نقل قول:
یعنی پینگتم مشکلی نداره از لحاظه Timed Out ؟
1 مگ محدود سرعت : 5 کیلو :sq_10:
Printable View
نقل قول:
یعنی پینگتم مشکلی نداره از لحاظه Timed Out ؟
1 مگ محدود سرعت : 5 کیلو :sq_10:
اها...نشیده بودم تاحالانقل قول:
والا مصرفم که زیاده نسبتا...الان 10تا فایل میخوام دانلود کنم ولی نمیتانم ... از وقتی محدود گرفتم کلا 3گیگ دانلود داشتم!:sq_19:
این 1به1 سرعتشان چقدری هست?
ولی من اگه این محدود حجمش تمام بشه یه 1به5 میگیرم...یا 256 یا اگه پولم برسه 512:sq_24:
dvd rip رو دانلود کردم نگاه کردمنقل قول:
Resident Evil Retribution هم اومده و با این سرعت ،خودمون هم زامبی میشیم تا 7 گیگیش تموم شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی مسخره شده اصلا زامبی توش نیست :2:
فقط سریال the walking dade :46:
شاید مشکل از پهنای باند مربوط به سرویسهای حجمی باشه چون من که با نامحدود مشکلی ندارم الان...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون رو که گفت فکر کردم بازیه!! پس نگو فیلمه ! 7 گیگ !!نقل قول:
ماشاءالله رفتین تو کار سریال دیگه ...
میخوای چطور باشه حداکثر سرعتت رو 10 میشه! واقعاً تو سال 2013 میخوای با سرعت10 دانلود و وبگردی کنی؟! (تازه این حداکثرشه)نقل قول:
این به کنار ماهی 13 هزار تومنم بدی؟!! پسر خوب برو اسیاتک 256 برنزی بگیر خوب .... یا حسابگر 128 معمولی یا 256 ویژه
سرعت ساعات رایگان چطوره دوسان ؟
خیلی کیف داره، سرعت 1024 محدود روی 10 ! :sq_10::sq_10:
اینا یا مردومو خر فرض کردن، یا خودشون خرن که مسلماً خودشون خرن ...
نقل قول:
ساعت 1:38 بامداد ... سرویس 512 نامحدود
به نظرم یا خط شما مشکل داره یا سرویسهای حجمی رو به هر دلیلی محدود کردن در سرعت ...
سرعت درست شد
اما افتادیم رو لینک همدان و پینگ رفت رو 600
آره خدایییش واکینگ دد فوق العاده است.بینظیره از هر نظر.فیلمنامه. بازی .موسیقی متن و...نقل قول:
آره فیلمه.البته قبلا به یکی از بچه ها گفته بودم این فیلمهایی که با حجم بالا میگیرم رو میدم مغازه یکی از دوستها میفروشه.بستگی داره چقدر حجم فیلم باشه :sq_24: از سه تا 30 گیگنقل قول:
پ ن
دوستانی که در مورد سرعت یک به 10 میپرسن چند صفحه قبلتر رو بخونن که از سرعت 2 مگ یک به ده عکس گذاشتم.اگه میخواین اعصابتون خورد بشه و پولتون رو حروم کنین حنما یک به ده بگیرین.از ما گفتن بود