چیز پی ان های سرور های داخلی هست با قیمت حدود 10 اونا کارت راه میندازهنقل قول:
Printable View
چیز پی ان های سرور های داخلی هست با قیمت حدود 10 اونا کارت راه میندازهنقل قول:
من تغییر دادم به ارت 1 به پشتیبانی شرط کردم که من ماهی 15-20 گیگ استفاده دارم اما بیشتر وب گردی هست. دانلودم شاید 3 گیگ هم نشه در کل پشتیبانی گفت با وب گردی محدود نمیشی اما دانلود مدام 11 گیگ محدود میشی
ایا واقعا اینجوره؟؟؟
دقیقا ارت 1 میشه 30هزار و 200 تومننقل قول:
بلهنقل قول:
سرویس Eco2048
نمودار مصرف من توی این مدت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازکجا میشه تهیه کرد؟نقل قول:
ببین باید بین netstat با b- فاصله بدی و همچنین بین b- و f- و بین f- با 5 و همچنین اگه 5 رو بدون فاصله با f- بزنی،راهنمای کلی میاد؛ شاید space نمیزنی این پیامو میده؛اگه بازم همون پیامو داد،شرمنده دیگه نمی دونم واسه چیه! :n06:نقل قول:
در مورد محدود شدن:
عجیبه اصلا شما مصرفه آنچنانی نداشتی که محدودت کردن!!
اما با توجه به این بند در قرارداد:
چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.
با توجه به این جمله که سرعتت مطابق قرارداد میشه،به نظرم باید 100 الی 200 بشه.مثلا منی که 4مگ دارم،پایین صفحش نوشته که در ساعات رایگان ،سرعت میشه 150 تا 200،اگه زیاد دانلود کنم باید مطابق قرارداد یعنی 150 تا 200 بشه، که الان شده واسه من چون اولا 500 بود... ولی برای 2مگ رو هیچ جایی تو قرارداد ننوشته که چند باید بشه؛پس به نظرم شما تو سایت 195 ازشون شکایت کن چون تو این قضیه دست تو بازه و طبق قانون هیچ جایی چنین چیزی نگفته حتی تو قرارداد شاتل ؛ در حالی که سرعتت رو مطابق قرارداد سرعت 128 کردن که 16 هست!!!!!!
دوستان عزیز کسی میدونه در سرویس های نامحدود چه مقدار دانلود روزانه داشته باشیم ،سرعت و پایین نمیکشه شاتل عزیز ؟؟
پ.خ شد نگاه کنیدنقل قول:
اصلا معلوم نیست بستگی به منطقه داره خودشون میگن به قدری که باعث افت سرعت بقیه بشهنقل قول:
ولی مثلا ارت 1 تا 11 گیگ تضمین شده هست که محدود نمیشید اما ممکنه منطقه خلوت باشه 40 گیگ هم بگیرید محدود نشید ممکنه هم با 12 گیگ محدود شید
قبل از ششم یک مگ اکونقل قول:
بعد از ششم دو مگ اکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]