من یه طوری میگیرمش که باطری ها رو به زمین باشه ، عین شیشه سس که رو هوا تکون میدی سس ها بیاد سرش یه تکون شدید میدم باطری ها شوت میشه بیرون :31:نقل قول:
البته شاید باطری هات سولفاته کرده باشه !
دمباریک داری ؟ ته باطری رو بگیر بکش بیرون :31:
من یه طوری میگیرمش که باطری ها رو به زمین باشه ، عین شیشه سس که رو هوا تکون میدی سس ها بیاد سرش یه تکون شدید میدم باطری ها شوت میشه بیرون :31:نقل قول:
البته شاید باطری هات سولفاته کرده باشه !
دمباریک داری ؟ ته باطری رو بگیر بکش بیرون :31:
درومد:31:نقل قول:
نه ميلاد جان سولفاته نشده بود.از همون روش سس:31: استفاده كردم جواب داد.ممنون:11:
البته شايدم چون نو بود اينطوري گير داشت.
سلام دوست عزیز جواب پست شما رو ۲ نفر دادن مطالعه کنید مشکلتون حل میشهنقل قول:
کنسول من E73 میده اگه میشه راهنمایی کنید
مشکل از چیه؟..........چقدر خرج داره؟
یکی راهنمایی کنه لطفا
نقل قول:
دوستان میشه با وایمکس به XBL وصل شد ؟ اگـر آره چطور ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه سرعتش کمه. دوم اینکه کاری نداره کابل لن رو وصل کن به کنسول از پشت وایمکس
البته سرعتش هم بستگي به پهنايه باندي كه ميگيري داره ديگه .
من 512 مبين دارم خيلي عاليه . پينگمم زيره 300 .
راحت با Wimax ميتوني به XBL وصل شي .
نه دادا ... اشتباه گرفتی ... Amazon قیمتش جهانیه :نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.amazon.com/gp/search/ref=sr_nr_n_0?rh=n%3A468642%2Cn%3A!11846801%2Cn%3A14220161%2Cn%3A14112941%2Cn%3A14112971&bbn=14112941&ie=UTF8&qid=1284931051&rnid=14220161
بعضی از باری ها که اجرا نمیشه میگن دستگاه آپدیت نیست منظور آپدیت داشبورده یا درایو؟؟
سلام. اول اینکه بازی prince of persia تاپیک داره ؟؟؟؟؟
اگه نداره من یه جا 2 روزه گی کردم اگه کسی بازی کرده پ.خ بده ...
ممنون
ممنون برادر اونجا مطرح میکنمنقل قول:
:40:
دوستان یک سوال
من اگه ARCADE بگیرم ایرادی داره رو هارد اکسترنال بازی ها رو نصب کنم؟
بعد نوع هارد خاصی رو باید بخرم که سازگار باشه؟
با چه پورتی به XBOX وصل میشه؟
نه هیچ ایرادی نداره ولی فقط میتونی از 16 گیگش راحت استفاده کنینقل قول:
فکر نکنم نوع خاصی لازم باشه تهیه کنی فکر کنم هم 2.5 هم 3.5 اینچ رو ساپرت میکنه(بقیه دوستان هم در این مورد نظر بدن :31:)
با usb وصل میشه
قضیه این 2.5 و 3.5 اینچ چیه؟نقل قول:
منظور همون قطر صفحه هارده که مهم نیست خیلی توجه کنید بهش فقط USB داشته باشه هر ظرفیتی باشه میتونید استفاده کنید البته داشبورد هم باید به روز باشه.:10:نقل قول:
بچه ها من ایکس باکسم هارد داره اما یکی از همکارام میخاد ایک باکس آرکید بگیره . میخاد بدونه آیا میشه هارد اکسترنال وصل کرد بهش و به عنوان یه هارد توش بازی های 360 را ذخیره کرد ؟
بله میشه اموزشش رو توی سایت forum.----------.com پیدا کنیدنقل قول:
سلام دوستان من هارد 120 گرفتم واسه 360 از کجا میشه فهمید که اصل ارجینال هست یا کپی /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
xbox360
اخرین به روز رسانی: ۱۳۸۹/۶/۲۸
xbox360 الایت با فریم ویر LT1.1 و اخرین اپدیت داشبورد 2.91 (امکان نصب بازی در فلش): ۳۳۵ تومان
xbox360 ارکید با فریم ویر LT1.1 و اخرین اپدیت داشبورد 2.91 (امکان نصب بازی در فلش): ۲۲۷تومان
والا دوستان میگن اصلا ارزش نداره + خیلی دردسر داره که پدر آدمو در میاره !!!نقل قول:
خسته نباشی ...نقل قول:
هولوگرام مایکروسافت ... اگه تونستید با یه هارد دیگه مقایسه کنید !!!نقل قول:
هنوز تابستون تموم نشده اینجور ارزون شده !!!نقل قول:
عجب مملکت ...:41::13::2:
درایونقل قول:
به دردسرش نمی ارزه !!!نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=373920
سلام من 360 ارکید دارم هارد واسش خرید وقتی که بازی رو تو هارد نصب کردم موقع اجرا ارور میده
اروری که مثلا دی وی دی خراب باشه و ok میاد و وارد داشبود میشه . جالبه وقتی که بازی رو از روی دی وی دی اجرا بکنم ارور نمیده
کمک کنید . البته سیو هام تو همون مموری قبلیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی مافیا 2 هم نصب کردم موقع اجرا صفحه سیاه میشه و هنگ میکنه
