سلام دوستان سرعت 256 نامحدود اندیشه چقده-از این ماه دیگه باید 256 نامحدود بگیرم؟
Printable View
سلام دوستان سرعت 256 نامحدود اندیشه چقده-از این ماه دیگه باید 256 نامحدود بگیرم؟
حدود 60 تا 70 هستنقل قول:
من داشتم تقریبا راضی بودم
سرعتش از 55 یا 60 کمتر نمیشد
دوستان بهترین پینگ رو الان کدوم شرکت داره ما از این اندیشه بکنیم خلاص شیم؟ سرعت دانلود مهم نیست فقط پینگ ثابت بده!! مرکز 5 هستم
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=119ms TTL=42
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=42
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=118ms TTL=42
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=118ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=122ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=121ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=120ms TTL=42
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=116ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=121ms TTL=42
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=115ms TTL=42
اینم شاهکار اندیشه در ضمن! فردا دوره 3 ماهم تموم میشه، اگه شده یک ماه بدون نت بمونم دیگه اندیشه نمیگیرم! :n21:
شما مطمینی نویزی چیزی نداری ؟ یه اسکرین شات از مودمت بذار ببنیم نویزت چطوره ؟ فکر کنم از خطت باشه تا اندیشه ...
نقل قول:
نه فکر نمیکنم از خطم باشه چون اولا شبا تا ظهر فیکس فیکسه مثلا همین الان! :n01:
ثانیا با پشتیبانی!! :n08: که تماس گرفتم بعد یه مقدار معطل کردن گفت سراسریه! میدونی دیگه وقتی میگن "سراسریه" یعنی مشکل از خودمونه ولی همینه که هست! :n02:
فیس بوق چرا رفع قیلتر شد ؟!!!
واسه شما هم بدون قند شکن باز میشه ؟؟ :n04:
نقل قول:
تایید میشه اینجا هم بدون قیلتر شکن یاز میشه واقعا عجیبه :n04::n04:
نه داداش گاهی وقتا بدون فیلترینگ باز میشه موقتی هستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
من که 2-3 هفته میشه فیسبوک برام بدون فیلتر باز میشه ولی سرعتش پایینه:n01:نقل قول:
البته دوستان بهتره استفاده نکنید
شاید تله باشه !!! :n02:
لاهیجان فست وی سرعت زیر 1 کیلوبایت همراه با قطعی های مکرر:n02:
اندیشه، 256 نامحدود خط 8 ، سایت ها وحشتناک کند باز میشن ، سرعت دانلود 7 ، همین p30world رو با بدبختی باز کردم، چه خبر شده باز؟
256 نامحدود
3 روزه سرعت دانلود بین 1 الی 3 کیلوبایت متغیره !!!!!!!!!!!!!!!
زنگ زدم به شمارشون (رشت 7736000) میگه اینترنت نامحدود همینه زنگ بزن تعرفتو عوض کنن حجمی بگیر رو نیست که بخدا !!!!
آقا یه سوال فنی من رفتم به اسم اینترنت مخابرات از نمایندگیش تبلیغاتش هم مال 2020 باشه اشتراک گرفتم اما الان موقع شارژ میگه پرداخت داره به ضحی کیش انجام میشه من چیکار به ضحی مادر به ... دارم آخه با این خط تخیلیشون!
تو اینترنت نگاه کردم نوشته اینترنت مخابرات اصلا تو گیلان نماینده نداره!!!
زنگ زدم به 2020 میگه اونا به ما ربطی ندارن 2020 رو ازشون گرفتیم خودمون جدا خط میدیم اونم از مخابرات هر شهر!!!
256 نامحدود ( 1 به 10 ) مرکز 556 احمد گوراب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره دوستان ؟؟؟؟
256 نامحدود اندیشه - پورت مخابرات
ساعت 10 صبح قطع شد ( کلا دیگه اعصاب نداشتم ، زنگم نزدم ) کلا سیستمو خاموش کردم:n15:الانم تست کردم پر تایم اوته . مثل همیشه .
:n21:
پارس آنلاین خیلی سرعت خوبی میداد اما از وقتی که محل زندگیمو تغییر دادم روز به روز بدتر شد.
حدود 4 یا 5 سال گمونم پارس آنلاین داشتم سرعت سرویس 128kb همیشه بالای 128KB بود و عالی. اما الان در محل زندگی جدید افتضاحه. گمونم بستگی به مشترکین اون محدوده داره.
سرعت پارس آنلاین برای دوستان چطوره؟
سلام دوستان
ضحی کیش که پوکیده و کلا از 2020 جدا شده الان چند وقته :n24::n23:
خط 256 نامحدود ما هم رو 10 فیکس کردن :n29: میگن دیگه نامحدود از لیست شارژ خارج کردن همین جوریم هست مجبوریم محدود بگیریم :n21:
دوستان یه آماری بدن ببینم کدوم شرکت هنوز سرویس خوب میده :n05:
شاتل-پارس-اندیشه؟ یا این 2020 جدید؟
محدود نامحدود یه آمار بدید :n11:
مرسی :n16:
اندیشه - پورت مخابرات دارم
128 نامحدود سرعت 35 میده
آره زنگ زدم 2020 گفت این شماره رو از ضحی کیش گرفتیم و خودمون خط میدیم و باید به مخابرات هر شهر مراجعه کنید(مگه خود اداره مخابرات خط میده؟)
2020 جدید رو از کجا باید شارز کنیم؟میخوام با ضحی کلا تسویه کنم
اندیشه سبز نامحدود 256 الان سرعت چند میده؟قیمتش چنده؟
پارس آنلاین نامحدودهاش خیلی گرونه کیفیتش خوبه؟ 128 پارس آنلاین چند میده؟
شاتل بهترین گزینه هست فقط محدودیت دانلود داره!نقل قول:
رشت - اندیشه - مرکز 4 - سرویس 512 محدود - پورت مخابرات
اوضاع خوبه و فقط هر از چند گاهی قطعی های چند دقیقه ای اذیت میکنه تو هفته های اخیر
این ضحی کیش هم ما رو گیر آورده، با این حال باید خط رو جمع آوری کنیم
سرویس نامحدود هنوز تو سیستمشون فعاله ولی تو بخش تمدید سرویس مخفی کردن، من که میتونم اونو انتخاب کنم و شارژ کنم:n10:
تست کردم :
بله اما سرعتش الان شده 3 کیلوبایت!!!نقل قول:
من فردا می خوام برم آمار این 2020 جدید در بیارم ببینم چه جوریه قیمت و اینا گرفتم خبرتون می کنم :n06:
نقل قول:
۲۰۲۰ الان دیگه متعلق به یک شرکت دیگه هستش دوست عزیز،
اگه ضحی کیش که واسه مخابرات احتیاج داری شمارش اینه:
۷۷۳۶۰۰۰
اینو که میدونم دوست عزیز پست های قبلی خودم گفتم که جدا شدن :n05:نقل قول:
می خوام آمار این نماینده جدید در بیارم ببینم چه جوریه بعد تصمیم گیری کنم که همین جا بمونم یا جمع کنم برم جای دیگه :n01:
من تا 3 روز پيش به مدت 2 ماه 256 نامحدود از ضحي كيش داشتم (اينترنتي شارژ ميكنم ) تو بدترين حالت زير 30 نميومد
بعد كه تموم شد رفتم تو سايتشون ديگه 256 يه ماه رو برداشتن كردن 6 ماه
منم الان دوباره محدود گرفتم
كسايي كه محدود ميخوان بهترين گزينه ضحي كيشه چون در طول روز سرعت بالاي 200 كيلوست اما ساعات رايگان برميگرده به سرعت استاندارد 32 كيلو
و اينكه تمام سرويس هاي محدودشون روي 2024 بسته شده چون 1024 هم داشتم درطول روز همين 200 بود رايگان برميگشت 100
الان دیگه کل اینترنت ایران سرعتش یکسان حالا چه ماله مخبرات یا اندیشه با های وب و یا ....همشون یکی هستن فقط به فکر پول بیشترننقل قول:
واسه شما هم اندیشه مشکل داره و همش مشکل سرعت و تایم اوت داره و ارور 720 میده ؟
واقعا این 1 2 ماه افعضاح شده اندیشه
من واسه بازی آنلاین wow پینگ پایین میخوام زیر 90 میخوام ولی اندیشه ماشالله زیر 200 300 نمیاد
آقا من ازت یه سوال دارم!نقل قول:
یعنی خودش خط تلفن ثابت میده؟..
من الان 1 سال برای تلفن اقدام کردم هنوز مخابرات نداده میگه منطقه شما کابل نیست و از این حرفا.ناچارا مبین نت گرفتم که رو اعصابه
یعنی میشه از این خط گرفت؟!:n12:
بله اینترنت رو روی تلفن ثابت میده اما خود تلفن رو نمیدونمنقل قول:
تو شهر کا که خط ریخته 50 تومن بده بگیر 10 تام بخوای میدن! خونه خودمون 4 تا خط داره!
منطقه ما خط 5 هستنقل قول:
50 تومن دادم مخابرات میگه که خیابون شما کابل خالی نداریم:n29: باید 1 سال وایسی:n27:
نمیدونم چیکا کنم
الان یه هفته ای هست که کلا نت مخابرات ترکیده .
