کارها برعکس شده / معمولا هر شب این موقع سرعت بد بود / از اون ور هم 5 به بعد خوب بود
منتها الان که سرعت خوبه / ولی باز سمت ساعت 3 یا 4 سرعت افت میکنه واسه من !
Printable View
کارها برعکس شده / معمولا هر شب این موقع سرعت بد بود / از اون ور هم 5 به بعد خوب بود
منتها الان که سرعت خوبه / ولی باز سمت ساعت 3 یا 4 سرعت افت میکنه واسه من !
سرعت دانلود من که چهار شبه نهایتا به ۵۰ میرسه. قبلا شبی ۳ گیگ میگرفتم ولی الان با این وضع شبی یک گیگ هم نمیشه. خدا رو شکر ۱۸ ام قرردادم تموم میشه میرم از جای دیگه اینترنت میگیرم.
طرح نقره ای دارم الان
سرعت دانلودم خوبه از سرورهای اکسپرس و هیپ
اما بعد از نیم ساعت یا 1 ساعت یهو تایم اوت میشه همیچی 0 میشه بعد از 30 ثانیه میاد بالا
جالبیش اینجاست از 5 صبح قطع نمیشه
اون موقعی که سرعت شما خرابه سرعت ما خوبه.وقتم که سرعت ما خرابه سرعت شما خوبه! مثله اینکه واقعا پهنای یاند کم آوردن پهنای باندو جیره بندی کردن !نقل قول:
ای لعنت بر این دزدای بیشرف بشه باز راه جدید دزدی رو کردن. صبح 6:40 رفت تو غیررایگان 100مگ باز ازم دزدیدن. ای بر پدرو مادرشون لعنت حرومخورا.
دوستان دقت کردین.قبلاً وقتی فقط زمان رو تمدید می کردین مبلغ 4420 تومان می شد. از این ماه شده 12720 تومان.حالا یکی نیست بگه زمان که دیگه حجم نیست که بگین ارز گرون شده و .... .فکر می کنم کم کاری یکم از خودمونه که به این چیزها خیلی توجه نمی کنیم و اگه با تلفن ها و تماس های مکرر شاکی می شدیم انقدر راحت و بی هیچ دلیلی گرون نمی کردن. :sq_3::sq_3::sq_3:
از ساعت 12 ظهر تا 8 شب مال من 5 دقه وصله بعد 5 دقه قطع خیلی منظم اتفاق میفته اونم تو این بازه از زمان چند بار زنگیدم ک...شعر بهم میگن کسی همچین مشکلی دار؟
منم چند روزيه سرعت دانلودم عالي شده از سايتاي داخل با 120 تا دانلود ميكنم .طرحم كمپين آشناي اول 256نقل قول:
منم همين مشكل شما رو عينا دارم .چيكار بايد بكنم.با اينكه سرعت دانلودم خوب شده بازم عملا نميتونم خيلي دانلود كنم چون هي قطع ميشه.
از ساعت 12 ظهر تا 8 شب مال من 5 دقه وصله بعد 5 دقه قطع خیلی منظم اتفاق میفته اونم تو این بازه از زمان چند بار زنگیدم ک...شعر بهم میگن کسی همچین مشکلی دار؟
اگه ته حسابت حجم کم باشه قطع و وصل میشهنقل قول: