سلام بچه ها من این پچ GTAIV_1.0.6.0_Patch از سایت Gamespot دانلود کردم اما بهداز اینکه نضبش میکنم وقتی میخوام برم تو بازی FATAL ERROR میده. قبل از اینکه ای پچو نصب کنم تو بازی میره.
Printable View
سلام بچه ها من این پچ GTAIV_1.0.6.0_Patch از سایت Gamespot دانلود کردم اما بهداز اینکه نضبش میکنم وقتی میخوام برم تو بازی FATAL ERROR میده. قبل از اینکه ای پچو نصب کنم تو بازی میره.
سلام دوستان
منم بلاخره به راحتی آب خوردن تونستم بازی رو تو ویندوز 7 نصب کنم :5:.
فقط یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که وارد بازی نمیشه و ارور DD3D50 میده که فکر کنم مربوط به DirectX باشه.
باید چی کار کنم درست شه؟؟ آخرین ورژن DirectX رو نصب کردم ولی بازم همون ارور رو میده .
مشخصات سیسم منم اینه:
CPU: Intel Core 2 Duo T5550 @ 1.83GHz
Memory (RAM): 2.00 GB
Graphics: ATI Radeon Xpress 1250
Dedicated graphics memory : 256 MB
Total available graphics memory: 895 MB
H.D.D : 200 GB
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟
سلام من دو روزه این جی تی ای ایوی episode from liberty city رو نصب کردم خیلی هم عالی بود سرعتش و با فریم 70 تا 40 با این که سیستم مالی نداشتم هم میمومد ولی امروز صبح به سرم زد که پچ نصب کنم و رفتم و اولین لینکی که پیدا کردم رو دانلود کردم که یکیش 1.1.1.0 بود که اون رو اول نصب کردم و بعدش خودش به صورت اتومات بازی رو اجرا کرد و با کرک رازور 1911 هم کاملاً اومد و بعدش رفتم کنار همون پچی که دانلود کردم یه پچ دیگه بود که ورژنشو اینطوری نوشته بود GTA IV Title Update 1.0.6.0 \ 1.0.5.1 \ 1.0.4.2 و بعدش که نصب کردم این پچ رو بازی رو اجرا کردم ولی متاسفانه بهم یه اختاری مبنی بر این متن داد :
EFLC FATAL ERROR: did nit intialize properly. please make sure you are using LaunchEFLS.EXE to launch the game.
لطفاً بگید که چطوری میتونم درستش کنم در ضمن تاکید کنم که از کرک رازور 1911 استفاده میکنم و کرک برای EPISODE FROM LIBERTY CIty میخوام نه IV و قبل ار نصب پچ هم وقتی که بازی رو از فایل GTA EFLC اجرا میکردم هم همین ارور رو میداد ولی وقتی از کرک اجرا میکردم درست بود لطقاً یه راهنمایی بکنید خیلی گیرم
دوستان سیو (save) کامل بازی رو که 100% اجرا میشه رو بزارید برای دانلود.ممنون میشم
یعنی چی 100% اجرا میشه؟ همه ی سیو ها اجرا میشن
فقط باید xliveless دانلود کنی که windows live رو غیر فعال کنه و از هر سیوی استفاده کنی
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
واسه اینکه بازی روی ویندوز 7 اجرا بشه شما باید آخرین آپدیتشو نصب کرده باشید
البته من هیچ وقت نگفتم که بازی رو روی 7 نصبیدم
بازی روی هاردم نصب بود
من فقط ویندوز عوض کردم
سلام !من سیستم زیر رو دارم ولی بازی خیلی تیک می خوره اما یک نفره دیگه که رمش نصف رم کامپیوتر منه داره با کمترین تیک بازی می کنه لطفا کمک کنید.
64 X2 4200+ 2.4 ghcpu:AMD Athlon
ram :3gb
vga :
geforce 9400 GT
با درود:31:
آقا من 7 ماه پیش جی تی ای 4 و رفتم نتونستم نصب کنم الان دوباره می خوام نصب کنم نمیتونم.
چند تا سوال:
1. کرک رو که باز میکنم 3 تا فایل داخلش هست. اینارو دقیقا کجا باید کپی کنم؟
2.بعد از نصب رو ایکون راک استار که تو دسکتاپ هست کلیک میکنم بعد یه پیج میاد که باید رجیستر کنی تو سایت. من رجیستر کردم. بعد که رو PLAY کلیک میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این میاد که ازم سریال می خواد . چیکار کنم؟:19:
اقا من این xliveless رو دانلود کردم یه اموزش هم داشت الان windows live غیر فعال شده ولی هر سیوی می ریزمنقل قول:
اینو میگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هر چی داخل پوشه ی Crack هست رو تو مسیر بازی کپی کن تا از تو جواب Yes بخواد.نقل قول:
شما برو داخل option بازی بعد Graphics رو نسبت به قدرت کارت خودت بیار پایین.(اصلا همه ی تنطیمات گرافیک رو کم کن تا جایی که Lag یا تیک نداشته باشه)نقل قول:
سینا جان آخه هزار جا داره بازی:41:نقل قول:
بطور مثال یه آدرس بگو بهم:46:
سوال دومم بی جواب موند هاااااااااااااااااااااااا :19:
من توی بازی عادی گرافیک خوبه و لگ ندارم
اما موقع رانندگی یکم delay داره یعنی فرمون دیر عمل میکنه
کمترین گرافیکم که میذارم همینه
پچ 1.6
کاری میشه کرد؟