به نظرم و با توجه به توضیحاتی که دادید:نقل قول:
1. Sony Mdr-E10LP
2. Sony Mdr-E12
که اولی استفاده از اون بسیار راحته و دومی مشابه همون هست + بیس کمی قوی تر
شما هم موفق باشید.
Printable View
به نظرم و با توجه به توضیحاتی که دادید:نقل قول:
1. Sony Mdr-E10LP
2. Sony Mdr-E12
که اولی استفاده از اون بسیار راحته و دومی مشابه همون هست + بیس کمی قوی تر
شما هم موفق باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا خود خودشم!
آقا ممنون اینطوری باشه به دردم نمی خوره!یه بار چیز ارزون گیرم اومدا!
راستی اون رویو رو گذاشتم!
سلام . مرسی از پاسخ کاملتون! در مورد اول که فرمودید ( نحوه خرید ) من اهواز هستم و فکر هم نکنم seenheiserنقل قول:
در اهواز نمایندگی داشته باشه! سایت چاره هم تامین کننده هدفون هاش تکنو ارتباط هست!
در مورد هدفونی که فرمودید متاسفانه این تو گوش من نمیره :31: من فقط میتونم از هدفون های in-ear یا رو گوشی
( که مناسب محیط بیرون نیست ) استفاده کنم! در مورد cx 300 هم فکر کنم گزینه خوبی باشه! ولی من یک مشکل
دیگه هم که دارم عدم سازگاری هدفون با iphone هست که تو اون مدیل که گفتم این مورد نسیت چون کاملا مخصوص
محصولات اپله!
پ.ن: cx300 II با IPHONE سازگاره!
ممنونم دوست مننقل قول:
نظرتون در مورد این مدل ایر فون چی هستش می تونه همون خواسته هایی که نوشتم رو براورده کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MDR-EX35
عملکرد صوتی مطلوب با باس عمیق
کلاهک هیبرید گوشی برای قرارگیری ثابت داخل گوش
طول سیم قابل تنظیم
دارای کشویی سیم برای جلوگیری از پیچ خوردگی
حفظ کیفیت صدای عالی
قیمت 25 تومن
اگه این مدل باس اضافه بر سازمان به اهنگ ها نمیده !!!!! خیلی طراحیش و شکلش نظرم رو جلب کرده ممنون میشم در مورد این مدل هم یه توضیحی بدید ؟
اگه اوکی باشه همین رو میگیرم .
دوست عزیز منم دنبال یه هدفون ارزون با قیمت مناسب بودم و با توجه به نقدهایی که خوندم ex35 هدفون بدی نیست ولی به نظرم تو این رنج قیمت panasonic hHJE350 اتخاب بهتر و با کیفیت تری باشه .(ولی بیس قویتری نسبت به ex35 داره که شاید این برای شما یه نکته منفی باشه)نقل قول:
منونم دوست من
نظرتون در مورد این مدل ایر فون چی هستش می تونه همون خواسته هایی که نوشتم رو براورده کنه
MDR-EX35
عملکرد صوتی مطلوب با باس عمیق
کلاهک هیبرید گوشی برای قرارگیری ثابت داخل گوش
طول سیم قابل تنظیم
دارای کشویی سیم برای جلوگیری از پیچ خوردگی
حفظ کیفیت صدای عالی
قیمت 25 تومن
اگه این مدل باس اضافه بر سازمان به اهنگ ها نمیده !!!!! خیلی طراحیش و شکلش نظرم رو جلب کرده ممنون میشم در مورد این مدل هم یه توضیحی بدید ؟
اگه اوکی باشه همین رو میگیرم .
البته من هیچکدوم از این دو تا هدفون رو ندارم و این نتیجه از روی نقد هایی که خوندم و خوندن نظ کاربرا گرفتم و ممکنه اشتباه کره باشم .
و البته هدفون ED12 که آقا رضا بهش اشاره کردنو دارم (14 تومن خریدم ) . چون earbud هست برای استفاده بیرون مناسب نیست و اصلا صدای محیط رو حذف نمیکنه ولی اگه توی خونه ازش استفاده کنین صداش واقعا شفاف هست تفکیک خیلی خوبی داره بیسش هم کاملا نرم و دلپذیره . و مهمتر از همه اگه توی گوشتون فیت بشه واقعا راحته .حتی اگه 6 ساعت تو گوشتون باشه واقعا حسش نمیکنید .
(البته همه اینایی که گفتم به نسبت قیمتش و مقایسش با هدفونایی مثه ep630 و ep830 بود )
با سلام
ایرفون AKG k321 الان پیدا میشه
قیمتش چنده
تو تهران کجا میشه محصولات این برند رو تهیه کرد
این مدل رو میشه با EP630 کریتیو مقایسه کرد
پس از آشنایی مجدد با شما خوشبختم (:نقل قول:
مرسی از ریویو ولی کجا گذاشتین که من کم توجه ندیدم یا اینکه دیدم و یادم نیست و یا اینکه این هم یه تست جدیده؟!
دوست عزیز نیازی نیست که توی شهرسان هم نمایندگی باشه کافی شما با نمایندگی تهران تماس بگیرید اونها خودشون شما رو راهنمایی خواهند کرد و معمولآ اینطوره:نقل قول:
1. مدل انتخابی رو ازشون موجودی میگیرید
2. قیمت جدید رو سوال میکنید
3. شماره حساب ازشون میگیرید
4. نحوه ارسال رو بهشون اطلاع میدید
5. هزینه بعضی از روشهای ارسال رو باید به همراه مبلغ هدفون به حسابشون واریز کنید چون بعضی از روشهای ارسال پسکرایه (دریافت هزینه ارسال در مقصد) ندارند
6. مدت زمان تا تحویل هدفون به پست
7. بسته بندی برای ارسال ایا هزینه اضافه داره (ازشون خواهش کنید که هدفون رو توی یک جعبه بسیار بزرگتر قرار بدهند چون گاهی اوقات از فرط تنبلی یا کمبود وقت همون جعبه هدفون رو میپیچند و برای شما ارسال می کنند)
8. الان دیگه بقیه یادم نیست متاسفانه
متاسفانه اطلاعی از منبع خرید سایت مورد نظر شما ندارم
متاسفانه CX300 II مدل کنترلر آیفون نداره ولی از نظر سازگاری اتصال و استفاده کاملآ با آیفون هماهنگ هست
خواهش میکنمنقل قول:
متاسفانه کیفیت صدای EX35 خاطرم نیست که بتونم دقیق شما رو راهنمایی کنم اما چیزی که ازش خاطرم مونده مید نه چندان خوب این مدل هست
بسته بندی هدفونهای سونی طوری نیست که بشه تست کرد اما اگه بتونید تست کنید خیلی به شما کمک خواهد کرد
سلام به شمانقل قول:
بله موجوده
حدود 60 تومن ولی لیست قیمت نمایندگیش:
100% بهرتین مکان برای خرید نمایندگی اصلی و یا وارد کننده اصلی هست که می تونید توی تاپیک دوست خوبم Peaceful1 این موارد رو پیدا کنید:کد:http://avasunrayan.com/WebFiles/WebGenerator/ESMAILZADEH/Files/akg%20tir%2089.pdf
K321:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429155
بیس خوب
مید متوسط
های خوب
EP630:
بیس بسیار قوی و بوومی
مید متوسط
های خوب
شما هم موفق باشید.
سلام . اگر امکانش هست تلفن جایی که فرمودید رو pm کنید!
در ضمن اگر من از chare بخرم از کجا میشه فهمید که 100% اصله؟
بنده خوشبخت ترم!نقل قول:
نه دیگه جواب این تست رو خودم میدم!
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=528295[/HTML]
آقا امروز هدفون v-jays ما هم از راه رسيد و اومدم كه يه ريويو هرچند ناقص ازش بزارم.اولا هدفون قيمت جهانيش بيشتر از قيمتي بود كه من خريدم!يعني از 60 دلار اين هدفون قيمت داره تا 99 دلار كه واسه من دراومد 50 تومن.
خب هدفون رو من گفته بودم كه بشرط اصل بودن ميخرم و در غير اينصورت پس ميفرستم كه خدا رو شكر اصل اصله و بسته بندي و محتويات جعبه دقيقا هموني بود كه انتظار داشتم يه جعبه ي مشكي نسبتا شيك كه همراهش دو پد اضافه و راهنماي استفاده به زبانهاي مختلف.
سريع جعبه رو باز كردم و هدفون رو از توش درآوردم و با اون چيزايي كه ديده بودم مطابقت دادم و ديگه صد درصد مطمئن شدم اصله بعد يه كمي آدرنالين رفت بالا چون خيلي تعريف شده بود ازش تو سايتهاي مختلف و رفتم كليپ پلاس رو آوردم واسه تست صدا ...
البته يادم رفت بگم از كيفيت ساختش زياد خوشم نيومد چون يه حالت شكننده داره و پلاستيكيه و پد اون هم خيلي باكيفيت نيست (الان يكي نيست بگه آخه با 50 تومني كه تو دادي انتظار داشتي اچ دي800 بهت بدن) و سيم اون هم 70 سانت بيشتر نيست و واسه استفاده پرتابل خيلي خوبه و كيفيت سيم هم معموليه.
و حالا ميرسيم جايي كه من خيلي روش تاكيد دارم اونم كيفيت صداست.اوه خداي من شفافيت موج ميزنه در صداي اين هدفون ...
بيس قوي و عميق با جزييات و ميد خوب با جزييات فقط يكمي انگار حالت اعوجاج داره بعضي وقتاو هاي خوب و سانداستيج هم كمي حس ميشه و تفكيك صداي خوبي هم داره .
خب خودم فكر ميكنم تا 100 تومن كمتر هدفوني بتونه همچين خروجي بده.فقط نقطه ضعفش بدنه ي نچندان محكم و مقاوم و پد نچندان باكيفيت و نشتي صدا ولي در عوض كيفيت صداي خيلي خوبي نصيب شما مي گردد و جالبه من به يكي از دوستانم گفتم يه همچين هدفوني خريدم گفت يه جور تعريف ميكني انگار بيتس خريدي هه ه ه...