سلام عزيز بهتر بود شما اين سوال رو در قسمت مربوطه مي پرسيديدنقل قول:
قسمت برنامه هاي كاربردي رو ببين اونجا پيدا ميكني
اگه پيدا نكردي يا لينكش خراب شده بود بگو تا بهت بدم
موفق باشي
Printable View
سلام عزيز بهتر بود شما اين سوال رو در قسمت مربوطه مي پرسيديدنقل قول:
قسمت برنامه هاي كاربردي رو ببين اونجا پيدا ميكني
اگه پيدا نكردي يا لينكش خراب شده بود بگو تا بهت بدم
موفق باشي
اوکی ممنون
سلام دوستان...سال نو مبارك
يه مشكلي واسم پيش اومده....
اينكه وقتي ميخوام يه چيزي رو بلوتوث كنم وقتي ميزن send as اونجا توي گزينه ها (mms/Ir) بلوتوث توشون نيست...حالا من چطوري با بلوتوث يه چيزي رو سند كنم؟
البته قبلنا اينجوري نبود الان فقط 2 روزه كه اينجوري شده...چككار كنم؟
پيشاپيش ممنون
مگه میشه؟ عجیبه. حتما بلونوثت سوخته باید عوضش کنی.:5:نقل قول:
شاید با مستر رسیت درست شه:8:
اين مشكل رو قبلا يكي ديگه هم داشت.شما بهتره گوشيتون رو يك با ريست كلي كنيد.نقل قول:
خیلی وقته قصد دارم این سیوال رو بپرسم : وقتی فلیپ بسته sms مینویسیم برای تایپ کلمه مثل baba برای اینگه سریعتر تایپ بشه و برای هر حرقش مکث نکنید چه کار میشه کرد؟ یعنی وقتی b را تایپ میکنم باید صبر کنم تا بتونم a را انتخاب کنم دکمه هست که بشه سریعتر تایپ کرد؟
كل گوشي ها اينجورين، تنها P990 نيست.نقل قول:
يك ترفند ميتوني بزني: وقتي داري تاپيپ ميكني يك انگشتت روي دكمه دوربين باشه.وقتي كه مثلا حرف b رو زدي بلافاصله يك بار دكمه دوربين رو فشار بده و حرف بعدي رو تايپ كن.اگه اين دكمه نشد دكمه هاي ديگه رو امتحان كن.
سلام ببخشید بچه ها یه سوال داشتم .
من موقعی که فلیپ بسته می رم پیامک ( داریم فرهنگ سازی می کنیم !! ) بنویسم ، بعدش که می رم توی فلیپ باز ( یعنی زدم روی نوشتن پیامک جدید فقط مونده اینکه تایپ کنم ) فونت تایپیم ، بولد و بزرگ میشه چی کار کنم اینجوری نشه ؟!؟!
روشی نیست توی فلیپ باز پیامک که اومد تندی بازش کنیم ؟؟؟ یعنی رو شکل پیامک کلیک کنیم و بزنیم نشون دادن پیامک جدیده ؟ البته می شه از توی ... ( منظورم توی منوی اصلی گوشی ، اولین شرتکات سمت چپ ) ( Desktop گوشی رو می گم ) باز کرد ولی اونجوری نمی خوام
شما تو قسمت کیبورد که تو تنظیمات هست . همون چیزایی رو انتخاب کن که واسه فلیپ باز هم دارهنقل قول: