نقل قول:
کسی تابحال از این برنامهها استفاده کرده؟ تابحال که به نظر خودم استفاده از رله تایمر یا به اسم کلید تایمر بهترین راه حل این مشکل روشن و خاموش شدن فیزیکی مودم بود.
Printable View
نقل قول:
کسی تابحال از این برنامهها استفاده کرده؟ تابحال که به نظر خودم استفاده از رله تایمر یا به اسم کلید تایمر بهترین راه حل این مشکل روشن و خاموش شدن فیزیکی مودم بود.
دوستان قضیه چیه ؟ مگه تو ساعت شبانه باید مودم رو ریست کنیم تا ترافیک رایگان باشه ؟
این برنامه فقط یک بار url ریست مودم رو لود میکنه، همین! بفرقی نداره مودم رو دستی از برق بکشی یا از کنترل پنلش ریست کنی، ولی اگرم فرقی داشته باشه مطمئنن حالت نرم افزاریش امن تره، سخت نگیرید!!!!! :n15:نقل قول:
نه نیازی نیست ، بنده تا حالا ریست نکردم و مشکلی هم پیش نیومده.نقل قول:
من تست کردم تاثیری نداشتنقل قول:
نقل قول:
اتفاقاً اصلاً سخت نگرفتم که به نظرم داره حجم مجانی هم از حجم اصلی کم میشه. مشکل هم دو تا هست.
اولی اینکه برای کشیدن برق مودم موقع دو نصفه شب خواب هستم و موقع هشت صبح بیرون از خونه و برای همین ممکن نیست.
دومی هم اینکه اون آدرس ریاستارت مودم فقط زمانی کار میکنه که قبلش توی 192.168.1.1 لوگین کرده باشم و لوگین هم متاسفانه به نظر فقط دستی انجام میشه. یعنی هر چی تست کردم نتونستم کاری کنم که لوگین اتوماتیک بشه که کار راحت بشه. اگه کسی این بخش کار رو بلد هست، لطفاً راهنمایی کنه. یعنی راهی باشه که بدون حضور کاربر، بشه توی 192.168.1.1 اتوماتیک لوگین کرد. البته میشه با جاوااسکریپت براش برنامه نوشت، ولی الان همه دستورات رو مثل قبل خوب یادم نیست و فرصت ور رفتن بیشتر هم ندارم.
حدودا توی این 6 7 ماهی که مبین نت داشتم توی قسمت گزارش پنلم همینطوری بودهنقل قول:
ولی من هیچ وقت کاری بهش نداشتم چون حجممو همیشه با ترافیک دانلود شبانه چک میکنم
در ضمن یه قسمت کوچیکی بالای پنل سمت چپ هست که به صروت خلاصه حجم مصرفی روزانه رو میگه
شما یه بار از مودمت استفاده نکن و دانلود شبانه رو هم انجام بده.بعدش میتونی روز بعدش ببینی که چقدر مصرف کردی
که من فک نمیکنم بیش از 2 3 مگ باشه
پاسخ دادم تو قسمت قبلینقل قول:
نه داداش نیازی نیسنقل قول:
کلا پنل این مودم بعد از 5 دیقه هم که لاگین کنید و توی صفحه ش نباشید خودش اتومات میندازه بیروننقل قول:
ولی یه روشی که هست اینه که شما برنامه Kaspersky Password Manager رو نصب کنید
و یوزر نیم پسورد رو بدید بهش.اینطوری فقط باید آدرس وارد مرورگر بشه.این برنامه خودکار یوزر پسورد رو براتون وارد میکنه
مثه سیستم اتو فیل مرورگر ها عمل میکنه ولی با قدرت خیلی بیشتر که باید باهاش کار کنید تا بفهمید چی میگم
ولی خب نکته اینه که شما این آدرس رو که لود کردید به هر نحوی چون دفعه اول تو سیستم لاگین نیس بدرد نمیخوره
و باید به یه روش دیگه آدرس رو دوباره لود کنید تو مرورگر که این یکی رو من الان چیزی به ذهنم نمیرسه
شاید فردا روش فک کردم و یه روشی پیدا کردم :n13:
البته مودم من 635 هست و این مورد که میگید رو به نظر نداره، چون حتی زمان خاموش بودن مودم هم چراغهای سیگنال هنوز روشن هستن. شاید توی مودمهای دیگه مبیننت باشه.نقل قول:
البته این مورد که گفتین رو تست میکنم. یعنی شب به اندازه کنترل شده دانلود میکنم و بعد توی ساعات مجانی حجم بالا ور میدارم و بعداً چک میکنم که ببینم حساب کرده یا نه.
من هم شانسی کاسپراسکای دارم، اما برای لوگین متاسفانه کاسپراسکای بدردم نمیخوره. چون برای اتوماتیک کردن میخواستم اون مراحل لوگین و بوت رو به برنامههای اتوماتیک روشن و خاموش کردن مثل Auto Power-on & Shut-down بدم که دیگه نیازی به وجود خودم نباشه. الان با یه لینک راحت میتونم بوت کنم، ولی متاسفانه باید حتماً قبلش لوگین شده باشه. دیدم برای سایتهای مثل گوگل میشه یه آدرس اینترنتی یا همون URL با آیدی و رمز ساخت که با تنها همون آدرس بشه وارد گوگل شد.
میخواستم همین کار رو برای مودم خودمم هم بکنم، ولی متاسفانه چون پارامترهای ارسالی مودم به مودم فرق داره و مال مودمها هم با انواع سایت و یا تجهیزات دیگه فرق دارن، هنوز موفق نشدم. بدی کار اینجاست که با تلنت هم نتونستم وارد 192.168.1.1 بشم و خطای عدم دسترسی میده. شاید هم سر همین مشکل که نمیدونم مال کجاست، آدرسهای تست URL هم برام کار نکرده.
فکر کنم آخر کار برم همون یه رله تایمر بخرم، راحتتر باشه. اینجوری استهلاک مودم و مصرف برق هم کمتر میشه.
از این مودم های 632W دارم که آنتن خارجی وایمکس میخوره.کجا این آنتن ها هست که بخرم؟
باتشکر
نیست، مگه از سایت های خارجی بتونی پیدا کنی.نقل قول:
بنظر من که کارایی انچنانی ندارند، با مبین نت چه سیگنالت 20% باشه چه 100% کیفیت دانلود تقریبا یکسانه و میشه سرعت خوب داشت.
اونا هم که کیفیت سیگنال شون خیلی خراب بود سابقا واسشون اوت دور می بستن
سلام
دوستان یکی از آشناهای ما میگفت از مبین نت سرویس میگیره و میگفت مودم رو به صورت امانی میدند؟
ایا درسته؟
من که ندیدم از این کارا کنندنقل قول:
شنیدم خیلی قدیم ها حرفش بود ولی الان دیگه از این خبرها نیست. مگه اینکه نمایندگی یه اشنایی با طرف داشته باشه یا از طرف خودش چنین خدماتی روبده
مودم outdoor پانزده روزم طرح 2 مگ روش هست 180 تومن تهران هر کی خواست پی ام بده adsl گرفتم.
نقل قول:
مودم امانی رو برای تست میدن و به نظر اونی که شما منظورتون هست، مودم اجارهای هست که بابت مصرفش ازتون پول میگیرن. منطقی هم باید اینجوری باشه چون وقتی همه مجبورن مودم بخرن که یه نمایندگی نمییاد مودم رو مجانی بده کسی تا باهاش کار کنه.
الان سرچ کردم دیدم توی تهران یه نمایندگی برای تبلیغ گفته که هر دو رو داره. یعنی هم امانی برای تست و هم اجارهای برای مصرف روزانه. منتهی شاید اگه اطلاعاتش رو بدم، برخلاف قوانین فوروم باشه. اگه اهل تهران هستین که یه سرچ توی گوگل بزنید، راحت پیداش میکنید.
نقل قول:
البته متاسفانه برای من که وقتی سیگنال بین ۴۰ تا ۵۰ باشه که اصلاً به آنتن وصل نمیشد و نمیشه ﴿چراغها مدام روشن و خاموش میشن﴾ که بعدش بخوام ببینم سرعت روی چی هست. سرعت خوبم هم بالای ۸۰ درصد هست، البته اگه توی اون لحظه روی آنتنی که بهش وصل شده باشم، ترافیک زیادی نباشه. بماند مودم هم توی درصد تاثیر داره و مال من ۶۳۵ هست. دیدم توی ۹۲۰۰ چراغها زودتر پر میشن.
متاسفانه 635 اصلا مودم خوبی نیست.اکثرا هم مشکل قطع و وصلی روشون به وجود میاد.من خودم 632W دارم که الان 30 درصد آنتن داره ولی با 10 درصد هم کانکت میشه ولی آنتن پایین پینگ افتضاح رو افتضاح تر میکنه.واسه همین خواستم آنتن بگیرم.اگه میشد حداقل همین آنتن های رومیزی واسش گیر بیارم خیلی خوب میشد.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
توی انجمن پرشین تولز یه بنده خدایی هست داره اینکارو میکنه
نمایندگی شرکت سیب سبزه
فک کنم شما هم همونو میگید
داداش اگه تونستی از این آنتن ها پیدا کنی به منم بگو تا بخرمنقل قول:
چون منم یکم ضعف سیگنال دارم که باید با همینا جبران بشه
توی پرشین تولز یادمه یکی بود آنتن و تجهیزات شبکه و مودم میفروخت
ولی هرچی میگردم تاپیکشو پیدا نمیکنم
شما هم بیا یه سرچی بزن شاید تونستی پیداش کنی
قبلاً توی این صحبت گفتم که سوای مشکل پیدا کردن این آنتنها توی ایران، مشکل قیمت هم وجود داره. یعنی با این وضعیت اگه برید 9200 که خودش دو تا آنتن کوچیک داره بگیرید، بیشتر صرف داره تا خرید یه آنتن تقویتی جداگانه. اینجا رو ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله منظورم همون سیب سبز بود که بخاطر اینکه تبلیغات نباشه، اسمش رو نبردم.
برای آنتن هم به نظر قیمت ۱۰۰ دلار (با تجهیزات ۲۰۰ دلار﴾ به بالای اونها تهیهشون رو مقرون به صرفه نمیکنه.
راستی این آنتن اضافی رو چطور میشه به 632W وصل کرد؟
بحث این انتن ها هر سال یکی دوبار مطرح میشه ولی مطمئن باشید تقریبا چنین انتنی تو ایران نیستنقل قول:
فکر کنم همین شرکت مذکور هم یه مدت یکی دو سال پیش می فروخت بعد یه مدت ادعا کرد که انتن هاش فقط برای افزایش برد وای فای مودم هست نه وایمکس. :n15:در حالی که تو توضیحات هلپ مودم 632 تایید شده که ورودی انتن برای
بهبود سیگنال وایمکس است
مودم 632 ورودی برای انتن رو داره چیزی که هیچوقت از طرف دو اپراتور وارد نشد (شایعه بود اوایل یه تعداد وارد کرده بودن)نقل قول:
البته چون این مودم شرکت هواوی فقط برای ایران نبود وبعضا تو نت های خارجی می تونید تبلیغ فروش انتنش رو ببینید
نقل قول:
راستش الان دفترچه 632w که فکر کنم بحث سر اون هست (نه 632 که کلهقندی هست) رو دیدم و متاسفانه ننوشته که دقیق اون آنتن اضافه برای چی هست. اما با توجه به مواردی که توی سایتهای خارجی میفروشن، به نظر جز برای وایمکس مصرف دیگهای نداره و مال وایفای نیست. چه انتخابهای عالی و وسوسهانگیزی هم داره. مثلاً یه مدل آنتن میتونه ۲۵ دسیبل سیگنال رو تقویت کنه که برای بدترین اوضاع هم میتونه معجزه کنه. همچین آنتنهایی برای اونهایی که حاشیهنشین و خارج مناطق تحت پوشش هستن، میتونه خیلی باارزش باشه. منتهی خوب قیمتهای چند صد دلاری رو هم باید در نظر گرفت.