حتی اندیشه پورت مخابرات
سرعت دانلود از سرورهای خارج از ایران فجیع شده.
معلوم نیست چه غلطی دارن می کنن .
به تمام اپراتورهای اندیشه هم اینو یاد دادن که بگن .
"مشکل از سمت مخابراته. بهشون گفتیم درست کنن ولی هنوز اقدام نکردن"
:n21:
چیزی عجیب و نادر 256 نامحدود 1 به 10 خط 5 ( اندیشه )
:n13:
داداش نامحدود رو راضی ای؟من خجمی گرفتم نمیدونم چرا ایندقدر زود حجمم تموم میشه!نقل قول:
دانلود رایگانش عالیه شبی 2 تا 3 گیگ میگیرم والی تو این بازه سه ماهه بیشتر از 30 تومن حجم خریدم
نامحدود شاتل چطوره؟تا چند گییگ محدودیت داره؟سرعتت190 کیلوبیته؟یا کیلوبایت؟
سوال دیگه اینکه مثل این محدود شبا راحت دانلود نمیشه کرد دیگه؟ینی بازه رایگان نداره؟
اره نامحدود عالیه چون حجمی بگیری تا ماهت تموم بشه بالای40 تومن باید هزینه کنی سرعت 128 نامحدود رو100 فیکس هست.(تو این تست ک ر ی و وصل بود تو نمودار 184نشون میده..درباره محدودیت هم دقیقاا نمیتونی متوجه بشی چند گیگ میتونی دانلود کنی و حتی پشتیبانی هم چیزی نمیگه! اما دانلودت درحد متعادل باشه محدود نمیشینقل قول:
درساعات رایگان سرعت پایین میاد از 1به بعد میشه 30-35 !
اما واسه من که خیلی دانلودی نیستم خوبه و نسبت به بقیه isp ها که بودم خوبه
وضع نت دوستان خوبه ماشاالله:n09: یا اینکه همه نتاتون قطعه نمی تونید به تایپک سر بزنید :n02: تایپک امروز رفته بود صفحه ی قبل
بگذریم :
پورت لعنتی مخابرات-اندیشه 256 نامحدود
معلوم نیست چه جونی دارن می کنن . امروز صبح عادی بود ولی بعد از ظهر مودم روشن کردم کانکت نمی شد. بعد دو ساعت و در آوردن پدر مودم :n21:(بالاخره به نت جهانی شرف یاب شدیم:n09:)
پشتیبانی با کمال پررویی میگه چندین بار روشن و خاموش کن ، درست میشه. مشکل مخابراته ، به ما مربوط نی (آخه دشنام رکیک شما و مخابرات تو استان گیلان که ... به هم دوختست چرا چرت میگی) حال کردی خود سانسوری رو:n02:
اصلا پیج باز نمی شد .دیدم دان استریم اومده رو 10( یعنی نویز شدید ) ولی سرعت دانلود از سرور داخلی 250 هست:n04:بعد پشتیبانی میگه نویز داری به ما مربوط نی (والا چه .... رو کردن پشتیبانی):n08: الانم سرعت برگشته به حالت قبلی ولی دان هنوز 10 هست
:n21:من مطمئنم که نویز از طرف من نیست و اینا دارن یه جونی می کنن.یه نصف روز دکل فشار قوی که کنار خونمون که نزدن. هوا هم که آفتابیه و از طوفان کاترینا و .... هم خبری نیست:n07:
قبلا یه تایپک در مورد نویز بود. چی شد؟ هر چی میگردم پیداش نمی کنم:n13:
سرعت منم عادی شده 256 نا محدود 30 هستش
سرعت من قبلا 60 بود ، الان از 40 بالاتر نمیره. ک... شای بی ....س (بلانسبت حُضار) به جای اینکه هر روز بهتر شه دارن از همینم میزنن. همه چی زیر سر این اندیشه درپیته :n21:نقل قول:
ممنونم از راهنماییت...فردا دورم تموم میشه زنگ زدم تغییر سرویس دادم به نامحدود!گمونم همونجور که تو سایت زده هر ماه 9 گیگ با سرعت بالا بهت سرویس میدن و بعدش سرعت میاد رو 16 کیلوبایت بر ثانیه...دیگه دانلود نمیشه کرد ولی خب حداقل دیگه دغدغه تموم شدن شارژ ندارم!نقل قول:
منم تو این چندسال اندیشه و نوین نت(های وب) و ضحی کیش و کادوس رو تست کردم:n02: اون موقع اندیشه عالی بود و قیمتاشم عالی تر حیف قدرشو ندونستم!ولی شاتل الان خوبه با این تفاوت که دارم دوبرابر قیمت اندیشه هزینه میکنم!