تورو خدا کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟مجبور میشم کنسول رو خاموش کنم دوباره روشن کنم
مموری هم فرمت کردم
سلام. اگه دقیق بگید چه اروری میده میشه کمک بیشتری کردنقل قول:
سلام من 360 ارکید دارم هارد واسش خرید وقتی که بازی رو تو هارد نصب کردم موقع اجرا ارور میده
اروری که مثلا دی وی دی خراب باشه و ok میاد و وارد داشبود میشه . جالبه وقتی که بازی رو از روی دی وی دی اجرا بکنم ارور نمیده
کمک کنید . البته سیو هام تو همون مموری قبلیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی مافیا 2 هم نصب کردم موقع اجرا صفحه سیاه میشه و هنگ میکنه
تورو خدا کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟مجبور میشم کنسول رو خاموش کنم دوباره روشن کنم
مموری هم فرمت کردم
دوست عزیز اگه هاردی که گرفتید تو جعبه بوده هارد ارجینال خود ماکروسافت نیستنقل قول:
سلام دوستان من هارد 120 گرفتم واسه 360 از کجا میشه فهمید که اصل ارجینال هست یا کپی /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون اروری که اگه دی وی دی خراب باشه میده . آخرش نوشه downloadingنقل قول:
, بازی مافیا 2 هم صفحه سیاه میشه و هنگ میکنه /.؟؟؟؟؟؟
یعنی میزنه ? clean disk اگه هاردتو تازه خریدی برو پس بدهنقل قول:
همون اروری که اگه دی وی دی خراب باشه میده . آخرش نوشه downloading
, بازی مافیا 2 هم صفحه سیاه میشه و هنگ میکنه /.؟؟؟؟؟؟
چند تا بازیه دیگه هم تست کن شاید دیسکت مورد داره.........نقل قول:
هارد مشکل دارهنقل قول:
برو عوضش کن
این 2.5 و 3.5 اینچ قطر دیسک هارده و اینکه هاردهای 2.5 اینچ برقشون را از همون usb که به کنسول وصل میشه میگیرن ولی هاردهای 3.5 اینچ ترانس دارن.نقل قول:
یکی از دسته های من وقتی که دکمه ی rt رو فشار می دم یک صدای خیلی نازکی می ده. خیلی رو اعصابه. برای همه همینه؟
مشکلی نیست طبیعیه....نقل قول:
احتمالا" به خاطر نو بودنشه.......:46:
آخه اون یکی این جوری نیست:13:. اون هم نو هست.:19:نقل قول:
دوستان میشه DLC بازیهایی مثل RED DEAD REDEMPTION رو تو ایران برای XBOX گیر آورد؟
فقط از طریق دانلود؟
اگه xbox360 تتون jtag شده باشه میتونید دانلود کنید وگرنه باید از خود لایو بگیریدنقل قول:
دوستان میشه DLC بازیهایی مثل RED DEAD REDEMPTION رو تو ایران برای XBOX گیر آورد؟
فقط از طریق دانلود؟
مال من هم دقیقا دکمه ی rt بود.نقل قول:
یه مدت کار کردم درست نشد دسته رو فروشنده برام عوض کرد.
عزیز بدی یسری نرم افزار ها اینه که هنوز خیلی هوشمند نشدن و دقیق دقیق نمیتونن بگن مشکل از کجاست واسه همین باید چندین راه رو تست کرد تا معلوم بشه.نقل قول:
OS به کار رفته در Xbox 360 کمی احمقه واسه همین در مواقعی که به مشکلی بر میخوره راه میانبر رو پیدا نمیکنه و به بن بست میخوره !!نقل قول:
یه کم در مورد اینا که گفتین توضیح میدین؟نقل قول:
کنسول من درب قسمت USB یش مشکل پیدا کرده و همون پایین میمونه به نظرم فنرش از پشتش در اومده کسی می دونه چجوری می شه به اون قسمت دسترسی پیدا کرد؟؟؟؟
شما قاب جلوی کنسول رو در بیار بعد با یک Pans باهاش ور برو تا بتونی جاش بندازی.نقل قول:
خیلی سخته ولی شاید بتونی .
نقل قول:
یه کم در مورد اینا که گفتین توضیح میدین؟
jtag یه جور ه ک xbox360 هست که مثلا میتونید بازی رو روی هارد نصب کنید و بدونه نیاز به دیسک بازی رو از رو هارد اجرا کنید.
سلام دوستان.
میخواستم ببینم آیا نصب بازی بر روی هارد و اجرای ان بدون نیاز به DVD آیا مراحل خاصی داره یا باید کار خاصی بکنیم ؟
یک سوال دیگه هم داشتم که این مدل Spacial Edition چی هست؟
و سوال اخر، جاسپر چیه؟
سلام.نقل قول:
سلام دوستان.
میخواستم ببینم آیا نصب بازی بر روی هارد و اجرای ان بدون نیاز به DVD آیا مراحل خاصی داره یا باید کار خاصی بکنیم ؟
یک سوال دیگه هم داشتم که این مدل Spacial Edition چی هست؟
و سوال اخر، جاسپر چیه؟
بله باید jtag کنید دستگاه رو که به احتمال زیاد الان به دلیل اینکه اپدیت کردید داشبورد رو نمیتونید.
هیچی همون xbox فقط ۲ تا دسته داره با یه هارد ۲۵۰ گیگ
جاسپر اخرین برد ساخته شده برای xbox360 هست
سلام میثم جان ، خوبی داداش ، نوکرمنقل قول:
میگم مگه اخرین مادربورد این نیستش
valhalla که رو این جدیداس
دوستان تمامی کنسول ها از تاریخ 7/10/2008 به بعد جاسپر هست؟