بله،همیشه می تونی به سرویس بالاتر برینقل قول:
احتمالا بله ولی اگه بیش از حد آرت 2 هم دانلود کنی دوباره محدود میشی
احتمالش خیلی کمه مدرک بخوان
Printable View
بله،همیشه می تونی به سرویس بالاتر برینقل قول:
احتمالا بله ولی اگه بیش از حد آرت 2 هم دانلود کنی دوباره محدود میشی
احتمالش خیلی کمه مدرک بخوان
هر چقدر ترافیک بخرید به دوره بعد منتقل میشهنقل قول:
تکمیل میکنم:نقل قول:
ترافیک پایه(همون 4 گیگ)میسوزه...ترافیک های خریداری شده به ماه های بعد انتقال داده میشه
سلام وضعیت شاتل چطوره الان ؟ من اصلا واسم شبانه مهم نیست 2مگ نامجدود مخابرات دارم فقط برای روزانه میخوام وقتی نیاز به یه فایل مهم دارم سریع بتونم دانلود کنم های وب داشتم اولا خوب بود تا اینکه این آخرا شده بود 2-3 مگ ! که امروز درخواست جمع آوری دادم
پس فقط روزانه بالای 8 مگ ترجیحا مورد نیازم هست
من ۸ مگ دارم صبح ها ۱ مگابایت بر ثانیه دانلود دارم ... البته ECO هستش و نامحدود نیست.نقل قول:
اگه شبانه مد نظرت نیست شاتل بهترینهنقل قول:
تو روز تا خرخره غرق در سرعت هستی !! :n02:
8 مگ محدود روزانه همونطور که دوستمون گفت سرعتش تا 1مگابایت هم میره
اقا من سرویس ECO 512 دارم ، سرعت دانلودم هم بین 250-300 متغیره ، ام این سرعت تا ساعته یکه ، از ساعت یک تا هشت که رایگانه سرعت دانلود میشه 60
البته یه استثنایی هم هست که سرعت دانلود از سایت سافت 98 تغییر نمیکنه و همون 250-300 میمونه ، ولی سایتای دیگه 60 و دور و برش میشه ، مشکل چیه ، محدودیت داره؟
این نرمال هستش ... درواقع شاتل صبح ها داره به شما در حد ۳ مگ سرعت میده و شب ها همون ۵۱۲ خودتون رو ...نقل قول:
در مورد بعضی سایت ها که تغییر سرعت ندارند احتمالا سرور های اون سایت های خاص در ایران هستش که به همین دلیل از اینترانت شما دانلود میکنید و سرعت دانلودتون کم نمیشه ...
بهترین سرویس برای دانلود شبانه کدومه ، از شاتل بهتر
اقا سایت دانلود فیلمی هست که اینترانت داشته باشه ، اگه هست پی ام کنید.
ببینید شاتل از نظر کیفیت بین کل سرویس دهنده ها رتبه ۱ رو داره دلیلش هم این هستش که پیمانکار اصلی مخابرات برای زیرساخت سرویس های ADSL بوده اما شدیدا افرادی رو دانلود زیاد دارند محدود میکنه ... که شما باید ببینید سرویس با کیفیت میخواهید یا فقط دانلود ...نقل قول:
من شخصا ماهی حدود ۳۰-۵۰ گیگ دانلود رایگان دارم که از سرویس ۸ مگ خودم راضی هستم. خواهرم اجبارا از مخابرات سرویس گرفته که به جای ۵۱۲ که باید سرعت ۶۰ کیلو بر ثانیه دانلودش باشه حدودا ۳۰ هستش همیشه و کیفیت اش هم که افتضاح اما خب نا محدوده
سرویس دهنده دیگه ای رو هم متاسفانه تست نکردم و فکر کنم بقیه دوستان بهتر بتونند راهنمایی کنند