بله من 5 مگابات هست .
اشتباه تایپی بود .
Printable View
بله من 5 مگابات هست .
اشتباه تایپی بود .
بچه ها جام جهانی 2010 شروع شد :7:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اسپم در حد جام جهانی!!!:31:نقل قول:
نه..ولی فیلم دوست دارم زیااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااادنقل قول:
دیشب من خوابم برد..گوشیمو زنگ گذاشتم ساعت 1 بیدارم کنه.... زنگ آلارم گوشیم آهنگ Turn the page متالیکاس (عاشقشم:40:)..ساعت 1 زنگ زد همونطوری تو خواب گوشی رو گرفتم بغل گوشم آهنگ رو گوش دادم گرفتم خوابیدم:31:...اصلا یادم نبود واسه چی زنگ گذاشتم.:31::31::31::31:
اُه ه ه ه ه...2 گیگ دانلود از دست دادم...:19::19: عوضش امشب جبران میکنم..
این تاپیک چه ربطی به جام جهانی فوتبال داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
بهتر نیست فقط درباره اینترنت کشور صحبت شود؟ :8:
ایشون یک اسپم دادن حالا دیگه شما ببخش :31:نقل قول:
خب آقا صحبت کن من که جلوتو نگرفتم من دیدم 5 یا 6 ساعته کسی پستی نمیزنه گفتم یه خبر جهانی رو به بچه ها بگمنقل قول:
تازه اگه صفحه قبل رو نگاه کنی نوشتم بچه ها سرعت دیشب خوب بود 1.5 گیگ دانلود کردم سرعت شما چطور بود دیدم کسی جواب نداد شما کجا بودی صحبت کنی
بابا صحبت کنید...از هزچی دلتون میخواد صحبت کنید....تا یکی یه حرفی میزنه یکی میگه از بحث فاصله گرفتیم یکی میگه الفاظ رد و بدل نشه یکی میگه اسپم ندید...بیخیال شید اینجا نه مال شماست نه مال من نه مال او نه مال ایشان..هم محلی ها نشستیم دور هم داریم با هم حرف میزنیم دیگه..هرکی میخواد پستهایی که نامربوطه نخونه..مجبور نیستید که همه پستا رو بخونید...
باور کنید هیچکی از این فضای سرد و بی روح خوشش نمیاد...
من تفاقا تمام پستهایی که نامربوطه رو میخونم و خیلی از اونا بیشتر خوشم میاد تا بحث های مربوط به مودم و تنظیمات Bridge و NAT این چیزا که هیچی ازش نمیفهمم..
از دوستمون مهدی حامد هم متشکرم که به خاطر تنوع هم که شده اون عکس رو گذاشتن...سیوش کردم..البته عکس همه ورزشگاه ها رو تک تک داشتم ولی بازم سیو کردم...
امیدوارم دیگه پستی نبینم که توش نوشته شده باشه اسپم و حرف بیمورد و .....
ممنون
تی جانه بیمیرم منم هَنَ گم دِ حَسَ چی بُبُسته من ایچی درباره جام جهانی بُگُفتم
سلام
من تا 2 روز قبل اينتر نت 128 داشتن از پارس وي رشت
. تنظيمات مودم من اين بود
Line Rate - Upstream (Kbps):512Line Rate - Downstream (Kbps):2048
اما رفتم سرويس 1024 گرفتم ا مگ در ثانيه
(با مجوز شركتم) همون روز اول خوب بود
ولي الان سرعت دانلودم تا 70 كيلو بايته
و تنظيمات مودم من هموني كه بود هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Line Rate - Upstream (Kbps):512Line Rate - Downstream (Kbps):2048
مي خواستم كمكم كنيد
تازه مودمو عوض كردم
ولي سرعت از قبل هم بدتر شده
اعصابم خورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.