-
سلام
مشکل GPS گوشیم هست
حدود 15 دقیقه طول میکشه تا وصل بشه ....
منطقه رو سریع پیدا میکنه ولی موقعیت دقیق رو نه ...
گوشی من : Xperia P
برنامه ها : google map , sygic , google earth
اندروید : 4.1.2
اگر کسی بتونه فایل GPS.config که داخل پوشه etc خود گوشی هست رو برام بفرسته ممنون میشم چون فکر کنم بی تاثیر نباشه
البته من از قاب ژله ای استفاده میکنم که جلوی گوشی رو نگرفته . تاثیر داره آیا؟:n13:
-
با سلام
قیمت قاب جلوی xperia arc s تقریباً چند تومنه و آیا امکان تعویض هست یا خیر؟
با تشکر
-
سلام دوستان یکی از فامیل های ما گوشیش افتاده او جوب گوشیش هم اکسپریا ری هست رفته داده به بکب از موبایلی ها براش یه سری کار کرده که من هرچی فکر میکنم به عقلم جور در نمیاد فاکتور گرفته اینارو براش نوشتن
تعویض IC مدار تغذیه 48000
براش 6000
اجرت 16000
روی هم رفته بهش گفته 70000
که من میگم مگه این ای سی چسبی نیست اصلا جدا نمیشه از روی این گوشی بعد این قدر اجرت بالا هست 22000 تقریبا اجرتش بوده براش فکر نمیکنم که این قدر بالا باشه و سر هم کردنش هم این قدر بالا نیست هست؟
-
سلام. دوستان چرا اخیرن گوشی های قیمت پایین سونی مثل میرو و تیپو ، وسط مکالمه ریست میشن؟
خواهشا جواب بدین
-
سلام میخواستم بدونم راهی برای نصب نرم افزار های پیش فرض یک برند مثلا ال جی یا سامسونگ روی سونی وجود داره ؟ من ویدو پلیر پیش فرض اس3 رو روی اکسپریام نصب کردم ولی میزنه aplication not inistalled !!!
لطفا راهنمایی کنید ...:n12:
-
سلام ...
مشکل اتصال به کامپیوتر برای گوشی SE T700 دارم . به هیچ وجه سیستم گوش رو نمیشناسه .
Driver هارو هم نصب کردم اما فایده ای نداره .
-
خواااااااهش میکنم ب این سوالم ج بدید من گوشیم c901 هست و چند وقته ویروسی شده فایلاشم اینا اسمشه ولی نمیتونم حذف کنم آنتی ویروسم نصب کردم فایده نداشته چیکار پاک بشن؟؟ خیلی چیزا رو از کار انداخته autoran.inf ynsrp.pif frmylr.pif
-
سلااام- گوشیم خرابه که سونی اریکسونه من قبلا حاشیه گوشه لبه هایش خیس کردم - الانم مدت کوتاه خاموش میشه باتری نو خریدم نشد باز مشکل الان داغونه کسی حرفی ازش نداره
-
با سلام
من میخوام روی k800 قفل صفحه کلید بزارم.
هیچ اطلاعاتی هم از نحوه فلش یا پچ کردن ندارم.
فقط میدونم گوشیم k800 R1KG001 CID52 red هستش
لطفا کمک کنید. خیلی اضطراریه.
-
با سلام ویواز دارم در مشخصاتش دل ن هست من نمی دانم چطوری استفاده کنم اما مال سامونگ بلد هستم راحت است لطفا راهنمایی کنید