سلام جناب skyzare بابت جوابتون دست شما درد نكنه ميخاستم كتابي در مورد سري و تبديلات فوريه اگر ميشناسيد معرفي كنيد من كتابهاي آناليز رياضي را ديدم ولي بنظرم بحث آنها كامل نيست يا شايد من كامل مطالعه نكردم؟با تشكرنقل قول:
Printable View
سلام جناب skyzare بابت جوابتون دست شما درد نكنه ميخاستم كتابي در مورد سري و تبديلات فوريه اگر ميشناسيد معرفي كنيد من كتابهاي آناليز رياضي را ديدم ولي بنظرم بحث آنها كامل نيست يا شايد من كامل مطالعه نكردم؟با تشكرنقل قول:
با سلام .نقل قول:
راستش من اصلا کتاب خاصی سراغ ندارم چون توی دانشگاه حتی این درس ریاضی مهندسی رو هم واحدش رو نداشتیم ( چون کارشناسی ناپیوسته بودم ) از بین این چند تا کتابی که دارم و در حد چند تا فصلش و حالا بخصوص اون سری فوریه و تبدیل فوریه اش رو که خوندم دیگه حالا بقیه فصل هاش رو نمی دونم ؛ اظهار نظر می کنم . این ها هستند :
ریاضی مهندسی پیام نور : این بدرد بخور نیست .
این ها هم کنکوری هست :
ریاضی مهندسی راهیان ارشد مومن زاده : این خوب بود ..
ریاضی مهندسی حیسن نامی از مدرسان شریف : این هم خیلی بدرد بخور نبود .
==============================================
سلام رشته من رياضي است در مورد سر ي وتبديل فوريه در كتاب آناليزرياضي2 پيام نور و آناليز رياضي آپوستل يك فصل وجود دارد همچنين در كتاب اصول آناليز حقيقي بارتل مركز نشر دانشگاهي بحثي در اين زمينه وجود دارد باتشكرنقل قول:
با سلام .
اساتید میخوام ب م م و ک م م این عبارت های کسری رو به دست بیارم باید چی کار کرد ؟ اصلا قاعده کلی برای کسری ها چی هست ؟خودم به جور می رم ولی دقیقا نمی دونم درست هست یا نه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا ک م م رو محاسبه کنید ... !نقل قول:
به این صورت که کسر هارو هم مخرج کنید و سپس از مخرج فاکتور بگیرید و قدر مطلقشو از تو ک م م بیارید بیرون . بعدشم ک .م .م اعدادی ک باقی موندن ( صورت ها) رو بدست بیارید و در عبارت بیرون اومده ضرب کنید . مثلا برای مثال شما :
ب م م رو هم از فرمول حاصلضرب بر روی ک م م بدست بیارید !!
البته روش های سریع تری هم داریم ولی این روش بهتر تو خاطر میمونه !
ببخشید من همین جا یه سوال بپرسم .
مگه ک.م.م و ب.م.م فقط برای اعداد صحیح مطرح نبود ؟
آیا ما می تونیم ک.م.م و ب.م.م اعداد گنگ رو هم به دست بیاریم ؟ یعنی اصولا این مفاهیم برای اعداد غیر صحیح تعریف می شه ؟
چون تا جایی که یادمه توی گسسته خیلی تاکید می کردن که این اعداد حتما باید صحیح باشن .
خیلی ممنون
سلام براي تعين ك.م.م چند كسر بايد از صورت ها ك.م.م و از مخرج ها ب.م.م گرفتنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز،
من سه تا سوال داشتم که اگه لطف کنید و بهشون جواب بدید ممنون میشم، ببخشید اگه سطحشون یکم پایینه.
۱. n یک عدد طبیعیست. ثابت کنید اگر n+1 همزمان حاصل جمع دو مربع کامل متوالی(مثلا 9+4 ) و حاصل جمع یک مربع کامل و دو برابر مربع کامل بعدی آن باشد(مثلا 50+16), 2n+1 و 3n+1مربع کامل هستند.
۲.اگر از عدد ۹۸۷۶۵۴۳۲۱ ارقامی را حذف کرده و ارقام باقیمانده را نگاه داریم، عدد جدیدی خواهیم داشت با ارقام کمتر.
۲a.تمام مربعهای کاملی که با حذف شش رقم از این نه رقم به دست میآیند را بنویسید.
۲b.شخصی مدعی میشود: اگر رقم ۱ و سپس دقیقا سه رقم دیگر را حذف کنیم، هیچگاه مربع کاملی به دست نخواهیم آورد. این ادعا را در صورت درست بودن آن ثابت و در صورت اشتباه بودن آن با آوردن مثال رد کنید.
۳. یک مثلث به صورت کامل به چندین چهار ضلعی تجزیه شده است. بنابرین راسهای این چهار ضلعیها راسهای این مثلث، نقاطی برروی ضلعها و یا نقاطی در داخل این مثلث هستند.
۳a.ثابت کنید:اگر یک مثلث به n چهار ضلعی تجزیه شود و اگر i تعداد نقاط به وجود آمده ی داخل مثلث و r تعداد نقاط روی اضلاع مثلث( به علاوه ۳ راس مثلث) باشند، داریم:
2/(n=i+(r+1
۳b.اگر یک چهار ضلعی یک زاویه داخلی بزرگتر از °۱۸۰ داشته باشد، آنرا یک نوع بادبادک هندسی* مینامیم. تحقیق کنید، آیا امکان تجزیه یک مثلث به تعداد متناهی بادبادک هندسی وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *منظور از بادبادک هندسی این چهار ضلعی خمیده است
با سلام .
اساتید من میخواستم تبدیل فوریه این تابع زیر رو که شکلش گذاشتم به دست بیارم از دو راه رفتم ولی چرا جوابها یکی نمیشه ؟ اولی که مطمئنا درست هست ولی چرا دومی جواب نمیده ؟؟
خوب این رابطه تبدیل فوریه هست :
پس برای شکل بالا داریم :
=================================
حالا من میخوام از یه روش دیگه برم :
این ها رو داشته باشید
( این هم توضیح درباره این تابع مثلثی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تابع sinc هم این جوری تعریف میشه :
از طرفی تبدیل فوریه عدد ثابت هم این جوری تعریف میشه :
این هم جدول تبدیل فوریه
روش دوم :
خوب حالا من این شکل بالا رو این جوری نوشتم :
الان چرا جواب ها یکی نمیشه ؟؟
کجاش اشتباه هست ؟
سلام ثابت كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يكي از راه ها برهان خلف است ولي چگونه ميتوانيم به تناقض برسيم؟با تشكر