پس کجا رو توصیه می کنین؟
Printable View
پس کجا رو توصیه می کنین؟
نقل قول:صحبت های دوستمونو تایید میکنم ...نقل قول:
بابا این مخابرات ریـــــــد باز :41: !! (عرض میخوام اینجوری گفتم میخواستم عمق مطلبو درک کنید!:31:)
برای باز کردنه یک صفحه باید چندین دفعه ری استارت کانکشن بدم تا بتونه لود کنه اصلا سند و رسیو نداره لامصب !!:41::19:
البته این بگم که مقطعی هستش باز بعده چدن ساعت باز خوب میشه !
تقاضایی که از دوستان مخابراتی دارم بابا لطفا وضعیتتون رو به 723000 گزارش بدین ...
آخه تا وقتی نفهمن تعداد کسانی که مشکل زیاده، کاری نمیکن و فکر میکنن مشکل شما شخصی هستش !!
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
سلام دادا ...نقل قول:
تو هم مشکل داری ؟ ؟
راستی منم به اون مشکلی که گفتی دان شبانرو از روزانه کم کرده پیدا کردم:41: ... چجوری درستش کردن ؟؟
سلام عزیزنقل قول:
آره منم مشکل دارم. از دیشب اینجوری شده.:41:
هیچ سایتی بدون چیز باز نمیشه.:13:
باز معلوم نیست چه خبر شده. :41:
برای اون مشکل هم من ساعت 12:05 یه بار مودم رو ریسیت می کنم. فکر نمی کنم دیگه از روزانه کم کنه وگرنه تا حالا چند بار تموم شده بود.
با سلام
تو سايت مخابرات قسمت مشاهده وضعيت اعتبار كه وارد ميشم اين كادر رو مياره
منظور از نام كاربري و رمز عبور چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مخابرات هنوز مشکل ذاره؟512 هاش هم همین طوره؟
چه کنم اخر؟ بیام با مخابرات یا با شاتل بسازم؟
دوست عزیز استفادت از adsl چیه !؟ چه چیزی مدنظر داری !؟؟نقل قول:
آخه استفاده هر کسی فرق میکنه و باتوجه به اون بهتر میتونی isp مورده نظرتو انتخاب کنی ...
سلام
من فردا شارج Adsl ام تموم میشه مخابرات دارم منطقه کوثر من 4 ساله ای دی اس ال دارم از وقتی ( 6 ماه ) اومدم مخابرات پوستمو کندن همش قطعه وصل میشه بگذریم ...
دوستان لطفا یه شرکت خوب بهم معرفی کنین من گیمر ام انللاین خودم 128 ه اسیا تک رو ماهی 30 هزار تومان نامحدود رو در نظر دارم
ممنون
وبگردی با سرعت خوب و معقول و دانلود.شاتل که شبانش تعطیله روزانشم که باید همه زندگیتو بدی ترافیک بخری!نقل قول:
میخواستم 512 نامحدود از مخابرات بگیرم با پستای صفحای قبل نظرم به بعثت جلب شد. حالا موندم چیکار کنم با این قطعی هایی که دوستان میگن.
چه کنم دوستان؟:13:
چند شبه سرعت شبانه رايگان صبانت خيلي كاهش پيدا كرده.
براي بقيه دوستان هم همينطوري شده؟ من مركز 15 خردادم.
آخه ما ها كه سرويسمون محدوديت حجمي داره تنها دلخوشي مون دانلود شبانه است :(
بالخره چی کار کنیم ای دی اس ال بگیریم یا نه؟ من از دیال اپ استفاده میکنم اما روزی 2 تا 3 ساعت و کارم بیشتر وبگردی است از بس از شرکتها و خدماتشون بد میگید چرات نمیکنم با شرکتی قرار داد ببندم ولی چون سرعت دیال کمه شاید مجبور باشم . دوستان نظر و پیشنهاد شما چیه؟ و خلا صه کدوم شرکت تو این اوضاع بلبشو هی کمی میتونه بهتر باشه؟