بدبختی منم اینه که تا بحال 206 نداشتم . و از شناس منم الان که می خوام بگیرم همه چیزش رو دارن عوض می کنننقل قول:
blue 2006
Printable View
بدبختی منم اینه که تا بحال 206 نداشتم . و از شناس منم الان که می خوام بگیرم همه چیزش رو دارن عوض می کنننقل قول:
blue 2006
ماشین تا الان چی داشتی؟نقل قول:
مدل 94 اگه بگیری چیز بدی نیست به هر جال از بدبختیه
یکی میخواد ماشین صفر بگیره گناهیم نداره بگیم برو کارکرده بگیر هر کی یه نیازایی داره :n13:
مطمعن باش تو ماشینای تولید داخل و همینطور اکثر چینیها بهترینه، اگه نداشتی پس احتمالا نباید خیلی دنبال آپشن بازی و اینا باشی،
پشمیمون نمیشی از خریدش و مطمعن باش بعدا نخواهی گفت، کاش، مثلا پارس یا ام.وی.ام گرفته بودم
ماشینای چینی چرا بد باشه نمونش MVM 530 قطعات با کیفیتی داره نسبت به ایران خودرو الان! ماشین به ماشین باید مقایسه بشه
من خودم اولش باورم نمیشد چون از نمونه ای مثل MVM 315 بد شنیده بودم ولی وقتی همین دو نا مقایسه کنی به برتری اولی پی میبری
ولی خوب تو ماشینای ایران خودرو 206 و سورن ELX و ال 90 موردای بهترشن
ماشین که 405 glx مدل ٨٨ دارمنقل قول:
ولی براخرید ٢٠۶ جرات خرید خودرو دست دو ندارم
blue 2006
ملاکت برای ماشین چیه؟اولویتا منظورمه. ماشین خونوادگی استفاده میشه یا نه مجردی 2 نفری اینا :n02:نقل قول:
آخه این چند وقت هرجا رفتیم گفتن صفرش فلان ایرادو داره و ...نقل قول:
از گریبکس گرفته تا برقی .
راستش من دنبال یه خودرو هستم که سوارش میشم و مثلا مسافرت میرم لااقل با اطمینان برم .
blue 2006
مشگلات برقی تقریبا به کل حل شده، ممکنه به شانست صفحه کلاچ مشگل داشته باشه که تو 94 ها خیلی بهترشدن،نقل قول:
تازه بالفرض هم که مشگل داشته کل گیربکس هم که بری خودت تهیه کنی بهترین جنس، انگار که ماشین یه ملیون گرونتر خریدی،
زیاد هم به تبلیغات تو بازار توجه نکن
والا خانواده من ۴ نفرست که دوتا بچه هام سه ساله و یک سالننقل قول:
خودرو هم ازش انتظار
ایمنی .
راحتی توی مسافرتا . چون سالی دو سه بار مسافرت می رم .
اطمینان از لحاظ خرابی و ...
البته منم ماشین رو خوب نگه می دارم .
الان که پژو را می خوام بفروشم همه میگن خریداریم
blue 2006
نگاه کن شانسیه دروغ نگفتن واقعنم همینطورهنقل قول:
هر ماشینی بگیری ممگنه بازی در بیاره
سعی کن حداقل مشخصات به علایقت بخوره
اگه زیاد مسافرت میری من موافق 206 نیستم سورن ELX هم صندلی های بهتری داره هم هندلینگ بهتر هم اینکه نرمه لامصب خشک نیست داخلشم خدایی شیکتر و به روز تره ترمزاش و اینا همه اوکیه
206 همه مورداش نسبت به 405 برتره جز یه چیز خشکه :n02: سوارش بشی ماشین یعنی چی :n01:
یعنی اگه اینا ملاکای مهمی هستی گزینه دیگه ای بردار ال 90 هم باید با قیافش کنار بیای مشخصه:n22: