farshadtizhoosh و smahdis عزیز بهتره شما هم پستاتون را ویرایش کنید تا ترافیک زیاد نشه. : دی
Printable View
farshadtizhoosh و smahdis عزیز بهتره شما هم پستاتون را ویرایش کنید تا ترافیک زیاد نشه. : دی
بله بهتره اعلان عمومی نکنید ... چون به سرور فشار میاد و اونوقت دیگه حتی پیج عادی هم نمیشه بازکرد ...
خب من که یه 6گیگی داشتم اما خب اگه سرعت میرفت بالا به نفع من بود و همه art دارها
دوستان برید مسافرت برید از هوا لذت ببرید:31:
راستی این رپید قاطی کرده لینک مستقیم نمیشه ازش دان کرد عوضش لینک غیر مستقیم با سرعت نسبتا خوب میشه ازش دان کرد
کاملا تایید میشه الان بهترین فصل برای مسافرت هست:31: عید را در مسافرت باشید بشتابید بشتابید فقط چند ساعت دیگه وقت دارید! یک فرصت طلایی:31:نقل قول:
با تشکر شاتل زاده بزرگ:31:
منظورتان از لینک مستقیم همون با اکانت هست؟! من با اکانت راپید نمی تونم دانلود کنم یعنی سرعت صفره احتمالا با اکانت بستن که شبکه شلوغ نشه!نقل قول:
ولی الان بدون اکانت سرعتم 20 35 30 هست
آقا شايعه هست. دانلود نكنيد!
اين الان كم نميكنه ولي وقتي دانلود كردي يكدفعه كم ميكنه. پدرت در مياد. اون وقت هر چي شارژ داشتي تموم ميشه.
تایید میشه!:20:نقل قول:
دقیقا درسته منظورم با اکانت هست و حرف شما هم تایید میشهنقل قول:
سرعت من آرت 1 تقریبا19 هست
ایول ایول رپید هم داره عیدی میده:31:
چقدر خوبه همش عیدی :31:
4ساعت و 47 دقیقه مانده
من آرت بیچاره رو بگو که 5 شنبه جمعه همیشه رایگان بودم ... خدا کنه فردا پس فردام رایگان باشه که سر ما آرتی ها کلاه نره ...
راستی منم نوروز رو به همۀ دوستان شاتلی عزیزم تبریک میگم ... سال شاتلی خوبی داشته باشین ... :11::11: