یه بار باز کن اگه هم نه که 10 ماه یه بار بسه.نقل قول:
عزیز شما بسته به احتیاجت ببین کدوم به صرفه تره , اگه فقط مقداره محدودی بازی میکنید و برای فایل های شخصی هم احتیاج به فضا دارین یه HDD External بهتره , ولی اگه روزی 10 تا بازی مختلف انجام میدین بهترین گزینه همون HDD مخصوص خودش هست.نقل قول:
اگه Xbox بن بشه چی میشه؟
دیگه نمیتونین به LIVE برید!نقل قول:
البته پارسال به غیر از این که نتونید بردید لایو وقتی بن میشدید دیگه نمیتونستید بازی رو روی هارد نصب کنیدنقل قول:
اگه Xbox بن بشه چی میشه؟
یکی جواب این سوال رو
اینجانقل قول:
من الان کنسول 360 دارم دو تا دسته ی وایرلس هم دارم، برای وصل شدن به پی سی باید چیکار کنم؟
بده :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=430737&page=2
سلام. شما باید wireless receiver خریداری کنیدنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام
مدل اليت (Elite)
رو بخرم
قیمتش چنده؟؟
بعد شنیدم یه دسته داره
من میخوام 2 دسته باشه
قیمت دسته هاش چنده؟؟
قیمت سی دی هاش چنده؟
مرسی از همه
با سلام خدمت دوستان ميخواستم گردوخاك هاي كه داخل و روي فن كنسول نشسته رو پاك كتم به نظر شما ايا گرفتن لوله ي جارو برقي جلوي فن ها به صورت مكش ميتونه به من كمكي كنه و باعث خرابي فن نميشه ؟
قیمتش بسته به فروشنده تو مغازه ها و شهر های مختلف متفاوتهنقل قول:
اما الان تا 335 تومان میتونی این مدل رو بخری
بله یک دسته داره
دستش حدودا 45 تومان هست
بازی هاش هم بسته به فروشنده ها متفاوته
تو شهرستان ها تا 4 هم میفروشن
اما از فروشگاه های انترنتی با بهترین کیفیت تا 1300 تومان هم میتونی بخری
این روش اصلا تاثیر نداره به نظر مننقل قول:
باید باز بشه و فن هاش با دستمالی چیزی تمیز بشه قشنگ
چون اکثرا این خاک ها به حالت چسبان روی فن ها و قطعات پشتش میچسبه و باید با دستمال پاک بشن و صرفا مکش اونم از اون فاصله تاثیری نداره
اگه FAN هارو کامل از داخل کنسول خارج کنید خیلی بهتر با جارو برقی تمیز میشه + اینکه باید همراه با گرفتن روی جارو برقی با یک عدد گوشنقل قول:
پاک کن هم پره هارو تمیز کنید.
برای داخل کیس هم بهترین وسیله دمنده برقی یا همون جارو برقی دمنده هست که به صورت فوت کنند باد رو به شدت از تمام شریانات
مادربورد عبور میده و خاک هارو خارج میکنه.(فقط حتما خارج از خونه با دمنده کار کنید :31:)