بابا ام ام اس كه دو ماهه قطعه:46:نقل قول:
بابا ام ام اس كه دو ماهه قطعه:46:نقل قول:
شماره فکس ایرانسل برای فعال کردن سیم کارت چنده؟
شماره فکس برای ارسال مدارک 09630
برای شماره طلائی کد شناسه را (همونی که در آخر ثبت نام میده. درسته دیگه!!؟)به 136 ارسال کردم گفت یا واجد شرایط نیست یا در طی عملیات پستیه . حالا این یعنی چه میشه یا نمیشه چون دو تا متضاد را باهم آورده
نقل قول:
سلام به همه دوستان
يه چند روزي 2 شيفت كار مي كنم و سعي مي كنم زمان بيشتري رو استراحت كنم.
تازه انقدر كمبود وقت داشتم كه وقت نمي كردم برو ADSL رو شارژ كنم.
دوست عزيز فعلا شماره 136 چرت و پرت ميگه.
شمارت رو براي ميل كن.
البته هنوز سيم كارت هاي خريداري شده در تاريخ 20/4 توي دفتر پست نيست.
هر وقت برسه بهتون زنگ مي زنند.
مرسی آرمان جان:10: .ایول به امضات.:20:نقل قول:
این خیلی خوبه که یک نفر از دل خود ایرانسل که به فکر ما باشه و همیشه حقیقت را بگه عضو p30 باشه بهتر بگم واقعا عالیه .نقل قول:
از شما خیلی ممنونم شاهین(آقا)(خان)(جون) و ...:40: :11: ببخشید پسرخاله شدم ها:10:
من الان با gprsاين پست رو ميدم.واقعا سرعتش عاليه.فقط opera يه كمى مشكل ساز شده.فارسى رو درست نشون نميده.طرح تابستونيمونم كه تموم نميشه!
به اين ايميل ايرانسل ميل زدم گفتم تا كى پوشش شيراز كامل ميشه؟گفت كه شهردارى اله و بله!
گفتم يعنى تا حالا يه دكل هم نصب نكرديد بعد 6 ماه؟ هنوز جواب نداده!
واقعا كلافه شدم.
برام جالب بود وقتي:
ديدم كه 19000 توماني كه به حسابم الكي اضافه شده بود بعد از 3 تا ميل و 4 تا فرم پيگيري بالاخره كم شد.
ما هر روز با بچه ها يAdvance مشكل داريم.
ديشب مي گفتيم آخه اين چه مسخره بازيه كه يارو 1 با طرح قرمز رو ميزنه 5 بار پول كم ميكنه و ما بايد بگيم شما 5 بار انتخاب كردي و 5 ماه هم بايد استفاده بكنب و يه نفر ديگه 10 بار ميزنه واصلاً فعال نمي شه؟
از اونجايي كه 1 پنجم ما اپراتور ها اطلاعات ندارند ميگن:
اشكال از شبكه است.
با سلام....نقل قول:
من الان با gprsاين پست رو ميدم.واقعا سرعتش عاليه.فقط opera يه كمى مشكل ساز شده.فارسى رو درست نشون نميده.طرح تابستونيمونم كه تموم نميشه!
به اين ايميل ايرانسل ميل زدم گفتم تا كى پوشش شيراز كامل ميشه؟گفت كه شهردارى اله و بله!
گفتم يعنى تا حالا يه دكل هم نصب نكرديد بعد 6 ماه؟ هنوز جواب نداده!
واقعا كلافه شدم.
شما آیا موبایل را به کامپیوتر وصل کردید....
و از مرورگر کامپیوتر استفاده می کنید؟