به نظر من حتی اگه نمره fifa بیشتر از pes بشه بازم تعداد گیمرهای فیفا به پای ما نمیرسن البته به طرفدارای فیفا احترام قائلم .
Printable View
به نظر من حتی اگه نمره fifa بیشتر از pes بشه بازم تعداد گیمرهای فیفا به پای ما نمیرسن البته به طرفدارای فیفا احترام قائلم .
تو صفحه قبل دوستان توضیح دادننقل قول:
طبق این عمل کن
این تیک رو روشن می کنی تا اجازه بده فایلو جایگزین کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از جایگزین کردن فایل (اسکربرد ) این گزینه رو میزنی
بعد سیوش می کنی تو محل نصب بازی (یعنی جایگزین فایل قبلی می کنی)
احیانا منظورتون آرمین جان نسخه pc فیفا نبوده که؟نقل قول:
چون به عقیده خودم نمره گیم پلی فیفا بالا تر از PES خواهد شد
نه متاسفانه نخوندم لینکش را میدی حسین جان؟نقل قول:
مهران امروز ریویوی یورو گیمرو خوندی
منظورتون از ریویوکد چیه؟ کد چند درصد؟نقل قول:
همین چند ساعت پیش آدام نسخه نهاییو گرفت میگفت گیم پلی با ریویو کد زیاد فرقی نداره اما گرافیکها بازم بهتر شدن .
بچه ها اين اسكوربورد ليگ انگليس رو پيشنهاد مي كنم نصب كنيد چون لذت واحساسي كه بازي با اون به ادم دست مي ده وصف ناپذيره من كه الان كه با كمك بچه ها نصبش كردم واقعا لذتي كه از بازي ميبرم نصبت به قبل دو برابر شده و ادم حس مي كنه بازي واقعي رو بازي و نگاه ميكنه wow wow wow ...
نه دوست من در کل تعداد مصرف کنندگان فیفا در جهان بیشتر از PES هست البته این هیچ چیز رو ثابت نمی کنه قصدم این بود که از اشتباه دربیای فقط همین. البته این مبرهن هست که توی ایران طرفداران PES بیشترن گواه روشنش همین جامعه کوچیک P30World خودمون هستنقل قول:
منظورم هم PC و هم کنسول ها بود همونطور که می دونی نمره PC فیفا 09 از نمره PC بازی PES 2009 چند دهم درصد هم بیشتر بود! یعنی نسخه کارنت فیفا 09 به لحاظ نمره PES 2009 رو شکست داده بود. در هر صورت همونطور که گفتم فعلا زوده که حتی بخواهیم حدس بزنیم ولی این اواخر نمی دونم چرا این مسئله اینقدر برام اهمیت پیدا کرده. دل تو دلم نیست که بازی زودتر بیاد ببینم چه نمره ای می گیره و این نمرات رو با نمرات فیفا 10 مقایسه کنیم.نقل قول:
لینکش اینه :نقل قول:
به نظر میرسه فردا IGN و GAMESPOT هم میخوان ریویو ارائه بدن .
با توجه به دو لینک زیر که میانگین کل سایتهای منتقد رو گذاشته ، نمره ها به شرح زیر است :نقل قول:
همونطور که می دونی نمره PC فیفا 09 از نمره PC بازی PES 2009 چند دهم درصد هم بیشتر بود!
FIFA09 PC : 77
PES 2009 PC : 79
نقل قول:
09کد:http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/fifasoccer09?q=FIFA
نقل قول:
2009کد:http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/proevolutionsoccer2009?q=pes
فیفا چه گیم پلی قشنگی داره که بخواد از PES بالاتر باشه؟؟؟!!! گیم پلی مزخرف تر از فیفا هم وجود داره؟؟ من حتی فیفا نکست رو هم بازی کردم چرا دروغ بگم نسبت به فیفای PC خیلی بهتره اما بازم به پای PES از لحاظ گرافیک و گیم پلی نمی رسه. پس دوست عزیز که می دونم طرفدار فیفا هستی ( فیفا خور تشریف داری ) با تمام احترامی که واست قائلم لطف کن دیگه اینطور حرفی رو تو تایپک PES نزن !!نقل قول:
دوستان اگر احیانا بعضی از سایتها نمره بیشتری به فیفا میدن فقط و فقط به خاطر تبلیغات وحشتناک این شرکت مزخرف EA و بازی فیفا هستش وگرنه PES الان تو کل جهان بیشتر از این می ترکوند.
همونطوریکه گفتم احتمالا میانگین نمرات چیزی در حدود 8.5 تا 9 برای نسخه 2010 PES باشه .نقل قول:
البته اینو هم باید در نظر بگیریم که EA حقیقتا خیلی روی مقولات تبلیغاتی کار میکنه و پولای هنگفتی توی این مساله خرج میشه نمونش همون کارناوالی که همین چند ماه پیش راه انداخته بود و اگه اشتباه نکنم تا روسیه این جریانو ادامه دادن نتیجش این میشه که توی همون هفته اولی که فیفا 10 منتشر شده با فروش رقمی بالغ بر 1.7 میلیون نسخه رکورد بیشترین فروشو در کمترین زمان شکست . خب کاملا طبیعیه که سایتهای بازی برای جذب مشتری کمی کفه رو به سمت فیفا سنگین کنن .
به نظر من انصاف نیست اینا رو توی یک وزن با هم درگیر کنیم EA مثل یک کشتی گیر 120 کیلو میمونه .
ما باید ترازوهای متفاوتی برای اینا در نظر بگیریم EA چند برابر کونامی ریخت و پاش داره اصلا شرکتهای آمریکایی و کانادایی محصولاتشونو پرخرج و پر ریختو پاش میسازن در تمام زمینه ها اما شرکتای ژاپنی دقیقا سیاستشون بر عکسه بگذریم خیلی حرف زدم .