به به:31:چه دانشجو منظبتی:13:خجالت نمیکشی اونا این همه زحمت کشیدن جلسه گذاشتن توجیهت کنن تو نرفتی؟:13:نقل قول:
احساااان جان اگه متوجه شدی کی به کیه به منم خبر بده:11:برام پخ کن
راستی دلت بسوزه تو 760 تومن پیاده شدی من 690 تومن:21:
Printable View
به به:31:چه دانشجو منظبتی:13:خجالت نمیکشی اونا این همه زحمت کشیدن جلسه گذاشتن توجیهت کنن تو نرفتی؟:13:نقل قول:
احساااان جان اگه متوجه شدی کی به کیه به منم خبر بده:11:برام پخ کن
راستی دلت بسوزه تو 760 تومن پیاده شدی من 690 تومن:21:
آقا احسان پیغام خصوصی رو چک کن یادت رفت فکر کنم :11:نقل قول:
من دو ترم توی یه واحد دیگه ی دانشگاه آزاد درس خوندم به اندازه ی کافی تو این دو ترم توجیه شدم!!!:27:به خاطر همین نرفتم:46:نقل قول:
چشم مسعود جان:10::11:
نامردا هنوز انتخاب واحد نکرده پول شهریه ی متغیر هم ازمون گرفتن:18:
آهان پس برات قبلا توضیح دادن:20:نقل قول:
مرسی:11:
نامردا:19:
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
..............نقل قول:
مطمئنید که انتخاب واحدتون انجام نشده؟ یه سر به آدرسنقل قول:
بزنید. شماره دانشجویی و شماره شناسنامه تونو وارد کنید و از امور آموزشی، برنامه هفتگی رو انتخاب کنید بعد هم ترم جاری رو انتخاب کنید؛ اگر انتخاب واحدتون انجام شده باشه، برنامه هفتگیتونو می بینید.کد:http://217.64.145.135:81/
البته فکر می کنم شما که دانشجوی دانشگاه آزاد بودید اینو می دونید ولی من گفتم شاید دوست عزیزمون مسعود جان در جریان نباشند.
نقل قول:
سلام دوست من:40:
ممنون از راهنماییتون:10:
شما دانشجوی پرند هستین؟
مثه اینکه اینا هنوز دانشجوای جدید رو به سامانه تعریف نکردند:18:
چون من خودم چندین بار امتحان کردم از آقا مسعود هم پرسیدم گفت:
نقل قول:
نه عزیز من من الان یه هفتست روزی 100 دف امتحان میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما وارد نمیشه
این چه وضعشه؟!
همش 8 تا درس برا این ترمم برداشتن که 4 تاش مربوط به پیشنیازام میشه!!!
نخیر. من دانشجوی علوم و تحقیقات هستم.نقل قول:
دو تا از دوستامم بوئین زهرا ثبت نام کردن، همین مشکل رو دارن. مثل اینکه مسئولان سایت زحمتشون میشه اکانت درست کنن!
برای من که از لحظه ای که مدارک رو تحویل دادم تا لحظه ای که اکانتمو ساختن 3 دقیقه هم نشد. (همون لحظه با اینترنت گوشیم باز کردم.)
در پناه حق... :40: