شما هم امروز دیسکانکتی زیاد دارید ؟ - مخابرات سلمان فارسی
Printable View
شما هم امروز دیسکانکتی زیاد دارید ؟ - مخابرات سلمان فارسی
وقتی مالکیت مخابرات و همراه اول افتاده دست یه گروهی که خیلی چیزای ایران انحصارا دستشونه شما انتظار داری مشتری مدار باشن؟؟نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
الان بهترین شرکت که کیفیتش خوب باشه شبانه رایگان هم داشته باشه چی هست؟
سلام
کسانی که نت نامحدود از دارن هنوز هم هزینه قبلی براشون میاد؟
و اینکه دیسکانکتی و خاموش شدن چراغ adsl زیاد دارن؟(نامحدودها)
مرسی
قیمت همونه. قطعی هم خیلی کم در حد سالی 5 بارنقل قول:
نقل قول:
هنوز همونه ولی قطعیش زیاد شده چند وقتیه
سلام دوستان
لطفا یک سرویس مناسب با کارایی بنده بهم معرفی کنید گیچ شدم تو این سرویس های مخابرات !!!
ببینید من یه چیز میخوام که حتما پیش پرداخت باشه چون پس پرداخت یهو میکنن تو پاچه ادم و اصلا معلوم نیست چقدر حجم مصرف کردی !
سرعت زیاد برام مهم نیست مثلا 140 کیلوبایت کفایت میکنه
حجم ماهی 20 یا 25 گیگ مصرفمه
حالا چه کنم ؟
قیمت هم دیگه ماهی بیشتر از 40 هزار نشه
الان به من 2 مگ 18 گیگ در سه ماه دادن خدایی حجم کمه !! بخوام حجم بخرم تو پنلم زده هر 20 گیگ 46000:n13:
کاربران این تاپیک هم مثل کارمندای مخابرات حال ندارن جواب ادمو بدن ! :n34:
این صفحه رو ببینید کمکتون میکنه شما شرویس غیر حجمی بگیرید البته اسمن غیر حجمی هستشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اواتارات عالیه .نقل قول:
سلام
دوستان من پیش پرداخت دارم حجم سرویس هم در حال اتمام هست آیا کسی تجربه داره پس از اتمام چه اتفاق می افته؟
و اینکه حجم را به همان قیمت که الان در پنل موجوده می شود خرید؟
با تشکر از شما :n16:
واقعا سیستم مخابرات رو اعصابه! خودش تاریخ انقضای سرویس رو زده امروز ولی هیچ جایی برا تمدید وجود نداره :-|
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
بعد از اتمام حجم ، فقط پنل کاربری ecare.tct.ir بالا میاد و میتونید از اونجا اقدام به خرید ترافیک کنید . درباره قیمت فکر نکنم تغییری رخ بده نسبت به الان .نقل قول:
دوستان این سرویس ها هنوزم ارائه میشن؟ و اینکه شبانه نامحدوده واقعیه یا بعد از یک حجمی محدود میشه؟ سرعت شبانه همون روزانست یا کم میکنن؟کد:uupload.ir/files/k7yo_untitled.jpg
شبانه رایگان رو جمع کرده مخابرات؟ مودمم دیگه سر ساعت قطع و وصل نمیشه :n41:
از 1 شب تا 7 صبح رایگان داشتم ولی دیگه مثل که جمع شده...:n36:
حجم رو ۲۴ ساعت باید بگذره تا تو پنل ثبت کنه؟!
فکر نکنم . من هر وقت که مودم رو ریستارت و یا خاموش میکنم آپدیت میشه .نقل قول:
آخه مال من اپدیت نمیشه کلا صفر هست همه چینقل قول:
هیچ کانکشنی نمیندازه حجم هممیزنه صفر
دیروز وصل شده
چقدر هم داغون هست
سرعت داخلی تا آخر درسته سرعت خارجی افتضاح هست
ماله همه همینجوریه؟!
اگه سرویستون پس پرداخته متاسفانه طبیعیه و باید منتظر قبض تلفن باشید تا میزان مصرفتون معلوم بشه . درباره سرعت هم من بیشتر واسه وبگردی استفاده میکنم و سایتای خارجی رو خوب بالا میاره و مشکلی نداره اما دانلود رو نمیدونم .نقل قول:
نه سرویس پیش پرداخت هستنقل قول:
اما بازم همه چی صفر هست
والا سرعت داخلی من تست میگیریم ۱۴-۱۵ مگ هست
سرعت خارجی با سرور خارجی میگیرم سرعت ۲-۳ مگ نشون میده
این اختلاف یعنی چی
این یعنی کم فروشی آشکار مخابرات.چند ساله درگیر این قضیه هستم به شخصه، انقدر پیگیر شدم که با دفتر مدیر عامل مخابرات هم صحبت کردم ولی فایده ای نداره.کیفیت توی شرکت های دولتی بی معنیه. شما که 16 مگ داری سرعتت 2-3 مگه. من که 1 مگ دارم سرعتم 200_300 کیلوبیت و عملا غیر قابل استفاده. اگه شرکت دیگه ای اینجا سرویس میداد تا حالا هزار بار عوض کرده بودم این مخابرات رو. الان هم رفتم مودم 4G ایرانسل گرفتم خیال خودم رو راحت کردم. سرعت همیشه 40-50 مگ. دانلود شبانه و اینا هم که داره. مخابرات رو هم فقط بخاطر نامحدود بودنش نگه داشتمنقل قول:
سلام دوستان
لطفا یک سرویس مناسب با کارایی بنده بهم معرفی کنید گیچ شدم تو این سرویس های مخابرات !!!
ببینید من یه چیز میخوام که حتما پیش پرداخت باشه چون پس پرداخت یهو میکنن تو پاچه ادم و اصلا معلوم نیست چقدر حجم مصرف کردی !
سرعت زیاد برام مهم نیست مثلا 140 کیلوبایت کفایت میکنه
حجم ماهی 20 یا 25 گیگ مصرفمه
حالا چه کنم ؟
قیمت هم دیگه ماهی بیشتر از 40 هزار نشه
الان به من 2 مگ 18 گیگ در سه ماه دادن خدایی حجم کمه !! بخوام حجم بخرم تو پنلم زده هر 20 گیگ 46000
نقل قول:
سلام
دوست عزیز چند صفحه قبل براتون لینک گذاشتم
شما میتونید سرویس 2 مگ با ماهی 25گیگ ترافیک بگیرید ماهی 40 تومان اسم سرویسشم غیرحجمی هستش
اون پس پرداخت هستش که شما فرمودیدنقل قول:
بنده به دلیل اینکه میخوام هی چک کنم بفهمم چقدر حجم مصرف شده باید پیش پرداخت بگیرم
یه سوال این اینترنت های upto 24M مخابرات واقعا چه سرعتی اند؟ کسی امتحان کرده؟
سلام دوستان
آیا مخابرات الان طرحی داره شبانه رایگان داشته باشه؟کلا الان بهترین طرحش چیه
بعدش بگید برای تغییر سرویس چرا تو پنل دوباره کل مراحل ثبت نام رو باید انجام بدی؟
حاجی بدبخت شدم
من سرویس 16 مگ پس پرداخت دارم ، یعنی هر چی مصرف کنی میاد رو قبض
بعد 2 ماه قبض اومد 225 هزار تومان که 175 هزار اون برای مصرف اینترنت بود ، با اینکه بالای 30 گیگ مصرف هر گیگ 1500 حساب میشه ولی باز هر ماه هول و حوش 50 گیگ مصرف کردم و خودم حساب کردم 110 گیگ ، این حدودا مصرف کردم . فکر نمی کردم اینقدر شه یعنی هی تلگرام میری و بازی میکنی و اینا چیزا همین طوری حجم میره و حالیت نیست ، همشم رو خودم استفاده کردم
پرداخت کردم مجبور بودم ، ان دفعه مراعات میکنم
اینترنت شبانه رایگان 2 تا 6 دارم
سرعت شبانه 1mb ثابت میده میشه ساعتی 3 گیگ دانلود کرد ولی دیگه نمیدونم چی دانلود کنم هدر میره
اقا 2020 که زنگ میزنم تلفنم کار نمیکنه وقتی میگه مثلا برای فروش عدد 2 برای پشتیبانی عدد 1 داخلیشو نمیگیره.. مشکل چیه
اگر سرویس پیش پرداخت بگیری بعد قبل اتمام سرویس (12ماه) درخواست جمع آوری و یا تغییر سرویس داشته باشی چی میشه؟ بقیه پول رو پس میدن؟ و یا به راحتی به سرویس دیگه تغییرش میدن؟
در هیچ حالتی پولو پس نمیدن من خودم اینجوری شد پولم رفت حتی از پس پرداخت به پیش پرداخت هم که اومدم بازم پولم رفت کلا این گوساله های مخابراتی دزدننقل قول:
دوستان تو سرویس پیش پرداخت برای من 1 هفته ای هستش گزارش مصرفم اپدیت نمیشه از هشتم این ماه به بعد
برای شما هم همینطور هستش
براي همه همينطوري هست انگار باطريش از هشتم به بعد خوابيده [emoji16][emoji16][emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام تو مخابرات آپلود رایگانه یا نه. حجم دزدی داره یا نه
آره.کثافت ها معلوم نیست واسه چی آپدیت نمیکنن.
خدا میدونه چقدر و چند گیگ میخوان به عنوان مصرف تو پاچه ما کنن.
ماه پیش که 70 هزار تومن نو پاچم کردن
بچه ها مودمم دیگه سر ساعت 1 شب قطع و وصل نمیشه.چیکار کنم؟
قبلا همیشه سر ساعت 1 قطع و صل میشد و میرفت تو شبانه رایگان.
نکنه شبانه رایگان رو جمع کردن؟
شبانه 2 تا 6 هست.نقل قول:
دهه فجر، طرح جدید نذاشت؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
اقا نامحدودیا ، واسه شما هم جلبک شده سرعت ؟! پینگ اکیه ، ولی انگار هیچ باری نداره اینترنت ! سرعت انتقال 1/Kbps
وضع سرعت داغونه
دیشب پینگ افتضاح بالا بود الان کمی بهتره!