دقیقانقل قول:
تجربه شما مثل تجربه من از رایتله :n02:
Printable View
دقیقانقل قول:
تجربه شما مثل تجربه من از رایتله :n02:
رایتل اگه با یه اپراتور خارجی ادغام بشه میتونه پیشرفت و رقابت کنه وگرنه همینی که هست درجا میزنه. از نظر نرم افزاری و شبکه خیلی از ایرانسل عقبن.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
رایتل چند ماه پیش با اپراتور اورنج فرانسه قراردادی مبنی بر همکاری امضا کرد.نقل قول:
رایتل با اینکه فرکانس 900 دستشه واقعا پیشرفتش بد بودهنقل قول:
من فکر می کنم اگر اوضاعش خودش رو بهتر نکنه شاید از بازار خارج بشه یا وارد رکود و بحران بشه
من زیاد شخصی رو نمی بینم که رایتل داشته باشه
دوستان سنین پایین 18 می توانند از سیم کارت های دائمی رایتل استفاده کنند ؟
:n22:
- - - Updated - - -
دوستان سنین پایین 18 می توانند از سیم کارت های دائمی رایتل استفاده کنند ؟
:n22:
رایتل الان هم آن چندان فروشی نداره و به نوعی توی رکود هستش، اون زمان که انحصار دستش بود باید سیم کارت میفروخت و بین مردم جا می کرد که نکرد، بعد از اینکه دو اپراتور دیگه تریجی شدن رایتل مجبور شد ی تکونی به خودش بده که به نظر من با این تکون ها بیشتر شاید بتونه مشترکین خودشو حفظ کنه تا بخواد مشترک جذب کنه.نقل قول:
به هر حال رایتل مجبوره یکم ایده بده تا بازار رو از دست ندهنقل قول:
- - - Updated - - -
به هر حال رایتل مجبوره یکم ایده بده تا بازار رو از دست ندهنقل قول:
من تماس گرفتم با پشتیبانی و گفتم چند روزه از ظهر به بعد اینترنت بین الملل ضعیف شده، گفت البته کمی افت سرعت داریم اما شما سیم کارتتونو روی گوشی دیگه ای امتحان کنید. البته آدرس منطقه منو پرسید و در جواب گفت منطقه شما مشکلی نداره و اینترنت پایه تا ۱۶ کیلوبایت سرعتشه !!!
آقا این رایتل هم که عروس تعریفی شد. گفتیم رایتل فقط اینترنت واقعی میده این هم شد اینترانت یا اینترنت ملی. مسخره شده
اپراتورهاش خیلی بیسوادن، منم قبلا چیزی پرسیدم آخرش گفتم بله ببخشید اشتباه از من بود، حرف شما صحیح است!نقل قول:
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic