کل شماره انتقال پیدا مینکه مثلا شما شماره ۰۹۱۲۱۱۱۲۲۲۲ را داری میری سایت رایتل درخواست ترابرد به رایتل میدی بعد چند روز دقیقا همین شماره میوفته روی رایتل.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
Printable View
کل شماره انتقال پیدا مینکه مثلا شما شماره ۰۹۱۲۱۱۱۲۲۲۲ را داری میری سایت رایتل درخواست ترابرد به رایتل میدی بعد چند روز دقیقا همین شماره میوفته روی رایتل.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
دقیقا شماره خودته و هیچ تغییری نمیکنه فقط اپراتور عوض میشه و البته سیم کارتم نیاز به تعویض داره ولی شماره هیچ تغییری نمیکنهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
ببینیم تعرفه های ایرانسل هم تغییر می کنه یا نهنقل قول:
اینا برای adsl و وای فای هست. صرفا جهت اطلاع توی این تاپیک گذاشتمنقل قول:
می دونم احتمال داره هزینه اینترنت موبایل هم کاهش پیدا کنهنقل قول:
دیروز توی فروم اسیاتک بودم می گفتن اسیاتک نرم افزارش باگ داره که باعث میشه حجم مخاطب رو الکی مصرف کنه
به احتمال ترفند می زنن باشون درست حساب شه
بنظرتون 90گیگ یعنی 60گیگ ترافیک داخل و 30ترافیک خارج می ارزه 100هزار تومن
18000تومان هزینه نگهداری برای سرعت های بالاتر زیاد نیست
بحث ها سوالات مشکلات ترابردپذیری هر 3 اپراتور همراه از امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام می پذیرد. با سپاس
سلام دوستان شرمنده بی ربط هست اما یه سوال این افرادی که میان شارژ با ارزش بالا ولی قیمت پایین میدن چه جوریه یعنی پارتی دارن به سیستم دسترسی دارن و مفتی شارژ میزنن بعد میفروشن کلا ماجراشون چی هست ممنون میشم هرکی میدونه جواب بده.
سلام دوستان شرمنده بی ربط هست اما یه سوال این افرادی که میان شارژ با ارزش بالا ولی قیمت پایین میدن چه جوریه یعنی پارتی دارن به سیستم دسترسی دارن و مفتی شارژ میزنن بعد میفروشن کلا ماجراشون چی هست ممنون میشم هرکی میدونه جواب بده..
یه سوال طرح شبانه آیا 4g هم میشه یا فقط 3g هست ؟ من اینجا آنتن 4g دارم اما هیچ وقت سیمکارتم روی 4g نمی ره .... usim هست سیمکارت