ok گرفتم بله برای من هم همین جوری شده برای چند تا از دوستان هم توی اینجا همین جوری شده بود والا نیمدونم دلیلش چیهنقل قول:
Printable View
ok گرفتم بله برای من هم همین جوری شده برای چند تا از دوستان هم توی اینجا همین جوری شده بود والا نیمدونم دلیلش چیهنقل قول:
با سلام در این گوشی به جای دکمه پن از چه دکمه ای باید استفاده کرد؟مثلا من در گالری میخوام چند تا ویدئو را با هم سلکت کنم..چکار باید بکنم!!!
hamidrezaaa جان تو چیکار کردی بعد؟ تورو خدا یه راهی بگو. هنزفری برام خیلی مهمه.
میشه تعمیرش کرد ؟
براي سلكت كردن از دكمه ي مربع # استفاده كن
آقا تو ميوزيك پلير راهي نيست كه بشه هم آهنگ بعدي كه ميخاد پخش بشه رو ديد
هم سريع بشه به اون ترك ليستي كه آهنگ داره ازش پخش ميشه دسترسي داشت؟
کسی نمیدونه ؟ احتیاج دارم آخه...:20::20::20:نقل قول:
راستی loudness تو تنظیمات موزیک پلیر چیکارمیکنه من هر کاری کردم تاثیری تو صدا نداشت...
این راهی که شما فرمت کردید فقط تنظیمات اصلی کارخانه رو پاک میکنه...اما همه چیز رو فرمت نمیکنه ... برای فرمت کامل و عمیق باید از ایم روش استفاده کنید.. گوشی رو خاموش کنید..حالا همزمان دکمه های روشن و 3 و سبز و ستاره رو با هم بگیرید...و همینطور نگه دارید تا کامل روشن شود..نقل قول:
نقل قول:
یه کم صدا رو بلند تر میکنه...
آهنگشو نميشه...ولي كلا ميتوني عوضش كني..نقل قول:
Welcome note or logo رو عوض كن...خدت زحمت پيدا كردنشو تو ستينگ ديسپلي بكش
سلام... من اومدم.... نشناختي؟؟؟؟ بابا بهزادم ديگه، بهزاد خفته...نامردا بنم كردن...نمي دونين با چه بساطي باز عضو شدم... كامپيوتر لامصب كه ياهو ميلو باز نمي كرد... آخرسر رفتم تو جي ميل يه ميل ساختم.... حالا جي ميل ديگه باز نمي شد.... خسته شدم رفتم بخوابم.... گفتم با گوشي هم امتحان كنم... دمش گرم 5700.... در عرض 5 دقيقه عضويتمو كامل كردم... به خدا 5 دقيقه بيشتر نشد...تازه اومدم پستم بدم گفتم بذار ه پست خركي مثل اين بدم كه اين با گوشي محال بود...
نميدونم، صبح اومدم چندتا پست دادم... ظهر اومدم ديدم بن كردنم... نامردا...ببين با سرعت نور زيراب ميزنم!!! آخه من.... به قول معروف چوبشو ميخوره...نقل قول:
quote=adameh_bahal;2097575]ممنون ولی مثل اينکه اصلاً نميتونم برنامه رو تست کنم
چون تلويزيون های ما shahab و sanam هستن :D[/quote]
كاري نداره كه... برو خونه ي يكي از فاميلا يا دوستات بعد امتحان كن... يا برو جلوي مغازه هاي صوتي تصويري تلويزيوناي روشنو خاموش كن...كلي هم با دوستات مي خندي...
ببين يه برنامه هست تو سايت gsmaria به نام activefile مي توني باهاش دل و روده ي گوشيو در بياري باهاش ور بري بعد بذاري سر جاش... برو اون برنامه رو دانلود كن...بعد برو اون فايلو پيداش كن... پيدا مي كنيش... فقط يادت باشه كه تو درايو مموري و حافظه داخلي گوشي نري بگرديا، توي دو تا درايو ديگس... من پيداش يه بار كردم ولي يادم نيست كجا بود...بعد ميري فايل مورد نظر رو با فرمتي كه اون آهنگ داره و با اسن همون رينيم ميكني بعد اونو ديليت مي كني و فايلي كه خودت ساختيو ميذاري جاش... حالا با احتمال زياد وقتي روشن كني اون صدا كه مي خواي ميشنوي...البته اين كار ممكنه عواقب داشته باشه... يا حتي عملي نشه... نتيجش پاي خودتون... ولي با احتمال زياد ميشه... ديگه من نميدونم...نقل قول:
ضمنا ميتوني با برنامه كلا عوضش كني و اون چيزي كه دلت مي خوادو بذاري...برنامشم مثل نخود تو هر سايتي پيدا مي كني... ريخته همينطوري...تو سايتاي معروفو ببيني هست...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
نامردا، ما بن شديم يكي نبايد بگه ازمون خبري بگيره... نه خاني اومده نه خاني رفته؟؟؟؟