دانلود شما از سرورهای خارجی محدود شده و از داخلیها هنوز آزاد هستید. با سافت 98 که داخلی هست هم امتحان کنید تا مطمئن باشید.نقل قول:
Printable View
دانلود شما از سرورهای خارجی محدود شده و از داخلیها هنوز آزاد هستید. با سافت 98 که داخلی هست هم امتحان کنید تا مطمئن باشید.نقل قول:
حق باشماست... راه حلی سراغ ندارید؟ فکرمیکردم مولتی شر و فایلگیر سرور داخلی باشن...شاتل هیچ وقت داخلی رو محدود نمیکنه؟نقل قول:
من که دیشب و پریشب نتم عالی بود
من یکی از دست شاتل گیج شدم.نمیدونم محدود شدم نشدم :دی
2 شب پیش تو ساعات رایگان 5 گیگ زده دانلود کردم( روی هم رفته 2گیگ و خورده ای خودم دانلود کردم و چند صد مگ خواهرم).موندم اون 2 گیگ دیگه از کجا اومده.روزانه هم زده 1 گیگ مصرف در روز.3 تا سیستم اینقدر در روز مصرف میکنه یا نه؟معمولا هر کدام 7-8 ساعت به اینترنت وصل هستند.
شاید بعضی برنامه هاتون گزینه auto update هاشون روشنه و خودکار دانلود میکنن.نقل قول:
شما تو cmd این دستورو تایپ کن ببین کدوم برنامه هات به نت وصله:
netstat -b -f 5
روزی 2 - 3 بار که خوبه. برا من ساعتی 3 تا 6 بار میشه و از وسط بازی میوفتم بیرون.آخه شکایت چه فایده داره بدتر لج میکنن.پشتیبانی سعی کرد کمک کنه ولی مثل اینکه سطح سوادشون به حل این مشکل نمیرسه و میگن مشکل از ما نیست از خودته :n04:من 6 ساله مشترک شاتلم ولی فکر کنم سر ماه برم پارس آفلاین بگیرم.نقل قول:
درسته مشکل فریز گریبان گیر ما هم شده متاسفانه چند هفته اخیر...نقل قول:
پارس آنلاین که همه دارن فرار می کنن بعد شما می خوای بری تو باتلاقش؟!! :n02::n02:نقل قول:
راهش رو مثل اینکه قبل از جواب من پیدا کردید و الان دنبالش هستید؛ یعنی استفاده از سرویسهایی مثل اکسپرسلیچ که فایلهای خارجی رو روی سرورهای داخلی منتقل میکنن.نقل قول:
در مورد محدود کردن داخلی هم منطقهبهمنطقه متفاوت هست. یه جایی ممکنه اصلا محدود نکنه و یه جایی هم دیرتر یا زودتر.
ممنونم..پس حدسم درسته میشه با اکسپرس فایل رو اوکی کرد الان اشتراک میخرم ببینم اوکی میشهنقل قول: