سلام برهمگی جدیدا شانل شما هم ترکیده ؟
برا من که شب میشه افتضاح شده و تو روزشم مثل سابق نیست
من آرت 1 دارم و سرعت هم 100 میشه ولی نمیدونم یک مشکلی داره!
Printable View
سلام برهمگی جدیدا شانل شما هم ترکیده ؟
برا من که شب میشه افتضاح شده و تو روزشم مثل سابق نیست
من آرت 1 دارم و سرعت هم 100 میشه ولی نمیدونم یک مشکلی داره!
واسه من که روزا خوبه،مثل قبلنه؛ ساعت رایگانم رو 200 اینا می چرخه.نقل قول:
سلام دوستان من دانلود نمیکنم اما مصرف بالاست مثلا ماهی 12 گیگ اینا میندازه
حالا سرویسم از 1024 اداری میخوام بیارم رو art1 سرعتش برا وب چه طوره؟؟
من تا 2 ماه پیش با 1024 راخت 800ک دانلود بود الان بد شده بین 150 تا 300 شده برا همه اینجوره؟؟
شاتل منظورمه
یک چیز جالب من هم مبین نت دارم هم شاتل یک روز کامل میام رو مبین نت 200مگ اینا میندازه اما روزی که رو شاتل هستم راحت 500مگ میندازه نمیدونم چرا!!
با 1مگ، 800kb دانلود می کردی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
اره 1 مگ اداری که شبانه نداره 6 گیگه راحت بین 600-800 نوسانی سرعت داشتنقل قول:
آهااااننقل قول:
پس سرعت اداری با اکو فرق می کنه.
پس اگه 1مگش اینه، 2مگش که دیگه راحت با سرعت 1mb دانلود میکنه....
من اینجا از یکی پرسیدم گفت فرقی نمی کنه سرعته اداری و اکو!!!!! من موندم آخه مگه گفتن لالی که میای الکی یه چیزی میپرونی!!!!!!!!!! بعضیا هی میان اینجا اطلاعات غلط میدن..............
من جدیدا با شاتل مشکل تایم اوت دارم.در هر ساعت حدود 3 یا 4 بار و هر بار حدود 1 دقیقه سرویس تایم اوت کامل میشه.پشتیبانی کمکی نکرد و میگن مشکل از خودته منتها بنده خودم قبلا پشتیبانی شرکت های دیگر اینترنتی بوده ام و کاملا از سالم بودن طرف خودم مطمئن هستم.اگر کسی از دوستان مشکل تایم اوت های 1 دقیقه ای داره لطفا مطرح کنه.با تشکر
مال من هم روزی 2 یا 3 بار مثلا 1 مین کلا فریز میشه و هیچ رد و بدلی ندارهنقل قول:
مال منم همینطوری سکته میکنه بعد دوباره بر میگیرده.
ساعات رایگان هم خیلی خیلی خراب میشه طوری که مجبورم بیخیال اینترنت بشم.
تایم اوت 1دقیقه!!! :n13:نقل قول:
آقا اگه می بینی پیگیری نمی کنند و حالیشون نیست میخوان یه چیزی بگند برای خودشون شما ثبت شکایت انجام بده در سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پای 195که میاد وسط خوشگل پیگیری می کنند...