اینکار هم می تونی بکنی.نقل قول:
Printable View
اینکار هم می تونی بکنی.نقل قول:
منظورتون از 1131 ، همون 1311 است؟نقل قول:
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
منظورتون کدوم مدل سینما است؟ 1311؟نقل قول:
اینکه تو کاتالوگش نوشته :
High definition audio support, Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio+
High-definition audio support
The AVR-1311 has a decoder that supports Dolby
TrueHD, the audio format of Blu-ray disc players, and
DTS-HD Master Audio, another high-grade digital audio
format
Supports HDMI 1.4a with 3D, Deep Color,x.v.Color
تو pm .................نقل قول:
نه منظورم pt980 هست.نقل قول:
جناب رایان عزیز،اینکه گفتین pt980 توی صداهای اچ دی مشکل پیدا میکنه،یعنی چی؟
میشه بیشتر توضیح بدین؟
میخوام ببینم ارزش خرید داره یا نه؟
سلام دوستان. اول بگم تلویزیونم سونی EX520 هست حالا می خوام یه سینمای خانگی بخرم. DZ940 چطوره؟ آیا قابلیت پخش MKVرو داره؟ اگه نداره چه مدل و چه برندی با حدود قیمتی این دستگاه توصیه می کنید؟
فبلم هایی که روی دیسک های بلوری هستند دارای صداهای DTS HD و Dolby True HD هستند.سینمایی که شما در نظر داری از صداهای DTS و Dolby پشتیبانی می کنه.شما زمانی که بلوری پلیرتون رو به سینما وصل کنید سینماتون نمی تونه صدای فیلم بلوری شمارو دکد کنه و معمولا روال کار به این صورت هست که صدا کانورت میشه یعنی از جزییات کم میشه و سپس پخش میشه که البته همه سینماها این قابلیت رو ندارند و نمی دونم سینمای مورد نظر شما به چه روش عمل می کنه.نقل قول:
بهرحال بهتره برید نمایندگی و خودتون با یک فیلم بلوری و بلوری پلیر و سینما این نکته رو امتحان کنید و یا با فروشنده شرط کنید که اگر صدا کلا پخش نشد سینما رو بر می گردونید.
DZ940 خوبه ولی قابلین پخش MKV نداره.در کل سینما خانگی های معمولی این قابلیت رو ندارند مگر اینکه سینما بلوری بگیری که این قابلیت رو داشته باشه.تو این رنج قیمتی مدل 5580 فیلیپس هست که این قابلیت رو داره.نقل قول:
من امروز رفتم هایپر استار تا سینمای خانگی بگیرم ولی یه نکته ایی باعث شد تا نگیرم و تا فردا صبر کنم .
راستش ما تلوزیون ال سی دی قدیمی داریم که ورودی HDMI هم نداره . من کنسول xbox360 دارم و با کابل av به تلوزیون وصل میکنم . حالا که سینمای خانگی میخام بگیرم چه جوری باید کنسول و سینما را به هم وصل کنم تا صدای 5.1 کاناله پخش بشه ؟
منظورم اینه با توجه به اینکه سینما هم فقط خروجی HDMI داره و ورودی نداره چه جوری کنسول به سینما وصل میشه ؟
اصلا سینما ها باید هم ورودی HDMI داشته باشند هم خروجی یا فقط خروجی کافیه ؟
سينمای خانگی که با کمترين قيمت قابليت ساپورت mkv و زيرنويس رو داشته باشه چی هست ؟ و چه قيمتی ؟ ممنون ميشم چند مدل رو بهم معرفی کنيد.