چشم برای شما هم درست میکنم ولی فعلا سایت سیمبین خرابه به محض درست شدن برایتون درست میکنمنقل قول:
راستی بهزاد هم که بن شد بهزاد چی کار کردی
Printable View
چشم برای شما هم درست میکنم ولی فعلا سایت سیمبین خرابه به محض درست شدن برایتون درست میکنمنقل قول:
راستی بهزاد هم که بن شد بهزاد چی کار کردی
سلام عزیزان.
بابا ما با این هنزفری 5700 چیکار کنیم؟ آخه باید برا چی گوشی که مخصوص موزیک درست شده هنزفریش خراب بشه. یکی به این شرکت نوکیا ایمیل بزنه ببینیم مشکلش چیه؟ شاید بعضیا مثل من این گوشیو واسه خاطر هنزفریش میخرن.
بابا تورو خدا یکی کاری بکنه.
مر30
:18::18::18: بهزاد بن شد..؟ آخه چرا؟ تازه ما عادت کرده بودیم بهزاد صداش کنیم...آخی...نقل قول:
سوال :
هیچ راهی برای اضافه کردن Visualisation دیگه تو قسمت موزیک پلیر گوشی نیست؟
هیچ کس نمی دونه؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ریموت هنزفری شما خراب نشده بلکه باطریش تموم شده شما باید باطریش رو عوض کنی که خیلی هم دردسر داره اما من ازیکی شندیم میشه باطرشی رو شارژ کرد شما یه کار کن وقتی گوشی رو میزنی شارژ هنزفری رو هم بهش وصل کن شاید درست شدنقل قول:
بله بن شده .... نمی دونمنقل قول:
نه نمیشه اضافه کردنقل قول:
آپدیت لازم نیست.شما بعد از اینکه نصب کردی برو تو برنامه بعد برو تو setting بعد تو قسمت orientation تغییر بده بکن right درست شد.نقل قول:
من وقتی هم memory card و هم phone memory رو فرمت ميکنم و بعدش ميخوام يه برنامه نصب کنم که قبلاً نصب کردم،هنگام نصب برای replace سؤال ميکنه
در صورتی که من همه چيزو فرمت کردم??!!
hamidreza جان سلام.
عریرم ریموتش نه. از یکی از گوشیهای هدفون صداش خیلی خیلی ضعیف در میاد. بعدشم بعد از 2 روز که با هنزفریش آهنگ گوش میدادم اینطوری شد. فدات شم یه کاری برا من بکن.
ممنون ولی مثل اينکه اصلاً نميتونم برنامه رو تست کنمنقل قول:
چون تلويزيون های ما shahab و sanam هستن :D
شما یه نرم افزار مثل xplore نصب کن . بعد باید بری تو اون جایی که برنامه رو نصب کرده بوده.بعد از اونجا هم پاک کنی.منم برام هم چین شده بود از همه جا دیلیتش کردم درست شد.نقل قول: