سلامنقل قول:
این دوستمون فکر میکنم مرکز سعدی بودن
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=343783
Printable View
سلامنقل قول:
این دوستمون فکر میکنم مرکز سعدی بودن
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=343783
ببخشید میشه یه اسپید تست با سرور تهران ار همیارنت بگیری.یکی با سرور تهران.یکی با سرور اروپا.نقل قول:
کد:www.speedtest.net
دروود
همیا سرعت های واقعی میده!اگر 256 بگییرید 32~30 کیلوبایت سرعت میده!شب و روز هم یکی هست!اما شوربختانه من قعلن شارجم تمام شده
یعنی من اگه سرویس 1mb بگیرم شبانه رایگان بالای 100 دانلود میکنم.اینجوری باشه خیلی خوبه.شبانه از ساهت چند هست؟نقل قول:
الان با فروش و پشتیبانی ماتریکس داشتم صحبت میکردم ، بخاطر جشنواره پائیزه رانژه مجانی یا سرویس 256-3G !نقل قول:
میگفتند Kb512 که بگیرید 64KB به بالا باید دان کنید دروغ یا راستش پای خودشون، اخیرا پارس آنلاین گرفتم سرویس 128K یک شب بین 8-18ک میگیره ، منطقی این هست از سرویس خریداری شده پائین تر نیاد 90% مواقع.
دوستان کسی 512 یا 1مگ نداره بگه کیفیت به چه صورته ؟ ( ماتریکس )
جدیدا زیاد از این پیام واسم میاد کسی علت و میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 128 دارم.روزا خیلی سکته ای هست.یعنی یه دیقه پینگ 100 ممکنه ده دیقه بعد بشه 700 . شبا کلا ار 1/5 به بعد پینگ بالای 700 800 . دانلود روزانه بالای 100 150 هست.ولی دانلود شبانه نمیدونم.چون من شبانه ندارم.سرویس پایم کمتر از 4 گیگ در ماه هستنقل قول:
فکر میکنم اگر سرویس بالاتر خرید کنید امکان رزرو گذاشتن سرویس فعلی باشه.نقل قول:
از کسی نشنیدید که شبانه چطور هست ؟
Down/Up Stream روی چند بسته میشه ؟
مثلا این سرویس 128 همین الان گرفتم
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
شبانه یکی از بچه ها گفت همون اندازه اصلی هست.یعنی اگه مثلا 256 بگیرید 32 .مثلا 512 سرعت 64 هست.نقل قول:
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
معمولا اکثر شرکتا الان بالای 1 مگ میبدن دانلود روزانه رو.آپلود شاید کمتر ببندن.مال من که حدود 600 بستن.نقل قول:
و اما 1 ساعت بعد
به این میگن سکته ای