توی این سایت لیست شده:
در مورد پیدا شدنش توی ایران راستش یه شرکت چند تا تبلیغ کرده که آنتن مودم وایمکس میفروشه، منتهی دقیق نگفته که واقعاً مال وایمکس هست یا مال وایفای. چون توی آگهی مدام از وایرلس گفته، خیلی نمیشه مطمئن بود. توی گوگل بگردین راحت پیداش میکنید. اگه کسی حوصله داشت میتونه در موردش تحقیق کنه.
در مورد اون آنتنها تحقیق که میکردم سایت ایرمکس تلکام رو دیدم که خدمات اینترنت بیسیم میده، منتهی با فرکانس بالاتر از وایمکس. یکی از محاسنی که اسم برده (گزینه سوم توی صفحه آشنایی سایت) عدم تاثیر موجودی هست که تابحال توی این فوروم در موردش سربسته حرف زدم، چون نمیدونم با قوانین فوروم مشکل داره یا نه.
در کل این رو میگم که بطور رسمی اهل فن ارتباطات بیسیم هم قبول دارن که این موجود مزاحم اسمشو نبر، توی امواج فرکانس پائین مثل وایمکس تاثیر بدی داره و یکی از عوامل مهمی هست که باعث میشه خیلیها توی این تاپیک در مورد وضعیت سیگنال یا خدمات مبیننت شکایت کنن. اگه کسی توی محل زندگیش این موجود رو بصورت چرخشی داشته باشه، میبینه که قدرت و کیفیت سیگنالش هم نوسان پیدا میکنه و برعکس هر وقت اسمشو نبر نیست یا کم شده، میبینه که وضعیت سیگنال هم بهتر شده. برای همین اگه کسی حتی نزدیک آنتن هم باشه، باز بدون توجه به این موضوع نمیتونه از وضعیت سیگنال خودش مطمئن باشه.
اینها رو گفتم چون خودم از وقتی این موضوع رو فهمیدم، راحتتر با مبیننت کنار مییام ،چون میبینم که همه مشکلات زیر سر اون نیست و عوامل خارج از دست اونها هم تاثیر داره. البته بگم که مبیننت هم کم مشکل نداره و فکر نکنید میخوام ازش تعریف کنم. همین مشکل گروون کردنهای دورهای و ضعف توی بخش آنتن خودشون کم مشکلی نیستن. منتهی شاید بهترین راه حل این مشکل گرفتن ADSL باشه که امواج مزاحم اسمشون نبر و البته آب و هوا روی اون تاثیر ندارن.
فقط متاسفانه این رو هم باید اضافه کنم که قیمتهای ایرمکس هم قیمتهای بالایی هست و فقط هم بدرد تهرانیها و اطرافش میخوره.
بنظر من که خریدش اصلا به صرفه نیستنقل قول:
کسایی که سیگنالشون اینقدر ضعیفه یا تو حاشیه های سیگنال قرار دارند بهترین روش، خرید مدل اوت دور هست هم خیلی قوی تر هست و هم ارزون تر تموم میشه
کلا قیمت انتن وسایل شبکه چه مودم چه روتر گرون هست (تازه اینها انتن تقویت وای فای هستند)، انتن تقویت وایمکس هم که جای خود داره
چند نکته به نظرم رسید که بگم :
1- مواظب این شرکت سیب سبز باشید چون سابقه اش که توی همین تاپیک هم هست زیاد جالب نیست. یه بار برای ثبت مودم ایرانسل توی شبکه مبین نت مبلغ زیادی گرفته بود.
2- اما درمورد پارازیت، امواج مزاحم وجود دارن و هر وسیله ای ممکنه این امواج مزاحم را تولید کنه، اما تا اونجایی که سواد من جواب میده امواج با فرکانس های یکسان با هم تداخل پیدا می کنن اگر اینجوری بود که دور ما پر از امواج مختلفه و باید هم دیگه را تخریب می کردن. ممکن هستش که دستگاهی بدون مجوز از یه رنج فرکانسی خاص استفاده کنه یادمه قبلا خیلی از اپراتورهای موبایل از اشغال بودن محدوده فرکانسی خودشون تو بعضی از شهرها شکایت داشتن، ولی اون نوع پارازیتی که شما مد نظرتونه رنج فرکانسش بین 10 تا 12 گیگاهرتزه.
و با فرکانس 3.5 وایمکس کاری نداره.
علامتی که کنار محل انتن هست علامت سیگنال وایمکسه و با علامت وای فای فرق میکنهنقل قول:
این قیسمتی از هلپ مودم هست که یکی از مشکلات پیدا نکردن شبکه وایمکس رو عدم اتصال انتن میدونه
کد::The WiMAX network cannot be found.
Ensure that the antenna is properly connected.
Check the power supply, ensuring that the power supply is properly connected.
Place the device in an open space without any obstacle around it, such as a cement
wall or a wooden wall, which affects reception of WiMAX network signals.
Place the device far away from an electrical device that produces a strong magnetic
field or a strong electric field, such as a microwave oven, a fridge, or a satellite dish
antenna.
The device or the power adapter overheats.
دقیقا درسته و تایید میشهنقل قول:
امواج ماه.پاره خیلی فرکانس بالایی دارن و اصلا توی رنج وایمکس نیستن
امواج وایمکس رو شما از دکلی میگیری که فوقش چند کیلومتر با شما فاصله داره
ولی امواج ماه.پاره رو از فاصله بسیاری زیادی دریافت میکنی که نشون دهنده فرکانس بالای این امواجه
در ضمن این امواج به صورت عمودی ارسال میشن و تقریبا هیچ نویزی روی سیگنال های دیگه ندارن
در صورتی که امواج پارا.زیت به صورت افقی ارسال میشن و برای همین هم هست که خیلی خیلی مضر هستن
اینم بگم که اگه قرار به تداخل امواج بود الان باید موس و کیبورد وایرلس و موبایل و مایکرویو هم روی مودم مبین نت تاثیر میذاشت
در حالت کلی درستهنقل قول:
البته اگه فاصله این وسایل با مودم کمتر از 20 سانتیمتر باشه روی مودم تاثیر میزاره
اتفاقا در همین پست قبلی که قسمتی از هلپ مودم رو گذاشتم بهش اشاره شده
فرمایش شما متین.ولی اینم باید در نظر بگیری که مدل اوت دور اگه بارون بیاد برف بیاد رعد و برق بزنه باید خاموشش کنی.یه مثال برات میزنم.نقل قول:
مثلا گوشه سمت راست بالای پنجره من آنتن دهی خیلی بهتری داره از بقیه جاهای خونه.خوب مودم هیچ مودمی رو نمیتونم بزنم اونجا ولی با یه آنتن مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونم به راحتی انتن رو بزنم به شیشه پنجره.
تازه این آنتنی که اسمش رو بردم چند بانده هست و برای 3g و چیزهای دیگه هم میشه ازش استفاده کرد و فقط مختص وایمکس نیست.
اگه همچین آنتنی که چند بانده هست توی ایران گیر بیاد که واقعا خیلی خوبه.قیمتش هم خوبه 38.5 دلار هست.
درحال حاظز چندین ساله که از رادیو وایرلس استفاده می کنم ، برادرم هم یه مودم اوت دور داره که همیشه روشنه. رعدو برق رو قبول دارم (هرچندکه یه اتفاق نادر هست و تو شهرها اینقدر دکل و اسمون خراش هست که احتمالش تقریبا صفر میشه)نقل قول:
ولی تکنولوِژی ساخت این وسایل جوری هست که شرایط جوی کوچک ترین تاثیری روشون نداره. خیالتون راحت باشه:n06:
سرعتم خیلی خرابه امروز یه لحظه 100 یه لحظه 15
با هر ایپی هم تست کردم همه خرابن:n21:
نقل قول:
والله چه عرض کنم. سوای تجربه خودم که دیدم مواقع نبود این همراه مزاحم، مودم قویتر کار میکنه توی سایت ایرمکس هم دیدم که به وضوح نوشته که امواج مزاحم تاثیر داره. شاید تست کردن که گفتن. منظورم اینجاست:
این نکته که داخل سایت رسمی در مورد مزاحمت امواج الکترومغناطیس گفته هم میتونه مرجع خوبی باشه. متن عین خود سایت هست:
««چه مواردی در دریافت سیگنال مناسب موثر است؟
مبنای فناوری وایمکس بر اساس امواج الکترومغناطیسی است در نتیجه، هر چه مودم وایمکس به محیط باز نزدیکتر باشد و از منابع ایجاد اختلال مانند یخچال، فریزر و ماکرویو دورتر باشد سیگنال قویتری و کمنویزتری دریافت میکند.»»
با این حساب وقتی حتی اجاق مایکروویو بتونه تاثیر بد بذاره، موارد مشابه که ذات مشابه دارن، هم میتونه تاثیر بذاره.
این نکته رو هم نباید فراموش کرد که عزیزانی که اینجا نظر مخالف دادن، برای دلیل میگن که چون فرکانسها یکی نیست، پس تاثیر نداره. منطقاً حرف درستی هست اما اگه قرار بود اونجور تاثیر بذاره که دیگه تحت هیچ شرایط سیگنال نداشتیم و استفاده از وایمکس هم تعطیل میشد. چون فرکانسها یکی نیست، فقط کمی تداخل و نویز ایجاد میشه که همون مقدار کم هم باعث میشه که مقداری قدرت و بخصوص کیفیت سیگنال افت کنه.
این رو هم اضافه کنم که متاسفانه بعد از این همه سال چون هنوز جایی رسمی در این مورد تحقیق نکرده نمیشه دقیق گفت که موثر هست یا نیست. هر چی باشه این مشکل هم اختراع ایرانیها هست.
یا بماند هنوز بعد از این همه سال در مورد امواج موبایل هم رسمی و قطعی نمیشه نظر داد. یکی ثابت میکنه که سرطانزا هست و اون یکی میگه که نیست. یا میگن موبایل توی هواپیما اون رو چپه میکنه، ولی دیگران هم اعتراض میدن که پس چطور بیسیم خود هواپیما یا تلفنهای پولی داخل کابین همچین مشکلی رو ایجاد نمیکنه.
اما به نظر منطقاً اگه همچین امواجی نباشه که خوب طبعاً وضعیت بهتر میشه، حتی اگه تاثیر در حد سر سوزن باشه.
نقل قول:
مگه این آنتن اضافی یه مورد آپشن نیست؟ یا مثل 9200 نصبش اجباری هست تا مودم بتونه کار بکنه. ولی کلاً معلوم شد که آنتن مصرف وایمکس داره و نه وایفای.
نقل قول:
راستش تجربه سالها استفاده از لوازم برقی نشون داده که حتی در مورد آنتن تلویزیونی هم میگن که موقع رعد و برق خاموشش کن و ازش مصرف نکن. اما خوب شانسی هست و تابحال که برای خودم یا دوست و آشنا هم موردی نبوده. بالاخره حساب کنید وقتی این همه آنتن فلزی روی پشتبومها هست، احتمال خوردن رعد و برق به آنتنی با سطح پلاستیکی کمتر هست.
البته این رو هم بگم که توی اون سایت پکیجهایی برای حل قطعی و اساسی رعد و برق هم داره. تنها مشکل، دسترسی به اون اجناس و البته پرداخت هزینه هست.
در مورد این آنتن که انتخاب کردین هم شما یه جا اشتباه محاسباتی داشتین و آداپتور اتصال که خریدش اجباری هست رو منظور نکردین. یعنی باید حداقل حدود ۵۸ دلار بدین. اگه با آداپتور کیفیت بالا بگیرید که باید ۱۱۳ دلار بدید که با دلار ۳۰۰۰ حدود ۳۴۰ هزار تومن میشه که انصافاً برای عمده کاربران ایرانی بالا هست.
درضمن اگه قصد بیرون نصب کردن هست که بهتره از این آنتن استفاده کنید که بین ۲۰ تا ۲۵ دسیبل سیگنال رو بهتر میکنه. در مقایسه با انتخاب خودتون که بین ۳ تا ۵ دسیبل کارایی داره، این انتخاب خیلی بهتری هست. البته این یکی قیمت استانداردش حدود ۲۵۰ دلار هست. ایکاش کسی به اینجور آنتنها دسترسی داشت و میتونست تست کنه که چقدر میتونن باعث افزایش فاصله بین مودم و دکل آنتن بشن. شاید برای کسانی که وایمکس تنها راه باشه، پرداخت هزینه بالا هم بصرفه.
من موندم چرا اینا میرن سراغ فناوری های چرت و پرت.مثلا این همه خرجی که مبین نت کرد و Wimax رو توی 31 استان پوشش داد بجاش روی LTE کار میکرد بهتر نبود؟دیگه گوشی های هم مثل Nexus 5 از همه قابلیت هاش استفاده میکردیم.هر فناوری توی دنیا رو به اتمام بود اینا تازه میرن ازش استفاده میکنن.نقل قول:
نه دوست عزیز اشتباه میکنی.توی قسمت آداپتور گزینه ی No adapter هم داره و خریدش اجباری نیست.و راحت توی ماشین و سفر و ... میتونی با خودت ببریش.من بیشتر به این دلیل انتخابش کردمنقل قول:
نقل قول:
مشکل اینجاست که متاسفانه همیشه تکنولوژیهای قدیمی چون ارزونتر هست به ما ایرانیها میرسه. اگه قرار باشه 4G LTE که تازه درست شده رو توی ایران اجرا کنن باید برن سراغ شرکتهای خارجی و بخاطر جدید بودن حتماً قیمتها هم بالا هست. بماند قضیه تحریم رو هم نمیشه فراموش کرد که شاید جلوی تهیه همچین تکنولوژی رو بگیره. یه حسن در LTE مقایسه با وایمکس امکان جابجایی راحتتر اون هست که برخلاف وایمکس سریعتر آنتن میگیره و مودم خیلی کوچیکتری هم داره. سرعت هم که راحت میتونه تا صد مگابیت بر ثانیه بالا بره که بماند طبق قوانین ایران، کاربران خونگی حتی اگه تجهیزات هم مهیا باشه، باز دسترسی بهش ندارن. یعنی توی ایران سوای مشکلات فنی، مشکلات قانونی هم داریم.
من اون گزینه رو به این حساب گذاشتم که شاید گفتن کسی خودش قبلاً آداپتور رو داره و دیگه موقع خرید مجدد نخره. وگرنه توی سایتشون خوندم که یه چیزی باید بین آنتن و مودم باشه که بشه وصلش کرد. چون این آداپتور برخلاف عنوان رایج توی ایران شارژر برق نیست و منظورش Adapt یا تطبق دادن هست. توی این صفحه هم عکس یه مدلش هست که گفته برای اتصال بین آنتن و مودم مصرف داره.نقل قول:
ولی این مورد که گفتین میخواهید توی ماشین مصرف کنید هم جالب بود. چون اینجوری یه مبدل برق ماشین به ۲۲۰ ولت هم لازم میشه. فقط موندم موقع حرکت جابجایی بین دکلها چطور هست و آیا جواب میده یا نه.
کسی ۲۵۶ نامحدود یا ۵۱۲ نامحدود نست کرده؟ من دانلود ندارم فقط برای وبگردی می خوام. اگه کسی میدونه بگه لطفا ممنونم.
512 یک به ده رو که به هیچ وجه انتخاب نکنید، اما 512 اداری (1 به 4) وضعیتش برای من اینه:نقل قول:
تهران
لندن
مدل 9200 انتن وایمکس داخلی نداره و انتنش همین دو انتن خارجیش هست ولی 632 انتن داخلی داره و انتن بیرونی برای تقویت بیشتر هستنقل قول:
مثل خودروهای وارداتی که برای سود نامشروع بیشتر همون اول ایربگها رو حذف کردن شرکت های وایمکس ایران هم همین کار رو با انتن خارجی این مدل کردن