به هر حال باید برد الکترونیک و آی سی درایور موتور و خود موتور چک بشه که اگه درست بود برین سراغ سوکت هارد و کنترلر و فریم ویر هارد برای تمام اینکارها باید هارد رو بدید بیرون خودتون امکانتشو ندارین چون هارد دیتکت نمیشه
Printable View
به هر حال باید برد الکترونیک و آی سی درایور موتور و خود موتور چک بشه که اگه درست بود برین سراغ سوکت هارد و کنترلر و فریم ویر هارد برای تمام اینکارها باید هارد رو بدید بیرون خودتون امکانتشو ندارین چون هارد دیتکت نمیشه
سلام دوست مننقل قول:
اول از همه هارد شما یک هارد ساتای 2.5 اینچی است لزومی به اتصال از طریق USB نیست چون چیزی را دیتکت نخواهید کرد. پس آن را از طریق همان درگاه ساتا به یک سیستم کامپیوتر شخصی دسکتاپ متصل کنید . و بهتر این است که وقتی سیستم روشن است آن را متصل کنید ( اول پورت دیتا را وصل کنید وبعد پورت پاور را دقت کنید) . زیرا احتمال این هست که اگر قبل از روشن کردن هارد را وصل کنید سیستم بالا نیاید و یا هنگ کند ( البته این طریق را هم چک بفرمایید حتما" ) خوب :
اول از همه هارد شما استارت میزند ( طبق آنچه در بالا گفتید یعنی اسپیندل موتور می چرخد )پس این نشان می دهد که به احتمال 90 % برد سالم است . ( برای اینکه دقیقا" پی ببرید که اسپیندل موتور می چرخد کافی است در هنگامی که هارد را روشن می کنید آن را با آرامی در دست گرفته و خیلی آرام بدون وارد کردن شوک به هارد دستتان را از ناحیه آرنج بچر خانید جوری که آرنج و بازو زاویه 90 درجه داشته باشند خواهید دید هارد که در بین انگشتان شما قرار دارد نیروی خاص به دست وارد می کند گویی مانع از چرخش می شود البته این نیرو در هارد های 3.5 اینچی به وضوح خیلی بیشتری دیده می شود. باز هم می گویم دقت کنید به آرامی انجام دهید.)
دوم پس از اینکه هارد را به صورت مستقیم با پورت ساتا وصل کردید ، حالا می توانید قسمت مدیریت هارد در ویندوز را بررسی کنید که هارد را به چه صورت شناسایی می کند و یا اصلا" شناسایی می کند و یا نه !!!!
سوم در مورد احتمالات ایراد هارد شما چند حدس ساده : 1- رام ایراد پیدا کرده 2- بد سکتور مانع از عملکرد صحیح هارد می شود 3- خرابی در جداول هارد 4- ویروس 5- خراب در قسمت ناحیه سرویس و...
خیلی ایرادات دیگر که هم به برد و هم به پلتر باز می گردد .
پس تا تست صحیح انجام نشود نمی شود گفت که چه مشکلی وجود دارد.
در کل و خاتمه اگر اعلام نمایید که در کدام کشور تشریف دارید شاید بتوانم مرکز قابل اطمینانی به شما معرفی کنم.
موفق باشید
نه عزیز جواب نگرفتم فکر میکنم بد سکتور سخت افزاریه و با نرم افزار حل نمیشهنقل قول:
اگه با low level format هم حل نشد و آپدیت فریم ویر هم جواب نداد هارد رو ببیرد بیرون ممکنه پلاتر ایراد داشته باشهنقل قول:
درود ...
من یک هفته پیش هاردم (نمیدونم به چه دلیلی) مشکل پیدا کرد و این شکلی شد :
و وقتی روش کلیک میکنم این ارور رو میده :
بعد من هارد رو 2-3 روز پیش ریکاوری کردم و همه ی فایل هاشو برگردوندم و درست شد ...
ولی جالب اینجاست که امروز کامپیوتر که رو روشن کردم دیدم دوباره همون شکلی شده !!!
مشکلش چیه ؟ چیکار کنم که دوباره اینطوری نشه ؟؟
درایو رو نمیتونید quick format بکنید ؟نقل قول:
یک عکس از disk managment بزارید
همچنین با یوزر ادمین وارد بشین و سطح دسترسی درایو رو بررسی کنید
درایو رو اسکن ویروس هم بکنید
دفعه قبلی که ریکاوری کردم Quick Format کردم، باز اینطوری شد ...نقل قول:
بعد ببخشید من یکم آماتورم، Disk Managment رو نمیدونم کجاس که ازش عکس بگیرم ... : |
کامپیوترمم یوزر دیگه ای نداره، خودم با ادمین میرم ...
Kaspersky هم رو سیستم نصبه، هر شبم آپدیت میشه !
رو my computer راست کلیک کنید گزینه ی manage و سپس disk managmentنقل قول:
درایو L به حالت RAW رفته پارتیشنش
با این نرم افزار این حالت رو فیکس کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نرم افزار محیط داس مانند داره هاردتون رو انتخاب میکنید و درایو مورد نظر و فیکس میکنیدش درست نشد با همین نرم افزار یک mbr code براش درست کنید
اطلاعاتتون رو هم که ریکاوری کردین
اگه درست نشد پارتیشن رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع
اگه باز بعد از یک مدت این مشکل بوجود اومد این یا بع علت ویروس است یا فریم ویر هارد