seppeehr خيلي خيلي به موقع جواب دوست خوبمون رو دادي:نقل قول:
نقل قول:
Printable View
seppeehr خيلي خيلي به موقع جواب دوست خوبمون رو دادي:نقل قول:
نقل قول:
من از اسفند در انتظار جواب آسیاتک هستم چون سرعت 64 رو 10000 تومن میده و این برای من که استفاده چندانی ندارم قیمت مناسبی هست ولی خسته شدم هر دفعه که زنگ می زنم می گن 20 روز بعد شما میگید چه کار کنم؟
خوب زنگ بزن بهشون بگو چرا اينقدر لفطش ميدن ولي به صبر كردنش مي ارزهنقل قول:
من از اسفند در انتظار جواب آسیاتک هستم چون سرعت 64 رو 10000 تومن میده و این برای من که استفاده چندانی ندارم قیمت مناسبی هست ولی خسته شدم هر دفعه که زنگ می زنم می گن 20 روز بعد شما میگید چه کار کنم؟
سرعتش خيلي توپه
آهای بچه های شهرستان من خودم هم اهل شهرستانم برای همین خبر خوبی دارم
دیشب جای همتون خالی مهمونی بودم که یکی از اقوام رو که در مخابرات کار می کنه رو دیدم و از اون راجع به اینترنت سوال کردم که یک خبر خیلی خوب به من داد و من خوشخال شدم دلم نیومد شما رو هم در این خوشحالی شریک نکنم ایشون می گفتند که یک شرکت خوصوصی داره در تمام مراکز مخابرات سیستم خود رو نسب می کنه و قیمتش رو در حدود 10,000 تومان ماهانه گفت و گفت که با دو سرعت 512 و 1 مگ می خواد ارائه بده و می گفت مدیرش هم یک آدم با حالی که خودش هم در مناطقی که دستگاهاشو نسب کردن سرکشی می کنه که مشکلی نداشته باشه برای همین این فامیل ما ایشون رو دیده بود و گفته می خوام رقیب ایران گیت بشم چون قیمت هاش واقا ً بالاست و لی تنها عیبی که داره گفته می خوام همه جا را تحت پوشش بدم و بد سرویس هم رو اراعه بدم و گفته بود شاید هم از آواخر اردیبهشت پیش فروش بکنیم که تا آخر مرداد همه جای ایران را سرویس بدیم . حالا همین هم که مردونگی کرده خودش خیلی می ارزه که به فکر شهرستانی ها بوده با آخرین اخبار در این رابطه با شما خواهم بود من این سایت رو تازه امروز پیدا کردم از طریق گوگل داشتم دنبال قیمت دی اس ال می گشتم که به این سایت رسیدم و دلم هم نیومد شما رو از این خبر محروم کنم
يعني سرعت 512 ماهينه فقط 10 هزار تومن مگه ميشه:18::19:؟نقل قول:
خوب شما كه استفاده ي چنداني نداري شاتل :31: يه سرويس براي بعضي مناطق داره كه 512 (محدود) ميده ماهي 9500 تومن. فقط ببين پيش شمارتون فعال هست يا نه. خودمونيم چه تبليغي براي شاتل دارم مي كنم :31:نقل قول:
اينم پيوند تعرفه هاش:
اينم پيوند مناطق تحت پوشش:کد:http://www.shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
کد:http://www.shatel.ir/content/view/160/36/lang,fa_IR/
اینا که میگن دو سه روزه وصل می کنننقل قول:
فكر نكنم جايي 2-3 روزه وصل كنه چون كارهاي مخابراتي هم داره. معمولاً 1 هفته تا 10 روز بيشتر طول نمي كشه.نقل قول:
با سلام
ميخواستم ببينم بهترين سرويس ارايه كننده Adsl+2 در اصفهان چيه؟
خيلي مهم هست
سه ماه !!!!همون طور كه حدث ميزدم تازهكاري.نقل قول:
سرعتش كه فقط مهم نيست.
مهم dcهاي زيادش و مهمتر از اون انداختن اونا گردن مخابراته.
يه مدت اينقدر پررو شده بودن كه ميگفتن فبير نوري قطع شده كه حتما خيليها باور ميكردن
اين هفتههاي آخر كه داشتم حداقل روزي 3 - 4 ساعت قطع بود هر دفعه هم حداقل نيم ساعت تا يه ساعت تو نوبت بودم بعد يه بي سواد بر ميداشت و يه جوري ادمو ميپيچوند كه خودتم باور نميكردي.
شما اولين كسي هستي كه از پشتيبانيه پارس انلاين تعريف ميكني
حالا اينا به كنار مهم اينكه 90 درصد مشتركاي پارس انلاين كه اينترنت شركتهاي ديگه رو هم امتحان كردن بدون شك ميگن پارس انلاين جزء مزخرفترين شركتها است.
من اصلا حاضر نيستم از يه شركتي كه نگاهش به مشتري فقط براي سودشه سرويس بگيرم.
هنوز كساييكه پارس انلاين داشتن كلاه بردايهاي برزگ اونو فراموش نمي كنن
- كاهش پهناي باند كاربر تا نصف
- اعمال ترافيك روي سرويسهايي كه به عنوان بدون محدوديت فروخته شده بودن
- ف ي ل ت ر كردن تورنت و اعمال محدوديت در p2p ها بدون مجوز قوه قضاييه اما به اسم مقامات قضايي و .....
شما كه تازه داري از پارس انلاين استفاده ميكني اما اگه نوبت شما رسيد بهشون اعتراض كردي و گفتن همينه كه هست گور پدر قرار دارد ناراحت نشو.