ورژن 4 واقعا مدل سوسولیه ... به کلاس کاریه اینجا نمیخوره زیاد به نظر من !
Printable View
ورژن 4 واقعا مدل سوسولیه ... به کلاس کاریه اینجا نمیخوره زیاد به نظر من !
این چرا بسته شد آخرش معلوم نشد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوسولی یعنی چی دوست عزیز!؟نقل قول:
اتفاقا امکانات و امنیت خیلی بالاتری که داره مناسب کلاس کاریه اینجا هست
در مورد قالب هم میشه یک قالب زیبا و برازنده پی سی ورلد براش طراحی کرد.
جواب اینو میخوام با جواب پایین :31:نقل قول:
تو قسمت مقالات این چیزی که میگه شما نمیتونید و این حرفا رو فکر کنم لازم نباشه گذاشته بشه. الان بخوام تو قسمت امنیتش یه مقاله بندازم نمیشه باید تو قسمت خود مقالات بزارم و مدیر یا ناظرش زحمت بکشه انتقال بکنه! الان که چند تا مقاله اونورا گذاشتم مدیر هم زحمتشو نکشیده خیلی وقته که گذاشتم مال بقیه هم فکر کنم همینطوره انتقال نداده! :31:حالا اون متنی که میگه نمیتونید بزنید رو برداشته بشه که هر کی بتونه یه مطالب بتونه بزاره جای اصلیش.
مدیر بخش مقالات بازنشسته شده و گویا در حال حاضر قسمت مقالات مدیر مستقیم ندارد و در نتیجه این جابجایی ها باقی مانده.نقل قول:
میخوای من بشم؟! :31:نقل قول:
دست ما که نیست :31:
نقل قول:
به این دلیل بسته شد که کاربران برای سوالات و مشکلات خودشون تاپیک جدید با عنوان مناسب ایجاد کنند,
که در اینصورت پاسخ گویی منظم و بهتر برای هر تاپیک انجام میشه,
در ضمن,امکان جستجو و رسیدن به جواب برای سایر کاربرانی که مشکلات مشابهی داشته باشن راحت تره.
سلام
نوشته ی زیر نام کاربری بر چه اساس تغییر میکنه ؟
تعداد پست یا تاریخ عضویت ؟؟
و میشه به ترتیب بگین از کجا به کجا میرسه ؟؟؟
-----------
سوال بعدی
مدیران و ناظران و کاربران فعال انجمن ها بر چه اساس انتخاب میشن ؟
تعداد پست ؟
تاریخ عضویت ؟
تعداد تشکر ؟
یا بر اساس بند پ :31: ؟
سلامنقل قول:
من که بعنوان کاربر فعال انتخاب شده ام ، باید بگم که کاربر فعال شدن به هیچ عنوان بر اساس تعداد پست یا تاریخ عضویت نیست . کاربرای فعالی داریم که حتی تاریخ عضویتشون 2011 بوده و حتی تعداد پستهاشون زیاد نبوده اما به خاطر فعالیت مفیدی و مستمری که داشتند و دیگران رو راهنمایی میکردند به عنوان کاربر فعال انتخاب شده اند .
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
کاربر فعال ، ناظر و ... بر اساس نوع فعالیتی که در انجمن دارند انتخاب میشند :)
مثلا شما اگه توی یه انجمن خاصی فعالیت های مستمر و مفیدی داشته باشید مدیر اونجا شما رو بعنوان کاربر فعال انتخاب میکنه و بعدا هم در صورت ادامه ی فعالیت های بیشتر ناظر میشین .... :20:
Edit :
پ ن : البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توضیح دادند ...