کسی نمیدونه شبکه جدیدی قرار ه فعال بشه یا نه ؟
Printable View
کسی نمیدونه شبکه جدیدی قرار ه فعال بشه یا نه ؟
تا الان که شبکه ی مثبتی نزدن!
اون ورزشم به جای این که مسابقات جدید نشون بده مسابقات تکراری پخش میکنه!
امیدوارم به زمین گرم بخوره!
از نظر زیر نویس و مدیا پلیر بودن ایستر خوب قوی تر هست نسبت به تموم محصولات توی بازار ایران ولی خوب شما باید بدونی مثل یک مدیا پلیر 300-400 هزار تومنی برات فیلم پخش نمیکنه ولی خوب عملکردش نسبت به بقیه خیلی بهتر هستنقل قول:
ایستر پیشنهاد میشه در باره هر دو هم تو این تاپیک صحبت شد فقط بقیه گیرنده ها مونده که ما هنوز در گیر مشکلاتی هستیم که بردن اسمشون برامون ایجاد کرده وگرنه این تاپیک پربازدید ترین تاپیک صوتی تصویری میشدنقل قول:
بهترین گیرنده دیجیتال که یکی مولتی پلیر خوب هم باشد چیست؟
بهترین برندها چیستند؟
من خودم اینها را در سرچ ها پیدا کردم نظر شما در این باره چیست؟
گیرنده دیجیتال ESTER T15
گیرنده دیجیتال سما مدل AT-200
تلویزیون سامسونگ :1-مدیریت کانال 2-تیک زدن کانال 3-زدن تولز 4-واردکردن عدد چیدمان 5-enter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ایستر تی 15 روتو مشهد از کجا میتونم تهیه کنم تو نت هر چی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم
یکی از بهترین گیرنده دیجیتالهای بازار 353 xvision هست . به نظر من گیرنده دیجیتالهای xvision نسبت به سایر برندها بهتره چون هم خد مات و گارانتی معتبرتری داره و هم اینکه در صورت بروز مشکل خیلی زود update میدن و مشکلو حل میکنن .نقل قول:
این مدل full hd هست و مشخصات خوبی داره و مولتی پلیر خوبیه .
فرمتهای قابل پخش :
- قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
- قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC
- قابليت پخش تصوير با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv, mkv, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
سلام به دوستان گل پی سی ورد ببخشید که م دیر به دیر میام
یکی از دوستان فرموده بودن گیرنده انرژی سیستم چطور هست من دیروز یه گشتی زدم و از سایت اصلی مشخصاتش رو در آوردم اونجا نوشته بود mpeg2 ولی تو ایران نوشته بود mpeg4 واسه همین به دوستان پیشنهاد میکنم قبل از خریدش کمی تامل کنن چون ممکنه بعدا به مشکل بربخورن بعید هم میدونم آپدیت فارسی و.. هم داشته باشه یعنی من که چیزی پیدا نکردم
ببخشیدا یه چیز بگم ناراحت نمیشین؟؟!! این ایکس ویزن کلا چینیه یکی از دوستای ما چیپ دستگاهش سوخته زنگ زدم براش مادیران بهم میگه اینا کلا از چین میاد ما خودمون هم نمیدونم چیپش چیه برو یه نوش رو بخر این دقیقا همون پشتیانیه خوب هست که شما داری میگینقل قول:
یکی از بهترین گیرنده دیجیتالهای بازار 353 xvision هست . به نظر من گیرنده دیجیتالهای xvision نسبت به سایر برندها بهتره چون هم خد مات و گارانتی معتبرتری داره و هم اینکه در صورت بروز مشکل خیلی زود update میدن و مشکلو حل میکنن .
این مدل full hd هست و مشخصات خوبی داره و مولتی پلیر خوبیه .
فرمتهای قابل پخش :
- قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
- قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC
- قابليت پخش تصوير با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv, mkv, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
دوباره زنگ زدم یکی دیگه بهم میگه ما این جور دستگاه ها رو نمیتونیم تعمیر کنیم میفرستیم چین
یعنی دقیقا الان شما هم مثل من دهنتون وا مونده رو دستگاه زده ساخت ایران !! اون وقت این جور لااقل اگه خودشون مونتاژ هم کرده باشن هم میدونن چیپش چیه هم میتونن یدکیش رو بفروشن نه این جور بگن
به نظر من دلیل اصلی فروش خوب گیرنده های x-Vision در بازار نبود رقیب جدی است
برند هایی در بازار وجود داره که کاملا بی نام و نشان هستند
اگر برند های مانند سامسونگ یا حتی ایسوس در این بازار بودند من شخصا ترجیح میدادم با پرداخت هزینه بیشتر از این برندها استفاده کنم
در سایت سامسونگ جستجو کردم . با اطمینان نمیگم که این مدلها سیستم دیجیتال ایران رو ساپورت میکنن یا خیر ولی قابلیت دریافت ----T را در خصوصیاتشون ذکر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخی از قابلیت هاشون:
قابلیت پخش و تبدیل فایلهای 3d
دارای 2 تیونر مجزا جهت ظبط و یا تماشای برنامه ها
دارای هارد 500 گیگ و یا 1 ترابایت داخلی
دکمه های لمسی
پخش فرمتهای صوتی DTS و Dolby 1.7
دارای وای فای داخلی
ایجاد شبکه بیسیم با تمامی دستگاه های دارای وای فای
قیمتش با توجه به قابلیت هایی که داره کاملا مناسب و معقول هست - علاوه بر یک گیرنده دو تیونره یک پخش کننده کامل و حرفه ای با قابلیت وایرلس است
دستگاه بلوری پلیر سامسونگ که در ایران هم موجود است، گیرنده دیجیتال هم داره ولی خب قیمتش بالای 300 هزار تومان است.
این دستگاه ها بلوری پلیر نیستند ستاپ باکسن نمیدونم شما کدوم سری رو میگید. سری STB رو من ندیدم در بازار
قیمت ارزونترین مدل رو آمازون 199 یورو زده