مائورو كامورانزي بازيكن تيم يوونتوس اعلام كرد براي ادامه فوتبال خود قصد دارد به اينتر برود .
Printable View
مائورو كامورانزي بازيكن تيم يوونتوس اعلام كرد براي ادامه فوتبال خود قصد دارد به اينتر برود .
ديويد بكهام شايعه تمديد قرار داد خود با رئال مادريد را تكذيب كرد .
فدراسيون فوتبال ايران طراحي ارم مسابقات اين فصل فوتبال كشور موسوم به جام خليج فارس را به مسابقه گذاشت .
تيم ملي فوتبال ساحلي ايران در مسابقات جام جهاني فوتبال ساحلي 2006 با تيمهاي فرانسه ، اسپانيا و قهرمان منطقه كونكا كاف همگروه شد .
مهدي مناجاتي سرپرست تيم ملي اعلام كرد : درباره بازي با كره جنوبي بر روي نقاط ضعف تيم حريف كار كرده ايم و مشكل تيم كره در خط دفاعي است . تيم ملي امشب عازم سئول ميشود و رحمان رضايي نيز شخصا از ايتاليا به سئول مي ايد تا به تيم ملحق شود .
ماتيا كژمان مهاجم ملي پوش تيم ملي صربستان به تيم فنرباغچه تركيه پيوست .
بايد مراقب بازيكنان صاحبنام اين تيم باشيم
بازيكن تيم ملي ايران و باشگاه پرسپوليس تهران گفت: تيم ملي ميتواند با يك بازي منطقي كرهي جنوبي را شكست دهد.
مهرزاد معدنچي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجوين ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تصور نميكنم اگر از هم اكنون بخواهيم براي تساوي به كره برويم نتيجهي چندان دلچسبي به دست آوريم. تيم ما براي صعود, به پيروزي در اين بازي نياز دارد. بيترديد ما نميتوانيم در مقابل تيم هجومي كره تنها به دفاع كردن بپردازيم. بنابراين با هدف كسب هر سه امتياز و پيروزي به كره ميرويم.
وي افزود: براي رسيدن به برتري مقابل كره نيازمند يك بازي منطقي هستيم. هر گونه اشتباه در خط دفاع و خط حملهي ما ميتواند به ضرر تيم باشد.
معدنچي نقطهي قوت تيم كرهي جنوبي را ميانهي ميدان عنوان كرد و گفت: كرهي جنوبي در ميانهي ميدان و كنارهها صاحب بازيكنان صاحب نامي است كه در ليگهاي معتبر دنيا بازي ميكنند و ما بايد بسيار مراقب باشيم تا از اين ناحيه ضربهاي نخوريم.
انتهاي پيام
بازيكنان شناخت بهتري نسبت به يكديگر پيدا كردهاند
كره تيمي سرعتي است؛اما ما نيز بازيكنان خوبي داريم
-----------------------------------------
مدافع تيم ملي ايران گفت: با وجود دشواريهاي پيش رو شكست دادن تيم كرهي جنوبي كار چندان دور از دسترسي نيست.
حسين كعبي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ما امروز براي برگزاري يك ديدار بسيار دشوار عازم كشور كرهي جنوبي هستيم, ميدانيم كه به امتياز اين بازي نياز داريم و بيترديد بازيكنان تمام تلاش خود را انجام خواهند داد.
وي افزود: اين يك واقعيت است كه ما در خانهي حريف قدرتمند خود كار دشواري را پيش رو داريم؛ اما, با توجه به شرايط روحي و جسمي بازيكنان و انگيزهاي كه در ميان آنان وجود دارد, رسيدن به يك نتيجهي خوب و دلچسب چندان دور از دسترس نخواهد بود.
كعبي در ادامه تصريح كرد: خوشبختانه تمرينات تيم ملي بسيار هماهنگتر از تمرينات ديدار برابر سوريه ادامه دارد. اكنون بازيكنان شناخت بهتري نسبت به يكديگر پيدا كردند و ما در كارهاي گروهي و تيمي شرايط مناسبي داريم.
اين بازيكن كه در ديدار برابر سوريه فرصت حضور در ميدان را پيدا نكرد در اين مورد نيز گفت: اين موضوع كه بتوانم در ميدان بروم يا نه به كادر فني بستگي دارد, من در تمرينات هر آنچه كه ميتوانستم ارايه دادم و تمام تلاش خود را انجام دادم. اكنون اگر كادر فني از من استفاده كند, تمام تلاشم را انجام ميدهم تا در موفقيت تيم ايران سهيم باشم.
كعبي يادآور شد: تيم ايران پس از بازي برابر كره بايد به سرعت عازم سوريه شود و ما بايد به فكر آن ديدار نيز باشيم تا در نهايت بتوانيم صعود خود را در اين دو بازي قطعي كنيم.
وي كه سابقهي بازي در مقابل كرهي جنوبي را دارد اظهار كرد: كره تيمي سرعتي است و از نظر كارهاي تاكتيكي بسيار قدرتمند است؛ اما، در مقابل ما بازيكنان بسيار خوبي داريم و تصور مي كنم با توجه به حضور بازيكنان لژيونر بتوانيم نتيجهي خوبي در كره به دست آوريم.
انتهاي پيام
بهترين گلزن فوتسال آسيا گفت: با وجود صحبتهايي كه با مسوولان كميته فوتسال انجام دادهام، تامدتي نامعلوم به تيم ملي بازنخواهم گشت.
"وحيد شمسايي" روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: وضعيت روحي نامناسب سبب شده تا انگيزه لازم براي تمرين و بازي را ازدست بدهم و نمي توانم در اين مقطع زماني به تيم ملي كمك كنم.
وي ادامه داد: با سرمربي تيم ملي فوتسال هيچگونه مشكلي ندارم و تنها به دليل مسايل روحي و شخصي از تيم ملي كنارهگيري كرده ام.
شمسايي دررابطه با وضعيت تيم ملي فوتسال ايران گفت: هماكنون بازيكنان جوان و با تجربهاي به اردوي اين تيم دعوت شدهاند و من با شناختي كه از "حسين شمس" سرمربي تيم ملي دارم آينده خوبي را براي فوتسال ايران متصورم.
وي تيم ملي فوتسال ايران متكي به شخصي خاص ندانست و گفت: اميدوارم تيم ملي فوتسال بدون حضور من نيز در ميادين بينالمللي موفق باشد.
بازيكن تيم فوتسال تام ايران خودرو درباره وضعيت اين تيم گفت:
بازيكنان تام در شرايط روحي و جسمي خوبي هستند و پس از ناكاميهاي ابتداي ليگ هماكنون در كورس قهرماني نيم فصل ليگ قرار دارند.
اين بازيكن به ديدار اين هفته تيمش مقابل "شن سا"ساوه اشاره كرد و گفت: مسابقه سختي را مقابل اين تيم خواهيم داشت و تيم برتر اين ميدان عنوان قهرماني نيم فصل ليگ را كسب خواهد كرد.
وي تاكيد كرد: هدف تمام بازيكنان تيم تام، قهرماني ليگ است و من نيز با توجه به تعهداتي كه نسبت به اين باشگاه دارم تمام تلاشم را براي قهرماني اين تيم به كار خواهم گرفت.
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي حل مشكل مالي، صبح امروز (سهشنبه) در دفتر باشگاه حاضر شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا امامي فر كه چندي پيش به دليل عدم دريافت مطالبات خود از باشگاه پرسپوليس شكايت كرده بود، هنوز به طلب خود نرسيده است.
مسئولان هئيت منصفه سازمان ليگ با بررسي شكايت امامي فر حكم تعليق تمامي ديدارهاي پرسپوليس را صادر كردهاند و به همين دليل مسئولان تيم درصدد حل مشكل وي برآمدهاند.
در همين راستا صبح امروز بار ديگر اماميفر در دفتر باشگاه حاضر شد و با مسئولان مالي به توافقات اوليه دست پيدا كرد.
قرار است دو طرف در خصوص مبلغ پرداختي به توافق رسيده و شكايت امامي فر پس گرفته شود.
بازيكن سابق پرسپوليس كه در فصل جاري براي تيم هما به ميدان خواهد رفت روز آينده پاسخ نهايي را به مسئولان پرسپوليس اعلام خواهد كرد.