آقا این فرهنگ و تمدن تا حالا کسی قبول شده ما هم امیدوار باشیم؟؟
Printable View
سلام دوستان نتیجه امتحان ریاضی1 را تو گلستان میتونید ببینید.............
چون گفتی آقا جواب میدم.بله من ترم تابستون برداشته بودم و با نمره 16 قبول شدمودرس به شدت سختیه.تمام کتاب رو باید بخونی.حالا بدتر از اون اخلاق اسلامی و قانون ساسی که پوست آدمو میکنهنقل قول:
فيزيك 1 درباره ي مباحث ديناميك و مكانيك (دوم دبيرستان)نقل قول:
دوستان عزیز ..... ترم اول که درس نخوندیم ......... کتاب فیزیک 1 و2 مباحثش چیه بگید از الان آماده بشیم واسه ترم 2 و سرویسشون کنیم+ ریاضی 2
فيزيك 2 الكتريسيته و مغناطيس (سوم دبيرستان)
من پاس شدم :دينقل قول:
توي 1 روز خوندمش 14 شدم!
ممنون...نقل قول:
سلام دوستان نتیجه امتحان ریاضی1 را تو گلستان میتونید ببینید.............
امروز پرسيده بودن از مدير گروهمون گفتن از شنبه نمره ها رو دارن وارد ميكنن هرچند من هنوز نمره م رو نديدم.
به نظرم فرهنگ از اينا كه گفتين سخت تره كتابش قانون كه خوبه اخلاق هم اگه همون ايين زندگي باشه كه اسونه.نقل قول:
درس به شدت سختیه.تمام کتاب رو باید بخونی.حالا بدتر از اون اخلاق اسلامی و قانون ساسی که پوست آدمو میکنه
فقط فرهنگ اجداد ادمو مياره جلو چشم
سلام
چند تا سوال که جوابش رو نمیدونم
این آزمون فراگیر که 30 دی برگزار میشه با دیپلم دانشجو میگیره
این دوست ما گیر داده منم بلد نیستم
سلامنقل قول:
نه محمد جون باید مدرک پیش داننشگاهی داشته باشی.
آقا بدبخت شدم رفت. رياضي 1 رو استاد احمقمون داده 4 و تو تستي هم گرفتم 1.80 يغني براي قبول شدم بايد 4.25 از تشريحي بگيرم كه ميدونم نميتونم بگيرم. 2 تاش رو كه كلا غلط نوشتم و سه تاي ديگه رو هم نصفه نيمه و فوقش از هر يكيش 1 نمره بگيرم بشه 3 و بازم ميوفتم. من هيچ خاكي نميتونم به سرم بريزم؟ ميشه استاد الان نمره كلاسي رو زياد كنه؟ تشريحي رو استاد اصلاح ميكنه يا اونم ميره مركز؟ و يك سوال ديگه اينكه اگه اين 4 نمره كلاسي بهم داده نميشد نمره امتحان بازم از 14 حساب ميشد يا 20؟
اي خدا من تا حالا هيچ جا نيوفتاده بودم
بقيه درسا رو بالاي 15 ميشم فقط اين رياضي لعنتي كه من احمق منابع نرم افزار سنتي رو ديده بودم و فكر ميكردم فصل 1 و 2 حذفه و هيچي از اين دو فصل نخونده بودم كه اتفاقا سوالاي آسون رو از اينجا داده بودن
كمك !!!!!!!!! :((
استاد اهل دل باشه هم ميتونه تو تشريحي هم مستمرت كمكت كنه !نقل قول:
آقا بدبخت شدم رفت. رياضي 1 رو استاد احمقمون داده 4 و تو تستي هم گرفتم 1.80 يغني براي قبول شدم بايد 4.25 از تشريحي بگيرم كه ميدونم نميتونم بگيرم. 2 تاش رو كه كلا غلط نوشتم و سه تاي ديگه رو هم نصفه نيمه و فوقش از هر يكيش 1 نمره بگيرم بشه 3 و بازم ميوفتم. من هيچ خاكي نميتونم به سرم بريزم؟ ميشه استاد الان نمره كلاسي رو زياد كنه؟ تشريحي رو استاد اصلاح ميكنه يا اونم ميره مركز؟ و يك سوال ديگه اينكه اگه اين 4 نمره كلاسي بهم داده نميشد نمره امتحان بازم از 14 حساب ميشد يا 20؟
بقيه درسا رو بالاي 15 ميشم فقط اين رياضي لعنتي كه من احمق منابع نرم افزار سنتي رو ديده بودم و فكر ميكردم فصل 1 و 2 حذفه و هيچي از اين دو فصل نخونده بودم كه اتفاقا سوالاي آسون رو از اينجا داده بودن
در هر صورت از 14 حساب ميشي
اصلا رياضي 1 درسيه كه بايد بيفتي خودم به شخصه اين ترم 4 امين باره برداشتمش كه به اميد خدا فتح ميشه :دي
+ منم فصل يك و دو رو نخوندم :|
نمره ي تشريحي رو فقط استاد ميده و ربطي به مركز نداره.نقل قول:
شما ميتونيد در زماني كه براي اعتراض به نمرات مشخص ميشه اعتراض كنيد شايد استادتون بهتون نمره پاس شدن رو بده.
اگر ميانترم هم نداشتيد باز هم نمره ي امتحان از 14 بود و مجموع نمرات تستي و تشريحي در 10/7 ضرب ميشد.
سلام
دو روز دیگه امتحان فیزیک پایه 2 دارم ( رشته فیزیک ) .
میدونید بیشتر سوالات از کدوم بخش ها مطرح میشه کدوم بخش ها رو بیشتر بخونم تا نمره قبولی بگیرم ؟
ممنون :11: