برای چی 19 روز میری خونه!؟نقل قول:
Printable View
برای چی 19 روز میری خونه!؟نقل قول:
بچه ها به نظرتون خوندن این کتاب رزم انفرادی پادگان 01 واجبه؟یا اینکه همون نمونه سوالا رو بخونیم؟آیا راسته که میگن اگه نمرت کم بشه امریه ات باطل میشه
واقعا!!آره من لیسانس هستم.:n01:نقل قول:
یعنی وقتی میریم اونجا میگن برین 19 روز بعد بیاین؟؟؟ اگه اینجوری باشه که هم خوبه چون واسه خدمت حساب میشه :n09: و هم بده چون حال گیری هست این همه راه بری باز برگردی باز دوباره 19 روز بعد بری!!:n29:
نقل قول:
من بچه کرمانشاه هستم
ولی شما هتل شهدا افتادی
تمام
وضعیت دارو خوبه ولی زیاد با خودت وسایل نبر ولی چند بسته قرص سرما خوردگی و استامینوفن ببرنقل قول:
کلا دوره بدی نیست حتی اردو بعضی کارای عملی سختی داره ولی خوش میگذره شک نکن پادگان خوبی هست بعد که رفتی متوجه میشی فقط سختی سرمایی که داره هست.
خودمم از شیراز هستم 6-7 ساعت راه بیشتر نیست.
یعنی اصلا آنتی بیوتیک نبرم با خودم؟؟نمیزارن ببریم داخل؟؟نقل قول:
شما هم اونجا افتاده بودین؟؟؟
شکر خدا من گرمایی هستم و با سرما جورم :n02:
راستی بچه ها این پوشه که مدارکمون داخلش هست هم باید کوله کنیم ببریم؟؟
چه چیزایی لازمه مدارک همرامون باشه؟؟
اره برج 6-7 اردکان بودمنقل قول:
اصلا وسایل اضاف نبر چون روزی که میخوان جیره بدن نزدیک به 10-12 کیلو وزن داره اگر کوله ای که میبری سنگین باشه برای برگشت اذیت میشی چون روز اول جیره که گرفتی برمیگردی خونه تا 19 دهم
دارو هم هرچه دوست داشتی میتونی ببری ولی بهداری داره اگر دارویی کم داشتی مشکلی نیست
به نظرتون نیروی زمینی سپاه کجا ما رو میفرسته؟
یعنی 6-7 همین امسال شمام اعزام بودی؟؟؟نقل قول:
باشه پس خیلی چیزی همرام نبرم که زایع میشیم میایم خونه :n02: یا علی عبدلمالکی 12 کیلو چه خبره!!
عرض شود که شما همون عجب شیر معروف افتادینقل قول:
با عرض سلام به دوستان خواهش دارم منو راهنمایی کنید
من برگه اعزام به خدمت برام اومده که توش نوشته تاریخ اعزام 1 دی 92 مرکز آموزشی شهید سرلشگر شعبان برخورداری 03 نزاجا و همچنین نوشته نیروی یا سازمان بکار گیرنده نیروی زمینی ارتش. حالا این سوال برام پیش اومده که آیا منتا آخر 21 ماه خدمت تو نیروی زمینی ارتش هستم یا احتمال اینکه بعد آموزشی تو نیروی انتظامی یا سپاه بیفتم هست؟ ضمنا کسی میدونه بعد آموزشی به استان محل سکونت مشمول می فرستن طرف رو یا احتمال اینکه جای دور بفرستن هم هست؟ ضمنا اگه کسی تو نیروی زمینی ارتش خدمت کرده مبدونه که کاری که به آدم میدن چیه؟ چون مثلا نیروی انتظامی مشخصه میدن میذارن طرف سر چهارراه بایسته و جریمه کنه!!! اما ارتش چیکار میکنن
تا آخر 21 ماه خدمت توی نیرو زمینی ارتش هستی و به هیچ وجه هم نه سپاه میافتی نه نیرو انتظامی ولی تا آخر خدمت عجب شیر نیستی و بعد از اموزشی تقسیم میشی
ارتش چکار میکنن که توی پادگانی دیگه ، 21 از عمرت رو قراره الاف باشی
:n04::n04::n04::n04:نقل قول:
شما گروهان 2 بودی فکر کنم 201 یا 202 تخت زیر ارشد اسایشگاه یادش بخیر یه سال گذشت
دستکش بادکنک تو کوله حامدو یادته
از کجا فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
202 بودم من ، تخت پایین حامد بودم
ارشد آسایشگاه مرتضی بود ، تخت کناری من ، تخت 203 بود
دنیا رو میبینی چقدر کوچیکه تو روخدا ، تو آسایشگاه ما بودی؟ کدت چند بود؟
دوره ما اینجوری نبودنقل قول:
واقعا!!آره من لیسانس هستم.
یعنی وقتی میریم اونجا میگن برین 19 روز بعد بیاین؟؟؟ اگه اینجوری باشه که هم خوبه چون واسه خدمت حساب میشه و هم بده چون حال گیری هست این همه راه بری باز برگردی باز دوباره 19 روز بعد بری!!
یعنی از همون یک دی تا میاندوره نگه مون داشتن
ولی چون پادگانش هم لیسانس میگیره هم دیپلم و لیسانسه ها یکم اعزام و دیپلمه ها نوزده ام اعزام میشن ، اگه میخواستن اونجوری ادامه بدن خرجشون بالا میرفت چون برنامه های راهپیمایی و اردو و میدان تیر و اینا رو باید یه بار واسه دیپلمه ها برگزار کنن یه بار واسه لیسانسه ها ، واسه همین لیسانسه ها که اعزام میشن میفرستن تا نوزدهم با دیپلمه ها بیان که برنامه های هردوتاشون هماهنگ بشه
هرچی که تو خدمت میشنوی رو جدی نگیرنقل قول:
کلا یه شوخیه مزخرفه این دوران
مطمئن باش به همه بصورت فله ایی نمره میدن
صد در صد موافقمنقل قول:
نقل قول:
آره تو اسايشگاه 2 بودم كدم 225 بود كنار ميلاد ارشد غذا
يادمه تورو كارت درسته
كنار تلفن بودي
يادش بخير
اره 19 روز مياين صفانقل قول:
مدارک بسیج و بسیج فعال و دوره تکمیلی و ... همه رو با خودت ببر، موقع پذیرش توی پادگان آموزشی اونها رو ارائه میدی، یک روز شاید هم دو روز ممکنه نگه دارن، کارهات و انجام میدن بعد میفرستنت یگان محل خدمتت، اگر از قبل جایی پذیرش داری که میفرستن همونجانقل قول:
بنده خدا رو نترسون! عجب شیر دیگه اون عجب قدیمی نیست، مسئولینش خیلی عوض شدن و محیطش خیلی فرق کرده ! (نقل از دوستانی که از اونجا اومده بودن)نقل قول:
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز.
یه سوالی برام پیش اومده بود ممنون میشم اگه جواب منو بدهید و راهنماییم کنید.
این معافیت مشمولانی که پدر زیر ۶۵ سالشان نیاز به مراقبت دارند شامل من هم میشه یا خیر!!!
ما 4 برادر و یه خواهر 13ساله هستیم. و بنده کوچکترین پسر خانواده هستم.
و پدرم به علت تصادف کار افتاده و 73% و نامه کمیسیون پزشکی دارند.
برادرهای بزرگترم همگی ازدواج کرده اند و بنده هنوز مجرد هستم و 2برادر بزرگترم دارای پایان خدمت و یکی از برادرانم ماه آینده اعزام میشه و به خدمت سربازی میره.
و من تنها پسر و در کنار خانواده (پدر و مادر) زندگی میکنم. و پدرم نیاز به مراقبت دارد. در این صورت من میتونم از این معافیت مشمولانی که پدر زیر ۶۵ سالشان نیاز به مراقبت دارند استفاده کنم؟؟
نوکرم داش علی رزاقینقل قول:
ما هم دوستان رو از یاد نبردیم
نه بابا قصدم ترسوندن نبود ، آموزشی دیگه ، دو ماه بیشتر نیست خلاصه میگذره:n13:نقل قول:
منم شنیدم اینو که عجب شیر خوب شده و مثل قدیم نیست:n16:
احسنت كارت درستهنقل قول:
خداييش كارت درسته
دوران خوبي بود همش خاطره شد
هرجايي انشاا.... موفق باشي
آقا بالاخره این شتر سربازی!!!!کار خودشو کرد....اول دی اعزامیم به 05 کرمان نیرو زمینی ارتش...دوستان کسی اونجا افتاده برای دی ماه؟؟؟ اینم جا بود ما افتادیم آخه؟وسط چله زمستون!!:n03::n03:منم به شدت سرمایی هستم! :n28::n28:باید برم از همه حلالیت بطلبم:n28:
عزیزان اگه نظری پیشنهادی دارن ممنون میشم بگن....
برگ سفید من هنوز نیومده،کس دیگه ای هم هست برگ سفیدش نیومده باشه؟
دوستان یه سوال هنوزم مثل قدیم هست که به لیسانس کار دفتری و اینا بدن تو خدمت یا نه؟
سلام دوستان، بالاخره من هم بعد از ۶ ماه دوندگی و ۴ بار کمیسیون رفتن معاف از رزم شدم :n03:و اول دی اعزام هستم به مالک اشتر اراک، نیرو انتظامی !! دکتره کمیسیون به من گفت که وقتی که اموزشیت شروع شد برو بهداری با مدارک پزشکیت و درخواست تشکیل کمیسیون بده، حالا من یک سوال دارم، اونم این هست که من رو اگر به کمیسیون معرفی کنن، کمیسیون در شهر خودم یعنی بیمارستان امام سجّاد تهران تشکیل میشه یا باید برم توی شهر قریب دنبال کار بیفتم ؟؟:n13::n15: ممنون:n16:
دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم معافیت دائم کفالت شامل تنها فرزند ذکور یا تنها نوه ذکور (در صورت ندشتن فرزند) میشه. یک استثنا هم داره که اونم در مورد کسایی هست که فرزند ذکورشون قابلیت نگهداری والدین رو نداره و کفالت بر عهده دیگر فرزند میشه. من خودم یک برادر دیگه دارم که سربازی رفته و شهر دیگه است ولی معاف نمیشم!نقل قول:
تا اخر اين هفته برگ سفيد به دستتون ميرسه، تعداد بچه هاى ليسانس و فوق در خدمت زياد شده و از طرفى هم تعداد سرباز هاى عادى و گروهبان ها كمتر شده كه اگر كار هاى معمولى رو به افسر دادن نبايد تعجب كرد الان با ١٦ماه قبل خودم اعزام شدم تعداد افسر وظيفه ها خيلى زياد شده.نقل قول:
آره اینجا که شیراز +10 هنوز نیومده چه برسه به اینکه پست بیاره.اما تو نظام وظیفه شهرتون برو بگیر.نقل قول:
آره هنوزم میشه اما با امریه و استفاده از بند پ :n02:
سلام دوستان
برگه سفید رو از پلیس+10 گرفتم
میخواستم بپرسم میتونم مدارک دوره تکمیلی رو به 4-5 جایی که سپاه سرباز میگیره همزمان بدم یا فقط به یک جا میشه تحویل داد؟
ممنون:11:
کــــار معمولی یعنی چییی؟؟؟:n02:نقل قول:
امروز رفتی نیومده بود؟نقل قول:
نظام وظیفه حوصله ندارم برم از بس خر تو خره،اصلا اینجا آدما رو راه نمیدن تو نظام وظیفه یکی میاد بیرون میگه چیکار دارین:sq_11: فکرکن بعد من بگم میخوام ببینم برگ سفیدم برا کجاس:sq_2:...یارو میگه :sq_11:به من چه برو منتظر باش هنوز کلی وقت هست:sq_11:
سلام
برای سرباز دیپلمه کدوم یکی از ماه های زمستون برای اعزامش خوبه؟
سریازهای دیپلمه اصفهانی رو معمولا کجاها میندازند؟
آره برعکس همین امروز صبح رفتم هنوز نیومده.:n02:نقل قول:
اینجا دیگه اینقدر خر تو خر نیست اما کارمون گیرشونه دیگه لامصبا:n02:
این تازه اولش هست سعی کن بکشی بهم و بری نظام وظیفه:n09: واسه ما شیرازیا که خیلی سخته این موضوع.
سرباز دیپلمه همه جا واسش جهنمه جای خوب نداره و همه فصل بده فقط بهار خوبه تقریبا.نقل قول:
هر جا دستشون بیاد میندازن رحمم نمیکنن.:n02:
بزار یه نمونش رو بگم واست :
راستش من دوستم سپاه افتاده میگه کادری میاد میگه این زمین رو بکن برو پایین 2 متر بعد که میکنه با هزار بدبختی اونوقت میاد میگه بریز سرجاش هرچی کندی.:n02:
لامصب این تازه سپاه هست و به اصطلاح جای خوبشه.
سلام من امروز برگه اعزامم اومد افتادم شهر خودمون:n01: 04 بیرجند تو 20 کیلومتری بیرجند هستش و تازه تاسیسه میگن که سخت میگیرن انشا الله که آسون بگذره.:n01:
نه عزیز این جوری ها هم نیست من خودم با دیپلم افتادم ناجانقل قول:
به جرات میتونم بگم هیچ هیچ تفاوتی در ناجا بین دیپلم و فوق لیسانس ندیدم همه برابر و تمام پست ها مشترک
سپاه هم خوب و بد داره سپاه کنار دست ما سرباز دیپلمش 24-48 بود . غذاشون هم از رستوران میگرفتن با فرمانده هم گل کوچیک بازی میکردن
ولی ارتش انصافا دیپلم بیشتر جاها سخته ...
بهترین فصل اعزام هم که بهمن و اسفند هست برای دیپلم چون میخورند به تعطیلات عید
در کل همه جا خوب و بد داره اما این که بگن بیا 2 متر چاه بکن بعد پر کن .شاید تو اموزشی چنین اتفاقی بیوفته... اما یگان ..عزیز اردوگاه شکنجه که نیست
هر بیابون دره ای هم باشه بلاخره بازرسی داره
با سلام به همه دوستان
من که سپاه افتادم . با داشتن کارت سبز بسیج باید برم برگه کفایت از اموزش رو بگیرم.یا همون کارت سبز کافیه
برگ کفایت از اموزش رو باید از سپاه استان گرفت یا از سپاه شهر محل زندگیم میشه گرفت؟
به کدوم قسمت سپاه باید مراجعه کنم وچه مدارکی با خودم ببرم تا برگه کفایت از اموزش رو بگیرم؟
برای پذیرش سپاه مدارک چی میخوان ؟ بدون داشتن برگ دوره تکمیلی هم میشه واسه سپاه پذیرش گرفت ؟
در واقع هیچ موقعه تو آموزشی اینجور نیست نه تو یگان.نقل قول:
توی یگان هر کاری بخوان با سربازا میکنن.من خودم دیدم با چشم خودم.موقعی که پذیرش میشدم اینقدر بد میگفتن که نگو و نپرس(خود سربازا میگفتن نه من!!!)
طرف یک ساعت ماشین رو کرد عین آینه داشت تحویل کادری میداد بعد فرمانده اومد گفت گل با آب قاطی کن بریز رو ماشین، دوباره بعده اینکار بهش گفت حالا تمیزش کن.
اینارو دیدم که میگم عزیز.
برگه سبز می خواد.نقل قول:
آره میشه من خودم همین طوری پذیرش شدم.
سلام دوستان
کسی لیسانس ازاد قبول شده باشه بعد از مدت 5 سال به نا به مشکلاتی نهایت بتونه کاردانی شو یعنی 75 واحد پاس کنه سربازی هم معاف نمیشه و تا شهریور 93 هم وقت داره کاردانی شو بگیره الن بخواد واسه کنکور سراسری دولتی ایسانس شرکت کنه و قبول شه میتونه بره از نظر معافیت تحصیلی مشکلی نداره نظام وظیفه میزاره ( تا شهریور کاردانیشو بگیره و مهر هم بره سر کلاس کارشناسی دولتی )
یه سوال دیگه مدل دوره دیپلم رو واسه ثبت نام کارشناسی میخواد از کجا بره بگیره دانشگاه یا بره همون مدرسه ای که پیش
دانشگاهی و تموم کرده بود ؟
کد نظام وظیفه رو چی بزنه ؟
ببخشید اگه سوال مربوط به اینجا نیس ولی دوستان اگه اطلاع دارن لطفا پاسوووووخ بدن ممنون
همشهری حرف سرباز رو ولش کن حتما داشته تنبیه میشده بخاطر یه کاری که کردهنقل قول:
شما که هنوز نه اموزشی رفتید و نه یگان بر چه اساسی این حرف رو میزنید ؟
حالا خودتون میرید خدمت میفهمید وضعیت چطوره
تویه یگان هرکاری بخوان به سرباز میکنن ؟ مگه مفته برادر من اره اگه یه خطای کرده باشه بله تنبیه میکنن
تو اموزشی مارو لخت کردن برای یه پوکه اما یگان کسی نمیتونست بی دلیل سرباز رو تنبیه کنه ....
کسی نمیدونه؟نقل قول:
اصلا نمیدونم چکار کنم!:n03: