خواهش میکنم، فقط سعی کنید قبل از اینکه هزینه کنید از بچه هایی که تو منطقه شما هستند پرس و جو کنید که محدود شبانه تون چجوری هست که یه وقت ضرر نکنید.نقل قول:
Printable View
خواهش میکنم، فقط سعی کنید قبل از اینکه هزینه کنید از بچه هایی که تو منطقه شما هستند پرس و جو کنید که محدود شبانه تون چجوری هست که یه وقت ضرر نکنید.نقل قول:
تشکر ..راستش منart1 دارم و معمولا اواخر دوره ام محدود میشم...15مرداد تمدید میکنم ....اکسپرس لیچ هم باید 10-15تومن هزینه کنم که واسه دو سه روز نمیصرفه و ظاهرا فقط این سایته که سرور داخلی دارهنقل قول:
دیشب نت عاالی بود...
واسه همه خوب بود؟
به نظر منم اگه فقط برای همین ۴-۵ روز هست نمیصرفه که ۱۵ تومن هزینه کنی. انشاا.. ماه بعد :n06:نقل قول:
آه همینطوره...منم حالا چسبیدم به مستند های دانلود ها اونا رو دارم میگیرم.... نمیدونم بااین کارا چی رو میخوان ثابت کنن...یعنی چی که از داخلی محدود نمیشی و از خارجی محدودت میکنننقل قول:
داخلی هم محدود میکنن منتهی یه مقدار دیرتر از خارجینقل قول:
من بعد 11 گیگ دانلود از داخلی محدود شدم و در این حد بگم که اگه از داخلی محدود بشی، بعد ساعت 1 سرعت نت به شکل Dial Up میشه :n04:
یعنی سرعت رو به این اندازه لیمیت میکنن :n27:
سلام،من در حال حاضر وایمکس ایرانسل دارم که جدیدا به معنای واقعی افتضاح شده،
میخواستم بدونم از بین شاتل و مخابرات و پارس انلاین کدوم رو انتخاب کنم.
سرعت و بی دردسر بودن و قطعی و افت سرعت نداشتن اولویتمه.قیمتش هم به صرفه باشه.
کانفیگ 512 نامحدود برا هر کدوم چنده؟؟و در کل کدوم بهتره؟؟؟
متشکرم
این مورد هایی که انتخاب کردی،یکی از یکی بدترن:n08:نقل قول:
من هنوز گروهی رو ندیدم که از ISP شون راضی باشن :n27:
شاتل و مخابرات جفتشون از نظر سرعت و قیمت اینا خوبن؛منتها شاتل سرعتتو بیشتر از سرعت اسمی می بنده ولی مخابرات این جوری نیست؛ولی در کل شاتل مطمئن تره و افت سرعت به ندرت پیدا میکنه...نقل قول:
حالا دوستان دیگه هم قطعاً نظر میدن و نظرات صفحات قبل هم بخون شما چندین صفحه ورق بزن مطالعه کننقل قول:
اکثراً ناراضی هستند و تاکید دارند روی به درد دانلود نخورن این شرکت