پونل جان خدا خیرت بده همیشه اخبار بروز میدینقل قول:
جاشه دیگه یه پست مدیریتی به شما بدن
Printable View
پونل جان خدا خیرت بده همیشه اخبار بروز میدینقل قول:
جاشه دیگه یه پست مدیریتی به شما بدن
دوستانی که از دنیا خبر ندارن اطلاعات اشتباه به کاربران ندن یا به نام کره ای ها نزنن!
crt توسط جان لوکی برد در 1926 ابداع شد.
پلاسما در یک روند طولانی کامل شد. از سال 1936 که کالمن تیهانی شروع و توسط دانشگاه ایلینویز در 1964 ادامه پیدا کرد و ibm در 1983 یک مدل پلاسما 2 رنگ, نارنجی و مشکی ارائه کرد. کامل کننده ی پلاسما کمپانی فوجیتسو بود و در 1992 اولین پلاسما تمام رنگی رو ساخت و در این بین شرکتهای پاناسونیک و هیتاچی و فیلیپس به همراه فوجیتسو بیشترین نقش رو در تکمیل پلاسما در دهه ی 90 داشتند و اولین پلاسما 42 اینچ در 1997 قیمتی معادل 15000 دلار داشت!
lcd در سال 1976 توسط شارپ ابداع و از دهه ی 80 کاربردی شد و در ماشین حساب و ساعت بیشترین استفاده رو داشت.
oled هم توسط 2 دانشمند آمریکایی و چینی در یکی از دانشگاههای آمریکا در 1989 ابداع شد و بیشترین سرمایه گذاری در بخش تحقیق و توسعه رو شرکتهای mitsui,sumitomo,idemitsu kosan انجام داده اند و اگر شرکتهایی چون توشیبا و سونی و پاناسونیک و ال جی و چند شرکت دیگر به غیر از سامسونگ یک oled بیرون دادنند مطمئن باشید با همکاری 3 شرکت فوق میباشد.
دوستانی که st30 دارند :
برا کالیبره کردن چطور میشه وارد منوی isf mode شد و اصولا ایا صلاح هست اونجا تنظیمی رو تغییر بدیم یا نه؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟ ممنون میشم بگید راستش من هنوز نتونستم تنظیمات مناسبی از تصویر داشته باشم
با سلام
قیمت st30 50 و st30 42 رو میخواستم.
ممنونم
اس تی 30 اصلا isf نداره روی کانالای بی کیفیت بزار روی dynamic اگه ----- معمولی داری بعضی رسیورا با پانا مشکل دارن باید کلا ----- عوض کنینقل قول:
50st30 2700نقل قول:
42st30 2150
قیمت جدید 42v20
2000000 تومن
ا تيونر ديجيتال تلويزيون vt30 سرچ ميكنم كانالا رو هم پيدا ميكنه واسه ايران ولي بعد از چند روز گاهي كانالها اسماشون هست ولی روشون میرم نشون نمیده مثل اینکه پاك شده باشه مينويسه كانالهاي جديد پيدا شده ok میزنم از نو سرچ ميكنم از نو پيدا ميكنه واسه شما هم اينطوري یا واسه من مشکل داره این چندمین باره که اینطوری میشه
میبخشید سوالمو اینجا میپرسم :
من واسه تنظیم حالت رنگ تو تنظیمات رنگ صفحه که میام دستی تنظیم کنم تنظیم میشه اما نمیدونم چرا تازگی ها بعده خاموش کردن ال سی دی باز برمیگرده به حالت اول ، قبلا اینجوری نبود. اخه من تنظیمات اصلی خودمو دارم چه جوری میشه سیو کرد که دیگه برنگرده به حالت اولش ؟؟میشه کمکم کنید ؟
سامسونگ پلاسما 43اینچ .
سپاس.
سندازایفون4 ورژن5.0.1
چیزه مهمی نیست و بعضی وقتها فرکانسهای کانالهای دیجیتال از طرف صدا و سیما عوض میشه یا کاناله جدیدی میاد که ازت میپرسه که اپدیت کنم یا نه و من به غیر از vt30 دستگاه دیجیتاله ایکس ویژن هم دارم که اون هم همینطور است و چند روز پیش که بعضی کانالها فرکانسش عوض شد (از طرف صدا و سیما) و قطع شد و vt30 که پیغام not servic روی کانالها میداد و باید از اول جستجو میکردی و گیرنده ایکس ویژن هم به همین صورت بود و از اول کانالها رو سرچ کردم.نقل قول:
کلا دیجیتاله ایران به دلیل نو پا بودن تغییر و تحول زیاد داره و تا ثبات کامل یکی دوسالی زمان میبره.
نقل قول:
اس تی 30 اصلا isf نداره روی کانالای بی کیفیت بزار روی dynamic اگه ----- معمولی داری بعضی رسیورا با پانا مشکل دارن باید کلا ----- عوض کنی
درست میفرمایید ولی ظاهرا یه منو مخفی برا تنظیمات اضافی منظورم اون بود چجور واردش بشم و اصولا مشکلی پیش نمیاد؟؟