سلام .
من میخوام یه اهنگ توی روم پخش کنم تا حالا اینکارو میکردم : اول صدای اهنگ رو بلد میکردم بعد بلندگو رو روشن میکردم و صدا رو میفرستادم ....
راه دیگه ای هستش ؟ یعنی بدون اینکه صدا رو بلند کنی خود به خود بفرسته؟
Printable View
سلام .
من میخوام یه اهنگ توی روم پخش کنم تا حالا اینکارو میکردم : اول صدای اهنگ رو بلد میکردم بعد بلندگو رو روشن میکردم و صدا رو میفرستادم ....
راه دیگه ای هستش ؟ یعنی بدون اینکه صدا رو بلند کنی خود به خود بفرسته؟
نقل قول:
منتاسفانه هيچ كدومش قابل اجرا نيست.چون همونطوري كه گفتم كامپيوتر براي سايت دانشكده است و ما نه اجازه نصب برنامه داريم(مورد اول) و نه ميتونيم تنظيمات ويندوز رو دست كاري كنيم(مورد دوم)
راه ديگه اي نيست؟
ممنون.
با سلامنقل قول:
اگر خیلی حیاتی هست، میتونید از مسنجر های تحت وب استفاده کنید که البته در این صورت، امکانات مربوط به مسنجر محدود به چت کردن و آفلاین دیدن و چند چیز ساده خواهد شد. سایت زیر نمونه ای از این سایت هاست:
کد:www.meebo.com
سایت زیر را ملاحظه بفرمایید:نقل قول:
دستورالعمل ساده هست و نیازی به ترجمه ندیدم.کد:http://www.wikihow.com/Play-Music-in-Yahoo-Messenger-Chat-Room-Thru-Sound-Card
موفق باشید
فعلا که دارم همینکار رو میکنم.اما همه تو سایت دارن از همین یاهو مسنجر پرتابل استفاده میکنن ولی من نمیدونم چی کار می کنن...:13: یه راهی هست که من نمیدونم.کسی می تونه کمک کنه؟نقل قول:
ممنون.:11:
کسی Yahoo Messanger Vista نداره!
چیجوری میشه بدون اینکه کسیو Add کرد بهش Pm داد؟
با سلامنقل قول:
در ياهو مسنجر كليد Ctrl + M رو ميزني از پنجره اي كه باز مي شه تب دوم Other Contact در محل مورد نظر اي دي طرف رو نوشته و OK مي كني:46:
دمت گرم خیلی نیاز داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه مشکلی حدود 3 ماهه که برام پیش اومده خیلی اعصاب خرد کنه
ادد لیستم خیلی نامنظمه مثلا یه ایدی که ادد میکنم تو ادرس بوک اضافه میشه ولی تو ادد لیستم نه اصلا دیگه نمیتونم کسی ادد کنم این اخطار میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزاری نیست که بشه باهاش ادد لیست منظم کرد /