سلام من چرا دیگه گزینه تمدید اعتبار در پنل مخابرات نمی بینم اگه اعتبارم تموم شد چه جوری شارژ کنم
Printable View
سلام من چرا دیگه گزینه تمدید اعتبار در پنل مخابرات نمی بینم اگه اعتبارم تموم شد چه جوری شارژ کنم
من الان چك كردم . گزينه تمديد اعتبار سر جاشه !!
حق با شما است صفحه را کمی کوچک کردم پیدا شد:n13:نقل قول:
قبلا یه گزینه انتقال اعبتر بود اون رو حذف کردن؟
حالا که ما کاریش داشتیم مثل اینکه حذف شده
بله حدف شده خیلی وقته 5-6 ماه فکر کنمنقل قول:
وضعیت نت افتضاح است چیز پی ان و ساگس هیچ کدوم به درستی کار نمیکنند و دائما Request time out دارم موقع پینگ
دوستان کسی طرح های جدید رو گرفته؟
الان این 2030 شبانه نداره رو اعصاب هست اکثر شهرها مخابراتشون نامحدود میده برا اصفهان شبانه رایگان هم نداره
الان طرح حای جدید رو هم حساب کردم بازم شبانه بزاری دانلود خیلی برات میافته
مثلا اون یکی که 80 درصد تخفیف داره اگه شبی حدود 2 گیگ هم دانلود کنی با احتساب تخفیفش میشه 1200 تومن و در ماه میشه 36000 تومن از اون طرف 12000 تومن هم بابت یک ماهه میدی میشه 48000 تومن که خیلی سنگین میشه تازه برا روزا تو یک ماه دو گیگ داریم که خیلی کم هست اگه بخوای معمولی استفاده کنی 4 گیگ میخوای که باید به اون مبلغ 6000 تومن دیگه اضافه کنی میشه 54000 تومن اخرش هم 5 درصد ارزش افزوده داره میشه 57000 تومن
کی میاد برا یک ماه 57 تومن بده؟
بعد 512 نامحدود مثلا تهران حدود 20 تومن هست ولی تو یک ماه میشه بین 150 تا 160 گیگ دانلود کرد
من رسما دوماه قبل حدود 40 تومن شارژ كردم يه دانلود درست و حسابي هم نداشتم . انحصاري بودن اينترنت كه روي خط تلفن ما ميدن باعث شده دست مخابرات كلا باز باشه . . . .
الانم كه دو روزه اينترنت داغونه . سايت گوگل رو چند ساعت بيشتر نداشتم ديروز .
آقایان این چیه بابا با اپرا که به سرعت نگاه می کنم الان ساعت 6:17 عصر وقتی گوگل سرچ کردم به زور نوشت 607 بایت تازه با این پی سی ورد هم سرعتش نوشته 4 تا 7 کیلو بایت سرعتش هست.دو یا 3 هفته ادامه داره.اعصابم خورد کرده همه روزه اینطوریه هست حتی ساعت 2 نصفه شب هم خرابه
هر جا میرم مرتب ارور میده که سایت فلان نمیتونه باز کنه با اپرا ده بار رفرش (F5) می زنم تا باز بشه .اه ه :grrr:
سایت مخابرات چه عوض شده ولی با اپرا سازگار نیست اما یک نکته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا پدر سوخته مخابرات اینو بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مخابرات هیچ طوری نشده راحت با قیمت یکسان میاد میده ولی از این طرف هزینه ها داره میره بالا.یا مدیران مخابرات احمقن یا واقعا دزد به تمام معنا (اگه قیمت یکسان بده یعنی یک جایی پول زیاد میاد توش )
سلام بهروز جان غصه نخور همه جا اینطوریه . من که تو اذربایجان غربی هستم اینجا از نظر سرعت بدترین جای کشوره . 2 هفته هست که گوگل رو هم به زور باز میکنه :n03:نقل قول:
خدا صبر بدهنقل قول: