الان از Eco2048 استفاده میکنم و برای من کافیه.بستگی به مصرفتون داره با پشتیبانی و بقیه دوستانی که سرویسهای بالاتر دارند صحبت کنید ببینید چی بهتون پیشنهاد میکنندنقل قول:
Printable View
الان از Eco2048 استفاده میکنم و برای من کافیه.بستگی به مصرفتون داره با پشتیبانی و بقیه دوستانی که سرویسهای بالاتر دارند صحبت کنید ببینید چی بهتون پیشنهاد میکنندنقل قول:
شاتل برای شما عااالیه؛ اصلااااا قطعی نداره.نقل قول:
در مورد سرعت و ارزونی =شاتل.نقل قول:
ولی شما باید ببینی چه استفاده ای از نت داری.
من که شاتل دارم راضی هستم.البته شاید کاری که بچه ها پیشنهاد کردن رو انجام بدم.یعنی تغییر سرویس بدم از آرت سه به اکو هشت مگ یه ساله صد گیگ هم ترافیک بخرم.نقل قول:
شنیدم شاتل یه سرویس وایرلس جدید آورده که از ای.دی.اس.ال آپلودش خیلی بیشتره.شاید نوعشم عوض کنم.
لطفا بگید چه سرویسی واسه دانلود زیاد خوبهنقل قول:
در شاتل هیچ سرویسی رو راست بخوام بهت بگم برای دانلود خوب ومناسب نیست. حتی سرویسهای آرت که فقط اسمشون نامحدود هست از 30تا40گیگ دانلود بگذری مثلا روی آرت 1 شما رو محدود می کنه و سرعت رو میرونه به 10کیلوبایتنقل قول:
اگر برای دانلود نامحدود می خوای و اگر استان تهران هستی بهت مخابرات 2مگ پیشنهاد میدم. ماهی 500تا700گیگ می تونی دانلود کنی
خراسان هستم داداش
شدیدا نیاز به دانلود دارم
سلام
دوستان من الان سرویسم آرت 1 هست ماه قبل حدود 43 گیگ دانلود کردم.
الان که سرویسم رو برای این ماه تمدید کردم سرعتم محدود شده....
میتونم سرویس رو به اکو تغییر بدم؟
اگر میشه مابه التفاوت هزینه سرویس ها محاسبه میشه یا نه؟
ببین اگر مخابرات خراسان نامحدود میده بگیرنقل قول:
ولی شاتل برای دانلود نامحدود ساخته نشده.
بله میشهنقل قول:
روزهایی که استفاده کردی از شما کم میشه مبلغ خالص بدست میاد+ ما تفاوت سرویس انتخابی هم به حساب شما منظور میشه