یکی از دوستام 64 1به1 گرفته
باور کنید می گه سرعتش از 4 بالاتر نمیره:sq_10:
هرچی هم زنگ می زنه میگن درست میشه
Printable View
یکی از دوستام 64 1به1 گرفته
باور کنید می گه سرعتش از 4 بالاتر نمیره:sq_10:
هرچی هم زنگ می زنه میگن درست میشه
چرا سرعت اینترنت استان شما این طوریه؟پهنای باند شما از کجا تامین می شه؟پهنای باند مازندران از سمت روسیه تامین می شه،اینم تست من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خوزستان و همدان تامین می شه که همیشه هر دوتا مشکل دارن و نمی تونن پهنای باند رو انتقال بدننقل قول:
دوستان یک سوال
آیا حجم باقی مانده رو میشه به ماه بعد انتقال داد؟(حجمی معمولی مخابرات نه حجمی جشنواره)
نقل قول:
تا دیگه من باشمو نرم محدود بگیرم ...
وقتی که گرفتم سرویس رو، سرعت شبانه دوستان روی 260 بود.خودم رفتم امتحان کردم دیدم شده 190 ... بعدش اومدم اعتراض کردم گفتن همینه دیگه روی 190 بستنش ... حالا چند شب هستش که سرعت از 160 بالاتر نمیره تازه اونم با 5 6 بار قطع و وصل کردن ! واقعاً اینا قانونی رو سرشون نیست ؟؟ خجالت نمیکشن ؟؟
ببینید دیشب فقط 4 بار من مودم رو روشن کردم دیدم سرعت از 40 بالاتر نمیره تا پنجمین بار زدم دیدم خدا کمکی کرد سرعت رفت روی 160 نه 190 ! اونم تا صبح فقط 1.29 تا آورده :sq_11: باید حدود 3.5 گیگ بیاره ... (احتمالا با سرعت 90 تا 100 دانلود کرده، وقتی که من ندیدم)
من فقط شب اول از این سرویس خوب استفاده کردم، نزدیک به 4 گیگ دانلود کردم. بعد از اون هر شب یه بازی سرمون در میاورد این مخابرات .
بابا نشستی سر چشمه میگی چرا شما تشنه هستید .... استان کرمانشاه به دلایل زیر همواره پهنای باند ناقصی دریافت میکنه:نقل قول:
1- همجواری نداشتن با کشورهای مرزی که در زمینه فناوری اطلاعات پیشرو باشند ( عراق و سوریه و اردن خودشون اینترنت مشکل دار دارند)
2- دور بودن از پایتخت
3- مسائل سیاسی که همواره گریبان استانهای مرزی مانند کردستان و کرمانشاه است
4- موقعیت جغرافیای استان که با توجه به اینکه نمیتونه از کشورهای مرزی پهنای باند بگیره باید همواره استانهای مجاورش ساپورتش کنن ( خوب اینجوری ما همیشه آخر رودخونه هستیم و تفاله اش همیشه به ما می رسه)
5- با عرض معذرت از هم استانی ها (خودم هم یکیشون هستم)، بی بخار بودن مردم این استان
اگه امکان داره سرعت دانلودتونو با دانلود منیجر هم بزارید ...نقل قول:
چون اینجا این شکلی هم داریم :
اینم تست با download maneger :نقل قول:
همه ما میدونیم ADSL2+ حداکثر 30 تا 34 مگ میره در استانداردهای تعریف شده ...نقل قول:
VDSL تا 50 مگ میره در شرایط تعریف شده
و اینترنت کابلی (فیبرنوری) 100 مگ رو به طور اسمی داره...
کلاً اینجور تستها که به نوعی فریب در اونها هست کار قشنگی نیست!
سرعت ها از 2نصفه شب دوباره خوب شد. چقدر مشکل داره این نت .:(
**
دوستان یک سوال
آیا حجم باقی مانده رو میشه به ماه بعد انتقال داد؟(حجمی معمولی مخابرات نه حجمی جشنواره)