quote=peter-se;4196428]سلام چرا که نه این فایل کوچولو رو به اسم smstime تو نرم افزارهای سایت هست رو نصب کن سافت ریست بزن حله:10:[/quote]
نقل قول:
این کارا رو کردم ولی فایده ای نداشت .عجب مشکل اعصاب خورد کنی:9:
Printable View
quote=peter-se;4196428]سلام چرا که نه این فایل کوچولو رو به اسم smstime تو نرم افزارهای سایت هست رو نصب کن سافت ریست بزن حله:10:[/quote]
نقل قول:
این کارا رو کردم ولی فایده ای نداشت .عجب مشکل اعصاب خورد کنی:9:
نقل قول:
چه عجیب .... من رجیستری رو درست کردم مشکلم حل شد ... مطمئنی دقیقاً همین کارارو کردی ؟؟؟
گوشی منم بلاخره دیروز ترک خورد !؟
زیر دکمه ولوم !؟ اولش فکر کردم مو هست !! بعد در باطری رو هم باز کردم دیدم بله...... چه ترکی خورده !؟ البته تا دقت نکنی معلوم نمیشه !؟
حالا ببینم قضیه این سیتادل چی شد !؟ گوشی های بدون گارانتی رو هم قابشونو عوض میکنه یا نه !؟ حتی با پول بیشتر !؟
راستی فایرم ور رسمی جدید (رام) از طرف سونی اریکسون قرار نیست معرفی بشه ؟
هفته و سال ساخت گوشي شما كيه؟نقل قول:
گوشی منم بلاخره دیروز ترک خورد !؟
زیر دکمه ولوم !؟ اولش فکر کردم مو هست !! بعد در باطری رو هم باز کردم دیدم بله...... چه ترکی خورده !؟ البته تا دقت نکنی معلوم نمیشه !؟
حالا ببینم قضیه این سیتادل چی شد !؟ گوشی های بدون گارانتی رو هم قابشونو عوض میکنه یا نه !؟ حتی با پول بیشتر !؟
راستی فایرم ور رسمی جدید (رام) از طرف سونی اریکسون قرار نیست معرفی بشه ؟
متاسفانه سیتادل گوشی های بدون گارانتی رو تعوصض قاب نمی کنه حتی با پول بیشتر ! فعلا به چسب متوسل بشین !نقل قول:
در مورد رام جدید هم فعلا باید صبر کنید تا رام رسمی ویندوزم وبایل 6.5 معرفی بشه . چیزی حدود 3 هفته دیگه فکر کنم.
نحوه ی زندگی داره حالمو بهم میزنه:2:... تو این ایران همه سیستشون چاپیدن مشتریه.:2::2:.. دو برابر پول گوشی میدی اما وقتی بخوای پول بدی تعمیر کنی ناز میکنن.. ......... همشون .. شانس آوردم که امنیا گرفتم چون من تا الان جنس با گارانتی نخریدم الان منم مشکل دوستمون رو پیدا میکردم... من یه سر دارم میرم سمت پل حافظ اگه زانو هام یاری کرد میرم علاالدین میپرسم ببینم قابش رو میفروشن یا نه.. ایشالا مشکلت حل میشهنقل قول:
فعلا که نمیتونم درشو باز کنم هر وقت که تونستم بهت میگمنقل قول:
ببخشید
یه بامرامی هست به ما روش share شدن توسط وایرلس رو بگه ؟؟؟ :(
حيف كه ندارم گوشيو! وگرنه تخصصمه!نقل قول:
یه بامرامی هست به ما روش share شدن توسط وایرلس رو بگه ؟؟؟ :(
نیاز به تنظیم نداره با اکتیو سینس خودش فعال میکنهنقل قول:
تخصص که هیچی خوراکته:31:نقل قول: