کلرادو ما 2 تا شهر ایرانی داریم که یکیش رنک 1 هستش ( رنک 1 سرور هم هست :n10: :n05: ) ولی داکوتا را نمی دونم چون فکر نکنم از ایرانی ها زیاد اونجا داشته باشیم :n13:
Printable View
کلرادو ما 2 تا شهر ایرانی داریم که یکیش رنک 1 هستش ( رنک 1 سرور هم هست :n10: :n05: ) ولی داکوتا را نمی دونم چون فکر نکنم از ایرانی ها زیاد اونجا داشته باشیم :n13:
----------
بزرگترین hider تمامی سرورها رو هم اضافه کن :دینقل قول:
چرا تابلو بازی در میاری همیشه تنها کسی که زنده میمونه تویی . 500 HP با 0 فرقی نداره که بازم باید بری تو فورت بخوابی تا ریکاوری شه . انرژی هم که سه سوته پر میشه
از اون حسن مصریه بدتره این :| همه جا آبروی مارو میبره ! :|
آره :n09:نقل قول:
اون حسن بنگلادشیه ! مصری نیستش . بعد هر چی داره از ناگت داره ... تقریبا بیشتر اعضای شهر worldusers با لینک این عضو بازی شدن واسه همین friendship point ئش سر به فلک کشیده
راست میگنن طرف هر چی پولدارتر خسیستر همینه ... اون چند ماهی که تو شهر اینا بودم با اینکه همه شون فول اینونتوری بودن ولی دریغ از یه آیتم ترید حتی بهم دیگه اعتماد نداشتن . فقط واسه اینکه پوینت وست فورت رو بگیرن دور هم بودن که دیدن الان وضعشون چیه و شهرشون تقریبا به فنا رفت ولی دوباره دارن نیرو میگیرن :n02:
زمانی من hider می شم که با health زیاد قائم بشم ! من 2 تا فورت آخر که زنده موندم جونم هم کم بودنقل قول:
چرا برم خودم را به کشتن بدم در حالی که می تونم با health 500 - 600 تلاشم را برای زنده موندن امتحان کنم :n02:
این کونی ها با nugget این چیزا را دارند من بدون nugget :n20: از این tombola یک پولایی به جیب زدم که نگو :n10:
یکی من تازه واردو دریابه:n02:
کدوم سرور هستید؟
ما که colorado هستیمنقل قول:
ممنون
یه سوال به نظرتون اسکیل ها رو چطوری پخش کنم، تا کارهای خوبی برام باز بشن؟
اگه منظورت از کار اونی باشه که بتونی خوب experience بگیری و سریع level up کنی بهتره charisma / leadership بری تا یکم کارای exp دار باز کنی
ممنون vitamin2002
فرق بین اینکه تو یه شهر باشیم یا نباشیم چیه؟
شهر باشی می تونی بدون اینکه پول بدی تو هتل بخوابی ... وقتی می خواهی پولات را بزاری تو بانک ، مالیات کم بدی ... وقتی چیزی می خواهی بزاری مارکت می تونی مالیات کم بدی ... می تونی با افراد دیگه دوئل کنی البته اونا هم می تونند با هات دوئل کنند
ضمنا برای درخواست ملحق شدن به شهر ایرانی به pasargard تلگرام بفرست چون parse جا نداره فعلا :n01:
بازم ممنون، تو رنکینگ رو نگاه کردم خوف کردم یه شهر ایرانی اوله، ایول
چشم میرم شهر بغلی
اقا من ادونچری رو انتخاب کردم، خبطِ خاصی که مرتکب نشدم؟ :n02:
بزرگترین اشتباه عمرت را کردی ! به درد بخور نیست !
برا دوئل و فورت کاراکتر دوئلر و سرباز بهترین هست ! ادونچر فقط یکم شانس زیاد می ده که زیادم به درد نمی خوره !
یوزرت را پاک کن از اول دوباره بازی کن :n02: الان لولت کمه چیز زیادی از دست نمی دی ! ولی این کار را نکنی بعدا پشیمون می شی مثل همین آرش :n02: baltaza
از قرار معلوم یوزرو قهوه ایش کردم : ))))) باز جای شکرش باقیه که افتابه دم دسته، همین الان میزنم ریستش میکنم و یه سرباز خوب ازش میسازم.:n26:
سلام دوستان یکی به من بگه این ناگت لعتتی رو چجوری بخرم من که تو این داکوتا تک افتادم یه آدم کارکشته اونجا نیست من ناگت می خواهم:n03:
فکر کنم این جوابگو باشه:
نقل قول:
البته دیگه سایت اون سیستم را برای خرید شارژ نمی کنه
به همون سایت معرفی شده ایمیل بزنید بگین برای این بازی ناگت می خواهین و یوزر و پسورد و مقدار ناگتی را که می خواهید را بگین بعد بهتون می گه چند باید به حسابش بریزین که بعد واریز پول می ره یوزرتون و براتون می خره
چرا اینقدر پاک کردن اکانت طول میکشه:
Your character on Colorado is being deleted On 21/01/13 at 12:58 AM.
حالا باید همینقدر 3-4 روز منتظر بمونم یا با شیتیل حل میشه؟ :n02:
شیتیل نداره :n13: یک یوزر دیگه باز کن دیگه ! با همون اسم بیا یک خط تیره یا نقطه اولش یا جلوش اضافه کن و یا صبر کن تا delete بشه :n24:
چرا به فکر خودم نرسید:n02: یه یوزر تازه ساختم با اسم bobSilon2
میخوام سرباز انتخاب کنم این بار. آموزش دوئلر شدن که تو پست اول هست خوبه؟ از رو همون میتونم اسکیلامو پخش کنم؟
هه هه هه بابسلون منو یاده بابسیل میندازه و فکر منو میکشونه به ممد جقول خودمون :))))
vitamin 2002 ممنون خیلی لطف کرده راهنماییت خیلی بدردم خورد بالاخره موفق شدمنقل قول:
سلام دوستان!!!
اههه چقدر بزرگ شدین :دی
اصلا فکر نمی کردم هنوزم وست بازی کنین.
داشتم رد میشدم گفتم یه سری به اینجا بزنم دیدم هنوز آرش و سعید هستن...واقعا دمتون گرم پرچم رو بالا نگه داشتین
برای شما تکراری نشد این وست؟
خودت تکراری شدی جوجو :دی
سلام علیکم :n19:نقل قول:
الان بازی خیلی تغییر کرده چند ماه قبل آپدیت کلی کردند . الان ورژن 2 هستش که از لحاظ گرافیکی هم تغییر کرده ... امکان ترانسفر به ورلد های دیگه هم باز شده که الان ما colorado هستیم مخصوصا فورت الان بیشتر حال می ده تو این ورلد چون خیلی اکتیو داره ! اکتیو های ورلد های قبلی هم اینجا جمع شده
نکنید آقا!!!!!
منو وسوسه نکنین برگردم :دی
بذارین به حال خودم بمونم!!!
حالا که اینجوریه ،
اوووووووووووووووووووف بازی چه باحال شده چه حالی میده داریم میترکونیم :)))
میشه توضیحاتی در مورد این بازی بدید؟
هنوز کسی نتونست رنک یک دوئل بشه ؟ : دی
رنک 1 دوئل نشدم ولی رنک 1 سرور .net و رنک 2 کل سرور های innogames شدم :n05::n02:
مهم رنک یک دوئله ، پس هنوز یک اسطوره موندم ! : دی
اینجاس که میگن قهرمانان هرگز نمی میرند !! : دی
bero henish vene sar :D:n19::n19::n19::n19::n19:
سلام به دوستان این bonus code جریانش چیه چجوری میشه گیرش آورد
بعضی وقت ها بعضی مسابقات انجام میشه و admin بازی کدهای جایزه می ده که در قسمت setting وارد می کنی و جایزه را می گیری و یا بعضی وقت ها ادمین بازی در فروم خود بازی این کد ها را در یکی از تاپیک ها قرار می ده که هر کی اول دید می تونی یک بار استفاده کنه ! مثلا 10 کد می گذاره که فقط 10 نفر می تونند از اون استفاده کنند من خودم 2 بار از فروم بازی پیدا کردم که یک بار woodenbox داد یک بارم یک ست چرت داد
دستت درد نکنه پس داستان داره بیخیالش بشیم بهتره
سلام عزیزان
3 ساله که این بازی رو بازی کردم و خیلی لظط بردم ولی انقرد کار سرم ریخته که دیگه وقت ندارم بهش سر بزنم :n03:
وقتی که پارسه رو ساختم تنها آرزوی که داشتم این بود که بتونم تمام بچه های ایرن رو جم کنم تو این شهر و بهترین شهر سرور کنم که خوشبختانه با کمک همه موفق شدیم گوش شیطون کر! :n19:
میخواستم اکانتم پاک کنم ولی دلم نمیاد فعلاٌ دادمش دست رضا اگه میخواد باهاش بازی کنه ایشالا اگه خدا بخاد کارم درست شه برم دوباره میام 1 سر میزنم :n02:
موفق باشید
PS:هنوز اینجا هشتم چک میکنم بازی چطور پیش میره :n16:
هىچى نيست..
سلام دوباره به عزیزان
چه خبر؟
نزدیک عیده شده ولی درس من سنگین تر شده امتحانم 6 ماه دگست.:n15: هیچی بارم نیست.
یادم اومد من تو 2 تا ورلد دیگه هم اکنت دارم پره پول و جنس یکی 1 اکانت بسازه بیاد اون اکانت منو خالی کنه ببره تو کولورادو وسایل رو تقسیم کنید پولشم بریزید تو بانک شهر :n10: